Seranovi

a treba svi da ih zovu da pitaju kome da se zahvale na "odlicnoj"organizaciji.Delovalo je sve bedno i Beograd i svi oni klinci .A oni koji onako prostacki guraju sve od njih samo pokazuju glumcima da smo mi divljaci od kojih samo GORILE mogu da ih zastite.Da ste samo videli kako su panduri udarali decu na aerodromu,devojcicama su ispadali telefoni ,padale su.UZAS najblaze receno.

ista situacija ispred beogradjanke u pola 7 prevelika guzva, a onda su panduri dosli i rascistili 20 m2 od ljudi i napravili prazan prostor...uzas!!!
organizacija 0!
BOJKOT studija B!!!!!

koliko se meni ucinilo preko tv da oni uopste nisu delili autograme nego da su ih samo sproveli do ulaza...cak sta vise imali su i 1 i 2 kapuljace na glavi..ako je neko bio na licu mesta neka kaze sta se tacno desilo....

dadadada to sam mislio da je napisano u prethodnom postu...koji kreteni ovi sa stb-a
pa treba ih zapaliti, a vecerasnja zurka je rezervisana samo za decu ljudi koji rade u stb-u i koji su pomogli u organizaciji dolaska dvoje mladih glumaca...:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:

koliko se meni ucinilo preko tv da oni uopste nisu delili autograme nego da su ih samo sproveli do ulaza...cak sta vise imali su i 1 i 2 kapuljace na glavi..ako je neko bio na licu mesta neka kaze sta se tacno desilo....

bio ja nisu ih sproveli nego su vec bili unutra...nisu mogli da prodju bila je guzva ko kad je bio docek djokovica, ane i jelene...
pa panduri mucenicki nisu mogli 25 minuta da prodju da bi uspostavili neki "RED"

Studio b se dosad vise puta 'pokazao' kad je rec o ovoj seriji, tako da me ne cudi ovo nepostovanje i cak ponizavanje fanova, o cemu pisete. Sta drugo ocekivati?

Upravo sam odgledala zadnju epizodu i evo kako sam ja to videla: Diego je dobio drugu sansu u zivotu da popravi stvari (da spreci pogibiju Lusije i odlazak dece od kuce - kako je rekao pred bacanje sa mosta "Lusija, sve sam pogresno uradio"). Zato se sve vratilo u vreme posle vencanja. Diego zna sta ce se desiti, ali drugi nemaju pojma. Tako da ce Choni biti sa Jose Luisom, Raul sa Afrikom, Fiti sa Anom itd, pojavice se i Selija, samo nece biti sa Dijegom, sve ce biti kao sto smo videli u seriji, samo ce Diego imati moc da intervenise da promeni dogadjaje. Meni se cini da kraj nije tako glup kako se prvo cinilo.

Ma 0k je sve to, ali barem kad bi bilo to i snimljeno, i kad bi se serija nastavila....

ovako>
ja sam ih videla danas u knezu protrcali su samo jer je padala kisa....preslatki su mnogo!!

i bila sam od 5 do 8 kod beogradjanke-ONO JE STRASNO :otkacio:, kakvi su samo seljaci ispali, da niko nije ni mogao da kaze sta se desava, a tek oni napaljerni klinci, pa poludeli panduri....jednostavno ljudi naviknite se-ovo je glupa srbija...ali studio b moze da ide u 3 ***** materine!!!

al bar sam ih videla na par sekundi i to mi je dovoljno :mrgreen:

a sad jel moze neko da mi isprica sta se to desilo, kako su se promenili planovi, zasto, zbog cega-jel su oni uopste bili kod beogradjanke oko pola 7??:dontunderstand:

neka se jebu svi iz studia b i oni koji su zajebali celu stvar :otkacio:

IZVINJAVAM SE ZBOG RECNIKA-ali u ovom trenutku ne mogu drugacije!

Lopovi!!!
Najgore je sto sad trebamo da im budemo ''zahvalni''... Na cemu bre?!
Doveli su ih,da bismo ih gledali na tv-u kako su u Beogradu?? E bas im hvala,ne moraju vise da nam prave iznenadjenja ako ce organizacija biti ovakva...

Studio b se dosad vise puta 'pokazao' kad je rec o ovoj seriji, tako da me ne cudi ovo nepostovanje i cak ponizavanje fanova, o cemu pisete. Sta drugo ocekivati?

Upravo sam odgledala zadnju epizodu i evo kako sam ja to videla: Diego je dobio drugu sansu u zivotu da popravi stvari (da spreci pogibiju Lusije i odlazak dece od kuce - kako je rekao pred bacanje sa mosta "Lusija, sve sam pogresno uradio"). Zato se sve vratilo u vreme posle vencanja. Diego zna sta ce se desiti, ali drugi nemaju pojma. Tako da ce Choni biti sa Jose Luisom, Raul sa Afrikom, Fiti sa Anom itd, pojavice se i Selija, samo nece biti sa Dijegom, sve ce biti kao sto smo videli u seriji, samo ce Diego imati moc da intervenise da promeni dogadjaje. Meni se cini da kraj nije tako glup kako se prvo cinilo.

Ovo ?!
Pa to je kao u zoni sumraka .......

ovako>
ja sam ih videla danas u knezu protrcali su samo jer je padala kisa....preslatki su mnogo!!

i bila sam od 5 do 8 kod beogradjanke-ONO JE STRASNO :otkacio:, kakvi su samo seljaci ispali, da niko nije ni mogao da kaze sta se desava, a tek oni napaljerni klinci, pa poludeli panduri....jednostavno ljudi naviknite se-ovo je glupa srbija...ali studio b moze da ide u 3 ***** materine!!!

al bar sam ih videla na par sekundi i to mi je dovoljno :mrgreen:

a sad jel moze neko da mi isprica sta se to desilo, kako su se promenili planovi, zasto, zbog cega-jel su oni uopste bili kod beogradjanke oko pola 7??:dontunderstand:

neka se jebu svi iz studia b i oni koji su zajebali celu stvar :otkacio:

IZVINJAVAM SE ZBOG RECNIKA-ali u ovom trenutku ne mogu drugacije!

moja drugarica je bila u beogradjanci i ona kaze da su oni bili tamo mnogo ranije i da je dosta ljudi uslo u zgradu i krenuli da trce ka njima kao stampedo jer obezbedjenja nije bilo, a i panduri su dosli kad je vec bila gungula...
i oni kada su videli stampedo koji grabi ka njima, samo su zapalili u jednu kancelariju na sedmom spratu i iz nje nisu izasli dok sam ja bio tamo...

moja drugarica je bila u beogradjanci i ona kaze da su oni bili tamo mnogo ranije i da je dosta ljudi uslo u zgradu i krenuli da trce ka njima kao stampedo jer obezbedjenja nije bilo, a i panduri su dosli kad je vec bila gungula...
i oni kada su videli stampedo koji grabi ka njima, samo su zapalili u jednu kancelariju na sedmom spratu i iz nje nisu izasli dok sam ja bio tamo...

uzas.....a jel ce biti zurka veceras i oce biti prenos u 22 i 30?

Back