Seranovi

Gde nestadose stari fanovi xD

Tu smo. Bar ja. Citam redovno sta se dogadja, ali nemam neku zelju da se ukljucim u ovako otkaceno komuniciranje tipa "sto ste pobegli", "ma, nismo", "ma jeste, a zasto", "ma, to ti se samo cini", "ne cini mi se", "ti se salis sa nama" i sl.
Cim se vratimo na temu, eto i mene. Za sada uzivam u reprizama.

svaka ti cast za ovo.. divim se tvojoj hrabrosti da ovako javno izjavis kako, ustvari, mi novajlije na temi (gde ja vec imam 160 postova), smo istu i pokvarili i da ti smetamo.. ako smatras da smo te (i ostale starije fanove) oterali odavde, gresis veoma.. mi pisemo svoje, a i vama niko ne brani da pisete sta vam je na volji.. i niko od nas novih nije nista ruzno rekao za Seranove.. nama su oni podjednako dragi kao i vama.. mada ja ne vidim ni zasto bi se delili na "nas" i "vas".. bilo bi lepo da nas bude sto vise.. i kada ima serije na programu, i kada je nema, i kada ima nekih novosti o glumcima iz iste.. valjda je to ok..

svaka ti cast za ovo.. divim se tvojoj hrabrosti da ovako javno izjavis kako, ustvari, mi novajlije na temi (gde ja vec imam 160 postova), smo istu i pokvarili i da ti smetamo.. ako smatras da smo te (i ostale starije fanove) oterali odavde, gresis veoma.. mi pisemo svoje, a i vama niko ne brani da pisete sta vam je na volji.. i niko od nas novih nije nista ruzno rekao za Seranove.. nama su oni podjednako dragi kao i vama.. mada ja ne vidim ni zasto bi se delili na "nas" i "vas".. bilo bi lepo da nas bude sto vise.. i kada ima serije na programu, i kada je nema, i kada ima nekih novosti o glumcima iz iste.. valjda je to ok..

:klap::klap::klap::klap::klap::worth::worth::worth::worth:
potpisujem...

ja sam se skroz zaljubio u tebe :D

:cmok::zag:

:worth:

Malo mi je cudno kad svratim ponekad ovde, a ono nema nikog poznatog.....

Gde nestadose stari fanovi xD

Jel ti to mene nazivas starom? :rida:

Nemojte da se ljutite vi sto ste nazvani "novima", to samo znaci da ste se kasnije prikljucili. Ja ionako ne bih delila forumase na stare i nove. Istina je da diskusija u poslednje vreme zna da ode u oftopik, morate da priznate. Ali ja ne mislim da je to oteralo stare clanove, mozda ljudi jednostavno ne prate seriju kao sto su je ranije pratili. Pa nemaju inspiraciju da stalno komentarisu. Onda kad dodju na forum iznenade se kako se ne pise o onome sto bi oni hteli. Ja mislim da je najbolje kad ti se ne svidja kako se razvija diskusija na temi, dodjes i ostavis svoj komentar i onda ljudi odgovaraju pa se diskusija sam razvije u novom pravcu.

Sto se mene licno tice, ja sam odlucila da redovno citam ovu temu (jednom dnevno, za razliku od ranije deset puta dnevno :mrgreen:) i da napisem neku novost ili postavim neki link kad naidjem na nesto novo o glumcima. Ja mislim da je to ok sa moje strane, a?

Tu smo. Bar ja. Citam redovno sta se dogadja, ali nemam neku zelju da se ukljucim u ovako otkaceno komuniciranje tipa "sto ste pobegli", "ma, nismo", "ma jeste, a zasto", "ma, to ti se samo cini", "ne cini mi se", "ti se salis sa nama" i sl.
Cim se vratimo na temu, eto i mene. Za sada uzivam u reprizama.

Makarono covece opusti se...ako neko pise takve stvari njegov problem...
Ti lepo pokreni pricu,a nemoj da cekas ''da se neko vrati na temu'',mozda ce ti ova tema tada odgovarati...

A ovo za odvajanje clanova novi-stari?! To je glupo totalno,pa po nekima oni koji su se kasnije ukljucili iz nekog razloga kvare temu...boze me sacuvaj...

