Seranovi

Ja sam se jednostavno saziveo sa serijom.Toliko mi je draga da onih dana kada je nema na programu meni je taj dan potpuno prazan kao da se nista nije dogodilo.To vise nije zavist od serije to je jednostavno LJUBAV :heart:

Pravi si poeta!!!

najbolji ste, pa gde ste ovo nasli... XDDDD
E, ne znas ti nas, nasli smo mi i mnogo gore stvari :per:

bilo bi lepo da se pojavi i tvorac teme - The One Who.. jer da nije njega ne bi bilo ni nas ovde

Tacno tako, ne bi ni nas bilo :mrgreen:. Ima covek svoj sajt o Seranovima, mnogo lep, a valjda ce da se javi nekad i ovde.

danas ona e[izoda prsutomobil:hahaha::hahaha::hahaha:nju sam gledala i super je,ja sam ovde odskora da prokomentarisem ono predhodno,seriju samm kad se valjda drugi put prikazivala gledala jako retko uopste je nsm pratila nego kad uhvatim,pa sad ovo sto se daje ponekad naletim na neku epizodu koju znm,a nekad na novu:)

Ja sam ih prvi put kod drugarice gledala i mislila u sebi...sto li je pustila ove smarace...medjutim ja sam se odusevila tom jednom ep...meni je zao sto se tako zavrsilo...bas su mogli da nastave sa snimanjem.Mislim da su imali dosta materijala za to...:D...jel neko gledao italijansku,grcku verziju Seranovih?

Ja sam ih prvi put kod drugarice gledala i mislila u sebi...sto li je pustila ove smarace...medjutim ja sam se odusevila tom jednom ep...meni je zao sto se tako zavrsilo...bas su mogli da nastave sa snimanjem.Mislim da su imali dosta materijala za to...:D...jel neko gledao italijansku,grcku verziju Seranovih?

pogledala par epki italijanske nije losa,.....al nije ko seranovi zove se i cesaroni....nije im losa uvodna pesma

haha.. i ja sam cula za te verzije Seranovih u drugim zemljama.. nisam gledala, niti bih.. mozda cisto da vidim kako izgleda kao falsifikat.. sumnjam da je isto, samo losije moze biti.. mada, ni ne razumem zasto bi bilo rimejka, ili zasto tako brzo, jer prava serija tek je zavrsila sa snimanjem.. no, dobro, hteli ljudi da experimentisu malo.. :manikir:
ipak, original je original..
a zamislite rimejk u srpskom izdanju :D.. koga bi od nasih glumaca izabrali za uloge..
:think:

haha.. i ja sam cula za te verzije Seranovih u drugim zemljama.. nisam gledala, niti bih.. mozda cisto da vidim kako izgleda kao falsifikat.. sumnjam da je isto, samo losije moze biti.. mada, ni ne razumem zasto bi bilo rimejka, ili zasto tako brzo, jer prava serija tek je zavrsila sa snimanjem.. no, dobro, hteli ljudi da experimentisu malo.. :manikir:
ipak, original je original..
a zamislite rimejk u srpskom izdanju :D.. koga bi od nasih glumaca izabrali za uloge..
:think:

mene mene:rotf::rotf::rotf:

hahaahahahahhhahahaha........ ono o prdezima je bilo najvece ludilo do sada :hahaha: :rotf: :rotf:
ala se posvadjase ona trojicaaaaa.. kako su se razduzivali.. pa posle na Stadionu.. :hahaha: :rotf:
ode Raul za Singapur.. a te kokoske iza njega su vrh.. :hahaha:
i, naravno, golupcici na kraju
:heart: :klap:

Back