Seranovi

diego je sanjao sta ce se desavati u buducnosti...ali ce spreciti lucijinu smrt...svi ce se oni pojaviti ali selija se nece udati za diega itd itd...dobbio je sansu da ispravi sve u cemu je pogresio...

diego je sanjao sta ce se desavati u buducnosti...ali ce spreciti lucijinu smrt...svi ce se oni pojaviti ali selija se nece udati za diega itd itd...dobbio je sansu da ispravi sve u cemu je pogresio...

ma, ok je to... samo, ispada da bi ovakav sled dogadjaja tokom serije (obican i zivotan i najcesce prilicno veseo) na kraju doveo dijega do samoubistva! - meni je to malo pretezak zakljucak za seranove... :confused:

Ovo nisam očekivala. Kraj nema nikakvog smisla. Šteta da se ovako pozitivna i humoristička serija završi ovako tužno. Sad ne mogu da provalim da li je Dijego sanjao sve što se izdešavalo u seriji ili je stvarno umro. Nadam se da će pustiti seriju isppočetka, stvarno je najbolja.

otkud to znas? znaci da ovo nije bila poslednja epizoda??? ne razumem.....:((((

extra a jel zna neko detaljan program za sutra pa ako zna da li moze da napise ali ne onaj sa studia b oni su napisali ko da mi ne zeelimoo uopste da ih vidimo ko da nisu dosli zbog nas, fanova jel bi mogao neko da mi da link-ove za neke forume seranovih da vidim da li tamo nesto detaljnije pise. Ja mislim da je studio b njima sve rekao, meni je drugarica rekla da je dobila 'kartu' za serano party sutra uvece, tj. veceras, kao zato sto je uclanjena na nekom forumu i tamo ima mnogo poruka i onda je tako dobila ulaznice. Zna li se jos neka novost...pozz

bas su mi simpaticni bili veceras u ovoj emisiji :)
a kraj serije se ni meni ne svidja.. no, moralo se zavrsiti lepo jer serija nije drama po zanru.. da nije Lucia otisla, sve bi bilo drugcije.. ja se nadam da ce pustiti ponovo sve epizode iz pocetka, da nas ne zeznu a obecali su :(

Ова задња епизода ми је покидала мноого живаца...
Баш безвезе на крају...
Бедак што су били у студиу свега 10ак минута...
Ау када би дошли сви...

Poenta je da je Dijego mogao da se ozeni sa jos milion Selija i kojekakvim manekenkama ali sve bi bilo dzabe, jer je Lusija zena njegovog zivota i sta god da se desi on bez nje nikad ne bi bio potpuno srecan.

Inace, cini mi se kao da nisu imali ideju kako da zavrse seriju, tj. posle silnih preokreta koji krajni ishod da ostave pa su resili da sve to prikazu kao san.

Back