Seranovi

mozda je tako bolje, nego ovo sve sto se izdesavalo, ali bas se vidi u poslednje dve sezone da su ostali bez ideja...nie vise to to
niko nije buntovnik, zamisli kuro je u stvari na kraju napravio najveca sranja...ne realno:???:

Kako vam neće biti tužno da gledate svako veče stvari koje u stvari ne postoje? Ja nisam gledala prve epizode i bilo bi mi veoma žao da ona Lusija nije u stvari prava Lusija, već je prava Lusija u poslednjoj epizodi?:eek:
Bolje da ne gledam večeras i sutra seranove...:(

da slazem da je kraj glup...mislim ono toliko smo svi pratili i smejali se,setite se koliko su se neki bili potresli kad je lusija poginula...i jos mnogo stvari da bi na kraju saznali da se nista od toga nije desilo...stvarno malo glupo...a verovatno je svima vise ponestalo ideja...ali svaka im cast do sada bez ikakve zamerke....sve u svemu extra sam se smejao ovih god dana sa njima,i krivo mi je sto su gotovi :( poz

Pa mozda i nije tako losh kraj...swi wi ste kenj.ali kada je Lusija poginula...kako je to glupo i swe ostalo...sada je ziwa i treba da budete srecni, a ne da kukate...mozda ce da nastawe seriju u fazonu on je owo sanjao kad su wec porasli i nastawe odakle su stali u snu, samo sa malo izmenjenom prichom....i owe nowe epizode su jedne od najboljih...chak bolje i od onih prethodnih...a najgore epizode su ubedljiwo one kada Dijego i Lusije nisu zajedno....
Jel ide neko danas ispred beogradjanke?

stwarno da se owako zawrshi :otkacio: ma widio sam chim su otishli lusija,marcos i ewa chemu serija wodi,:dash:, Sad da gledam stare sezone malo mi je gloopo kad wec znam stha ce biti ali cu ipak gledati jer nzm kako cu bez njih :sad2:

Pa mozda i nije tako losh kraj...swi wi ste kenj.ali kada je Lusija poginula...kako je to glupo i swe ostalo...sada je ziwa i treba da budete srecni, a ne da kukate...mozda ce da nastawe seriju u fazonu on je owo sanjao kad su wec porasli i nastawe odakle su stali u snu, samo sa malo izmenjenom prichom....i owe nowe epizode su jedne od najboljih...chak bolje i od onih prethodnih...a najgore epizode su ubedljiwo one kada Dijego i Lusije nisu zajedno....

pazi a sta cemo sa selijom???
meni je ona bas lepa i skroz dobra i gotivna...ako je sve san znaci ona ne postoji?!!?!?!?
sta cemo sad?!

kako mislis danas???????sutra je to,......nego meni i nije tako glup kraj,zato sto je sve krenulo nizbrdo,sta kuro u popravnom domu,tete i gilje otisli,lusija umrla,marcos i eva otisli,kandela otisla,fiti zaljubljen u svastiku,onda otkud znam afrika trudna sa gaelom,dijegp sa selijom a i ana zaljubljena u njega,jos samo falilo da se i baba i elena zaljube u njega,........

kako mislis danas???????sutra je to,......nego meni i nije tako glup kraj,zato sto je sve krenulo nizbrdo,sta kuro u popravnom domu,tete i gilje otisli,lusija umrla,marcos i eva otisli,kandela otisla,fiti zaljubljen u svastiku,onda otkud znam afrika trudna sa gaelom,dijegp sa selijom a i ana zaljubljena u njega,jos samo falilo da se i baba i elena zaljube u njega,........

Danas je to....ne sutra...wec danas...

Back