***slatka mala***
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
a mi cemo kao da nasednemo na to....?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mi cemo kao da nasednemo na to....?
,za sad nam dobro ide! 

DA ALI TO DOCICEMO PONOVO KAZU SVI,AJMO DA DOVEDEMO FRANA![]()
A da ne mislite da je sve ovo postalo malo dosadno u poslednjih par dana?
Sve se svodi na odbrojavanje (kao da nameravate nekoga da lansirate u svemir) i puko nagadjanje kolike su verovatnoce da nam neko opet dodje i da li je bolja Arena ili SC!!!
Vise niko ne prica o seriji i dogadjanjima oko nje, a to je valjda glavna ideja.
Izvinjavam se svima koji se sa mnom ne slazu, ali po prvi put sam pocela da hvatam sebe da se i po nekoliko dana ne kacim na ovu temu jer ponavljate stalno jedne te iste recenice.
tkacio:Iskreno, i meni je dosadno. Licno me bas briga da li ce ovo dvoje doci opet ili ne, i oko cega ta fama... Zbog cega opet da dodju? Bas da su i neki pevaci, i nisu, tako da neki super koncert otpada, a sta drugo ostaje? Da dodju i da vam kazu "super ste, volimo BG"... i da podele autograme?!
U svakom slucaju, sta ko voli... Mada ipak, kada postoji grupa na Facebooku, moze to i tamo da se raspravlja...![]()

Iskreno, i meni je dosadno. Licno me bas briga da li ce ovo dvoje doci opet ili ne, i oko cega ta fama... Zbog cega opet da dodju? Bas da su i neki pevaci, i nisu, tako da neki super koncert otpada, a sta drugo ostaje? Da dodju i da vam kazu "super ste, volimo BG"... i da podele autograme?!
U svakom slucaju, sta ko voli... Mada ipak, kada postoji grupa na Facebooku, moze to i tamo da se raspravlja...![]()
Slazem se sa "Spagetom" i "The One Who". Smorili ste...A sami znate da nema nista od toga.I na kraju ce nam zatvoriti temu zbog of topica.

nema razloga da se zatvara, ovde se ne prica o necemu drugom nego o seranovima...a to sto ste se vas troje nasli svaka vam cast...poz![]()
nema razloga da se zatvara, ovde se ne prica o necemu drugom nego o seranovima...a to sto ste se vas troje nasli svaka vam cast...poz![]()

TAMAN MOGU NA KAFU I DA SE ISPRICAJU![]()

trazices ti nama 2 vip karte, pazi sta ti kazem...pozNemam nameru vise da komentarisem. Dolazicu na temu da vidim ako ima neka novost o glumcima. A ti veruj i dalje da ce da dodju.![]()

Evo sve trce da dodju pa se saplicu![]()
![]()
mislila je na tebe i ovom dvojicom sa kojima delis misljenje...
trazices ti nama 2 vip karte, pazi sta ti kazem...poz
xexexemislila je na tebe i ovom dvojicom sa kojima delis misljenje...
![]()
ALI SAM IZGLEDA POGRESNO PROTUMACENA,NZM STA JE MISLIO DA ZELIM DA IDEM NA KAFU SA NJIMA ILI STA