Urosh_
Primećen član
- Poruka
- 635
Pa shta je onda istina...???Jel dolaze u petak ili sutra??
Jel ima zurke ili ne??
Jel ima zurke ili ne??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I naravno da idem da ih vidim!

bilo je stvarno glupo sto se dijego istresao na kura i onog jel se juan zove,zbog tete i giljea,......
! pa jel pocinju od sledece nedelje sa starim epizodama, tj.od pocetka 1.sezone? ja jedva cekam te da gledam, posto nisam. nego, pocinjem kontati zasto se serija zavrsava na nacin koji je ovde vec napisan na nekoj prosloj stranici.. jer u spici se samo Diego pojavljuje i na ekranu iza njega scene iz serije, a i zaista je za**bano uradjena ova poslednja sezona, sve maler do malera i nesreca do nesrece, a ipak je ovo humoristicna i vesela serija u kojoj je stvarno glupo da glavni likovi stradaju.. zato kraj je logicno da bude srecan 
bila je bas super epizoda,steta sto je sutra zadnja,...ali nam bar krecu stare dobrebilo je stvarno glupo sto se dijego istresao na kura i onog jel se juan zove,zbog tete i giljea,......
tkacio:
pa sutra je cetvratak,.......nego nece da bude niko u zatvoru msm hoce ali to nije kraj nego vec kad se dijego probudi,......

tkacio: 

Dijego brani ljubav između Giljea i Tete, a niko u kući se ne buni. Markos i Eva mogu kako oni žele a Gilje i Tete kako im se naredi... Kuro dva puta napravio saobraćajnu nesreću... Scenaristi su kreteni

daj bre sta pricate sta ce se desiti koj moj ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ljudi ja nisam gledala-MOLM VAS RECITE MI STA SE DESILO!!!! malo mi fali da se ubijem zato sto nisam gledala![]()

pa imas danas u 17:30 reprizu, nemoj pokvariti time sto ce ti neko reci...![]()
tkacio: snacicu se ja vec pa...-skolatkacio: snacicu se ja vec
![]()