***YoYa***
Početnik
- Poruka
- 2
Danas je poslednja 100 % ...gledala sam...krs je...I Raul ne ide,ostace sa Afrikom,a to je otprilike jedina dobra stvar jer se cela serija zavrsava uzasno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

poz
tkacio: ma widio sam chim su otishli lusija,marcos i ewa chemu serija wodi,
, Sad da gledam stare sezone malo mi je gloopo kad wec znam stha ce biti ali cu ipak gledati jer nzm kako cu bez njih 

Pa mozda i nije tako losh kraj...swi wi ste kenj.ali kada je Lusija poginula...kako je to glupo i swe ostalo...sada je ziwa i treba da budete srecni, a ne da kukate...mozda ce da nastawe seriju u fazonu on je owo sanjao kad su wec porasli i nastawe odakle su stali u snu, samo sa malo izmenjenom prichom....i owe nowe epizode su jedne od najboljih...chak bolje i od onih prethodnih...a najgore epizode su ubedljiwo one kada Dijego i Lusije nisu zajedno....
Jel ide neko danas ispred beogradjanke?

kako mislis danas???????sutra je to,......nego meni i nije tako glup kraj,zato sto je sve krenulo nizbrdo,sta kuro u popravnom domu,tete i gilje otisli,lusija umrla,marcos i eva otisli,kandela otisla,fiti zaljubljen u svastiku,onda otkud znam afrika trudna sa gaelom,dijegp sa selijom a i ana zaljubljena u njega,jos samo falilo da se i baba i elena zaljube u njega,........Pa mozda i nije tako losh kraj...swi wi ste kenj.ali kada je Lusija poginula...kako je to glupo i swe ostalo...sada je ziwa i treba da budete srecni, a ne da kukate...mozda ce da nastawe seriju u fazonu on je owo sanjao kad su wec porasli i nastawe odakle su stali u snu, samo sa malo izmenjenom prichom....i owe nowe epizode su jedne od najboljih...chak bolje i od onih prethodnih...a najgore epizode su ubedljiwo one kada Dijego i Lusije nisu zajedno....
Jel ide neko danas ispred beogradjanke?
kako mislis danas???????sutra je to,......nego meni i nije tako glup kraj,zato sto je sve krenulo nizbrdo,sta kuro u popravnom domu,tete i gilje otisli,lusija umrla,marcos i eva otisli,kandela otisla,fiti zaljubljen u svastiku,onda otkud znam afrika trudna sa gaelom,dijegp sa selijom a i ana zaljubljena u njega,jos samo falilo da se i baba i elena zaljube u njega,........
sutra sutra je sa fanovima...oni su danas stigli ali sutra je druzenje sa fanovima ispred beogradjanke i slikanje, potpisivanje,...eto