Seranovi

Auuuuuuuuuuu kakava epizodaaaaaaaaaaa :super::super::super::super:
Ostao sam bez teksta :super::super::super::super:
Alal vera Spanci za ovo treba da vam daju Oskara :super::super::super::super:

Stvarno cela epizoda je bila jedan od najboljih ako ne i najbolja.:hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala:

jaoooooooo.. ja nisam gledala pred kraj 10 min. NESTALA MI JE STRUJA!!!!! :poludeo:
videla sam poslednjih 5 min. ali 10 min. pre toga jok.. :poludeo:
srecom pa ima 2 reprize..

heh, kakva romanticna noc na kraju :aha:
a Fiti & Diego kad spavali zajedno :hahaha: pita ga D."A! Sta ti je to?", a F."Moj nokat"
:hahaha:

jaoooooooo.. ja nisam gledala pred kraj 10 min. NESTALA MI JE STRUJA!!!!! :poludeo:
videla sam poslednjih 5 min. ali 10 min. pre toga jok.. :poludeo:
srecom pa ima 2 reprize..

heh, kakva romanticna noc na kraju :aha:
a Fiti & Diego kad spavali zajedno :hahaha: pita ga D."A! Sta ti je to?", a F."Moj nokat"
:hahaha:

Oces da ti posaljem epizodu? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Jeli a nemate struje a kompjuter ti radi na jogurt jel???:think: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Al si me sad slatko nasmejala :cmok::zag:

ma, stigla mi je struja 5min. pre kraja, lepo ja napisah ;)
aj, posalji mi ep. ako te ne mrzi
:D

ti si moj Markic.. :zag:

Oces odma ili sad???:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ja ti reko kako da skidas od mene preko hubova al ti neces.:think:

Jel te sad mi dade dobru ideju a sto ja to nebih postavio na RapidShere pa vam podelim adrese ovde pa skidajte(se:mrgreen:) do mile volje.Uzgred ima li neko ko je ovde a uplodovao je nesto na Rapid da me uputi malo posto nikad nisam?Jel mi treba premium nalog za to ili ne?:think:

Oces odma ili sad???:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ja ti reko kako da skidas od mene preko hubova al ti neces.:think:

Jel te sad mi dade dobru ideju a sto ja to nebih postavio na RapidShere pa vam podelim adrese ovde pa skidajte(se:mrgreen:) do mile volje.Uzgred ima li neko ko je ovde a uplodovao je nesto na Rapid da me uputi malo posto nikad nisam?Jel mi treba premium nalog za to ili ne?:think:

idesh na www.rapidshare.com i kliknesh upload... kad ti se uplouduje kopirash link i postavish ga ovde...:):):)

Back