Seranovi

dolaze sutra,a vreme sa fanovima ce biti u petak,..ja za zurku ne verujem da ce biti ali opet kazem neznam,.........a kako se dvd nepojabljuje,.ja sam ga videla u nzm sad koja je to bila epizoda ili je to bila fatamorgana?????:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf:

Caos...........i ja obozavam Seranove i redovno ih gledam mada nisam pogledala sve sezone! Jako volim Giljea i Tete,ali naravno i svi ostali su zakon! DVD je mnogo sladak! Santi je na prvom mestu za najsmesnijeg pa onda Dijego,a ni Raul i Fiti nisu daleko! Ovo je jedina serija koju sam bas jako zavolela i jako sam se obradovala kada sam cula da dolaze u BG! :super: I naravno da idem da ih vidim! ;) Jako mi je zao sto je vec kraj serije! :cry: :bye:

bila je bas super epizoda,steta sto je sutra zadnja,...ali nam bar krecu stare dobre:klap:bilo je stvarno glupo sto se dijego istresao na kura i onog jel se juan zove,zbog tete i giljea,......

ali hladno sam mislila sve da je u petak poslednja epizoda :eek:! pa jel pocinju od sledece nedelje sa starim epizodama, tj.od pocetka 1.sezone? ja jedva cekam te da gledam, posto nisam. nego, pocinjem kontati zasto se serija zavrsava na nacin koji je ovde vec napisan na nekoj prosloj stranici.. jer u spici se samo Diego pojavljuje i na ekranu iza njega scene iz serije, a i zaista je za**bano uradjena ova poslednja sezona, sve maler do malera i nesreca do nesrece, a ipak je ovo humoristicna i vesela serija u kojoj je stvarno glupo da glavni likovi stradaju.. zato kraj je logicno da bude srecan :)

bila je bas super epizoda,steta sto je sutra zadnja,...ali nam bar krecu stare dobre:klap:bilo je stvarno glupo sto se dijego istresao na kura i onog jel se juan zove,zbog tete i giljea,......

da ali ako sutra bude poslednja epizoda onda je stvarno krs serija...
prvo santi zavrsava u zatvoru, pa dijego, ova dva klinca ubijaju coveka, raul ide u ameriku, ma sve je sjbno...:otkacio:

Glup je kraj. Ljudi, svi već znate šta će se desiti :roll: tako da nije nikakav problem da kažemo da će se dijego ubiti, a zatim se probuditi i shvatiti da je serija bila samo san.
Po meni kraj je glup ne zato što skače sa mosta, već zato što kada se probudi cela serija pada u vodu. Toliku smo seriju pratili, da bi smo na kraju shvatili da smo gledali san nekog lika.:neutral::thumbdown: Sve što smo sa likovima do sada prošli, kada smo se smejali njihovim postupcima, ništa od toga nije istinito. Možda neću gledati zadnju epizodu, jer je po svemu očigledno :thumbdown:, ne bih podnela da sam seriju za džabe gledala, a da Gilje i Tete u Dijegovom snu beže od kuće. Praviću se da se serija završila današnjom epizodom.

Što se tiče epizoda... Scenaristi koji su pravili seriju su glupi kao, kao :otkacio: :!::!::!: Dijego brani ljubav između Giljea i Tete, a niko u kući se ne buni. Markos i Eva mogu kako oni žele a Gilje i Tete kako im se naredi... Kuro dva puta napravio saobraćajnu nesreću... Scenaristi su kreteni:!: :rtfm::dash:

Back