Seranovi

Oni su ispred Beogradjanke u pola 7 ali u 7 vec gostuju u vestima Studia B,znaci samo pola sata za autograme.pola ljudi nece stici a tek one iz studia b koji nedaju da im se priblizi niko.Sinoc ispred hotela ovi iz Studia B nisu dali da ih slikamo.sramota.Ali su se zato slikala njihova deca i deca njihovih prijatelja su ih cekala ou Studiu B.Toliko o tome:otkacio:

ocito da je bilo ljudi koji su svojima javljali gde se ide ali ona plava koja ide sa njima prevodilac glumi neko ludilo i sinoc zagrlila Giljea kao da ga niko ne slika .Ma sve su smislili samo zbog sebe.Studio B je ovaj put zeznuo stvar:dash::thumbdown::sad2:

mozda je tako bolje, nego ovo sve sto se izdesavalo, ali bas se vidi u poslednje dve sezone da su ostali bez ideja...nie vise to to
niko nije buntovnik, zamisli kuro je u stvari na kraju napravio najveca sranja...ne realno:???:

da ali sto je bilo uzasno glupo ja sve i da hocu da bezim od kuce na zurku ili koncert sigurno necu ukrasti kola roditeljima,......

Ja bih voleo da su nastavili bez Dijega, pa da vidim kako ce se onda snaci oni mali glupi balavci!:evil: Kako me je izbnervirao Gilje kad je rekao kako Diego njemu i Tete govori sta da rade, ovo-ono, a kao on ide u zatvor...i kad kao idu oni od kuce:roll: Retovi:thumbdown:
A najvise me je iznervirao glupi Kuro(izvinite na izrazu, ali je stvarno ispo mali debil)!:thumbdown: Ispada da je on gori od svih likova u seriji zajedno!:eek: Nasao on da se pravi pametan i da se istresa na Diega kad je krenuo u dom:roll: :roll: :roll:
Sto nije razmisljao kad je krao kola?!:evil::dash:

Uhhhhhhh...lepo sam se ispraznio:lol::mrgreen:

saznao sam da je zurka veceras u http://www.restoranada.co.rs/. I da mogu samo vip zvanice. Zvao sam studio b I najebo im se majke, sto je samo za vip da ne govore uopste gde idu victor i natalia, i pitao ih zasto nisu rekli da ce da idu u servantes a oni mi kazu kao pa to je bila teteina i giljeova 'zelja'?, a za vip mi kaze pa to je tako ,

Nema teorije da moze da se udje.Gilje i Tete su dosli SAMO zbog dece Zaposlenih sa studia B i njihovih PRIJATELJA t.j. njihove dece.Da li ste videli sinoc kada se zavrsilo ono sa Ivon prikazali su kako ovi dolaze i prilaze im deca u Studiu B.Cija li su .Pitam se?A nas ispred hotela ona prevodilac ladno odgura .To samo u Srbiji moze da se desi.Ja sam imala prilike na vise mesta u inostranstvu da uzmem autogram ili samo da vidim neke zvezde ali to tamo rade na mnogo visem nivou.Posle mozete samo jos vise da ih volite a ne ovo da se osecate kao jadnici.SRAMOTA.Da li smo mi to platili zabavu za decu zaposlenih u Studiu B?:banovati::think::mrgreen:

u koliko je tacno zurka i gde a i usput kada sutra imaju avion
:worth:

dajte ljudi...zar wi stwarno misline da ce oni da puste swakoga na tu zurku:?::!:To su oni namerno uradili da bi im porasla gledanost:thumbdown:....Oni da su hteli da dodjemo mi "obicni" ljudi oni bi lepo napisali termin i mesto odrzawanja....To je smisljen potez :otkacio: :otkacio: :otkacio:

Nisam primetila da su deca svih tih nesto posebno .BAR se na tv nevidi:hahaha:Ali nisu oni ovo uradili zbog gledanosti VEC SAMO ZBOG SEBE LICNO(ne mogu vise da ponavljam)GLUPI SMO NAJSTRASNIJE.:tease::nono::nono::nono::nono::mafijas:

Ovo za posetu Tete i Giljea, nisam bas upuchena u celu stvar jer sam tek dosla sa puta, ali vidim da je neki haos u pitanju. Naravno da nije bilo sanse da za tu cuvenu zurku bude slobodan ulaz jer bi onda doslo milijardu ljudi i jadni Viktor i Natalija bi lose prosli. Ono sto je trebalo da urade ovi sa studija b je da organizuju potpisivanje autograma (sa jakim obezbedjenjem), tako da SVI koji hoce autograme mogu da ih dobiju i slikaju se. Pa makar to trajalo pet sati. Tako se radi u svetu, jer oni svi dobro znaju da nema verne publike, oni bi svi mogli da se 'slikaju'. Ali ne, ovo je Srbija.

Sto se tice nastavka serije, nece ga biti, ne snimaju se nove epizode i glumci svi vec imaju nove angazmane.

Kraj je mozda glup i nelogican, ali kako je negde objasnio Alejo Sauras tj. Raul, producenti su smatrali da jedna humoristicna serija kao Seranovi ne treba da ima tuzan ili mnogo tezak kraj, pa su zato napravili kao da je sve bio san. Meni je to objasnjenje sasvim ok.

Uroshe, postavi slike, nista ti ne verujem :mrgreen:

Back