@Wapa
Ma 'de ti stara?!
Vec smo se privikli na tvoj sistem da javljas novosti tako da ;)

Pesma: http://rapidshare.com/files/114890643/Fran_Perea_y_El_sue_o_de_Morfeo_-_1_mas_1_son_7.mp3

Text:
En un anden de la estacion
bajo el sol abrasador
tu hablabas de un rascacielos del
cielo de nueva york
ventre pontro a ver el mar
y te envia una postal
ya sabia que aquel dia era el final
ahora tengo mucho mas
rojo negro par o impar por fin la suerte trae un as
y un cristal para mirar
y una pared para colgar
Siete caras sonriendo en una foto de carnet
mis cuentos no hablaban de historias
hechas de casualidad
nadie me dijo que el destino
daba esta oportunidad
Uno mas uno son siete
quien me lo iba a decir
que era tan fácil
ser feliz
cuantos años llevo aqui cuantos me pueden Quedar
cual es el precio exacto de la felicidad
quien se acordara de mi
quien te volvera a mirar
quien pulsa la manijas de la casualidad
una caricia del hayer unas postales sin firmar
y aquel disco de los Barinet no son cosas que guardar
hoy sonrio al recordar que soñaras con volar
desde los bancos de Madrids no se puede ver el mar
hechas de casualidad
daba esta oportunidads
Uno mas uno son siete
quien me lo iba a decir
que era tan fácil
ser feliz
Si huvo un tiempo para mi ahora es para los seis
esta saliendo el café
otra vez comienza el lio como cada amanecer
hay tostadas para tres
arreglar la habitación
este cuadro de familia se merece una canción
hechas de casualidad
daba esta oportunidad
Uno mas uno son siete
quien me lo iba a decir
que era tan fácil
ser feliz
SER FELIZ

wow... kakvo izlaganje...:):klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

stvarno bi morali da počnu da je pustaju ponedeljkom...stalno pričaju kako su seranovi ovo ono a pustaju je tek od utorka....u švedskoj su dnevno išle dve nove epizode.....

Nemojte da se ljutite vi sto ste nazvani "novima", to samo znaci da ste se kasnije prikljucili. Ja ionako ne bih delila forumase na stare i nove. Istina je da diskusija u poslednje vreme zna da ode u oftopik, morate da priznate. Ali ja ne mislim da je to oteralo stare clanove, mozda ljudi jednostavno ne prate seriju kao sto su je ranije pratili. Pa nemaju inspiraciju da stalno komentarisu. Onda kad dodju na forum iznenade se kako se ne pise o onome sto bi oni hteli. Ja mislim da je najbolje kad ti se ne svidja kako se razvija diskusija na temi, dodjes i ostavis svoj komentar i onda ljudi odgovaraju pa se diskusija sam razvije u novom pravcu.

Sto se mene licno tice, ja sam odlucila da redovno citam ovu temu (jednom dnevno, za razliku od ranije deset puta dnevno :mrgreen:) i da napisem neku novost ili postavim neki link kad naidjem na nesto novo o glumcima. Ja mislim da je to ok sa moje strane, a?

jedino sto sam od 100 i neke stranice pocela da postujem, samo zato i jesam nova.. inace, temu pratim od kada je nastala.. svaku stranicu sam procitala.. a i ove epizode sada prvi put gledam, samim tim i imam potrebu da nakon svake ep. dodjem na forum i svoje utiske podelim sa ostalima.. vecina vas ovde po 2., 3. put gleda pa vam je zato i dosadilo da pisete jedno isto.. a taj slucajni offtopic nekada samo moze jos vise temu uciniti zabavnom, a nekada i jeste preterivanje.. zavisi o cemu se offuje.. :)

ovo drugo boldovano se apsolutno slazem:ok:.. sto i napisah u gornjem postu..

i, naravno, Wapa da je u redu da dodjes kad god ti imas zelju za tim, i da pises o seriji a i da obradujes nas novostima o dragim nam glumcima iz iste..
:klap:

Malo mi je cudno kad svratim ponekad ovde, a ono nema nikog poznatog.....

drago mi je sto smo se sada upoznali :) i svracaj cesce ;)

Vidite kako sam okrenuo pricu u drugom pravcu jednim svojim komentarom :gace:
@ tema
Meni je ova serija prirasla srcu i bas volim da je gledam :D

nije losa bila ova diskusija.. razdrmala nas je malo.. kao da sam i pretpostavljala da ce do ovoga doci.. jer vidim da fale neki raniji fanovi.. bilo bi lepo da se pojavi i tvorac teme - The One Who.. jer da nije njega ne bi bilo ni nas ovde, a ni vec skoro 300 stranica sa, jos malo, 7500 postova.. :klap:
kako da ne volimo Seranove kada nas umeju tako oraspoloziti i ulepsati nam dan.. :heart:

Back