Seranovi

Ja gledala na you tubu neki snimak sa Markosom i Evom i kao neki lik ma grcka verzija Markosa i Eve je bolja...i ajde ja da vidim...:hahaha:...znaci strasno,ne da njih dvoje nisu par...nego bljak...A sinocna ep :hahaha::hahaha::hahaha:...Santi i Fiti su mi bili najjaci kad su prdeli u kuhinji,a tek Raul :hahaha:...bas mi ga je bilo zao ali konacno se vise nece trpati tamo gde mu nije mesto...a ono dvoje su konacno saznali da se vole :amen:...jos samo im je falio :zag: i :cmok:...bas sam happy...:D

dijego_nekad_i_sad.jpg

dijego nekad i sad:)

Poslednja izmena:
Ovo sto sam ja postavio je taze ;)
To sto si ti postavio vec postoji na stranicama ove teme :lol:

To sto si ti postavio mi smo gledali jos pre dva meseca :D
A iskreno jos nisam naleteo na te stranice gde sam video ovo.Molio bih te da mi das link iako sam ovu temu procesljo i uzduz i popreko.:lol:

p.s.A izvini jel se ti to takmicis samnom???????:think:

Poslednja izmena:
Onda nismo postavili nista novo :hahaha:
Kao sto sam vec rekao nisam dugo posecivao ovu temu :)
Da znam koja je stranica dao bih ti link....

PS
LOL naravno da se ne takmicim :lol:

E pa za razliku od tebe u zadnje vreme (2-3 meseca) sam svakodnevo na ovom forumu po vise desetina puta.Procitao sam ceo forum Seranovi i ove informacije koje sam postavio nisam nasao ni na jednoj stranici jer je slika izasla na net-u 5.11.2008 (bar tako pise na sajtu sa koje sam je skinuo):lol:

Ipak je ovo taze stvar sem ako nisu lagali ovi sa sajta na kojem sam pronasao doticnu informaciju.:bye:

zena le lepa,ali je stvarno premrshava.ne znam da li ima anoreksiju ili tako neshto,ali njene ruke su freky!

juche je bila fenomenalna epizoda ,ne secam se kad sam se tako slatko ismejala.
najkomichniji deo mi je bio pochetak kad cela porodica na okupu,zeli da objasni tete ,na koj nachin da shto neprimetnije prdne :lol:
''treba da se stisnesh uz stolicu iz sve snage ,pa onda on ode napred''..mislim haos

kraj mi je bio bash dirljiv,chak sam i koju suzu pustila.stvarno su genijalci.
i ja verujem da ste svi ovde dosta mladji od mene,ali serija je definitivno za sve generecije.

Back