cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
- 4.417
eee...nije to za svakog 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Iskreno... Ja ovako nešto u životu ne bih uradila, ukoliko sam na nekom važnm putovanju i daleko sm od njegovog završetka.

Ljudi...za party se josh nishta ne zna...chak ni kako ce prowesti dan u Bg-u...
To tek treba da se odluchi...tako da nas ochigledno asdfghjkl lozi da ide na party!!!
Tete ne igra dobro kao Luna, ali igra dosta dobro (bar po meni)....i narawno da su zanimljiwi i ona i Gilje....a Raul uopshte nije...kao ni Afri....ali ih ipak gotiwim!!!
![]()

Tete nema tu sposobnost da igra. Njena koreografija se sastojala iz mlaćenja rukama i mrdanja stomaka. Luni su, pak, drugačije uredili ples. Fora sa Tete je što su joj pokreti dosta laki, ali zavodljivi. A i muzika je u skladu sa njenim pokretima, tako da ona ništa specijalno tu nije izvela. Na kraju krajeva, pogledajte kraj plesa, pa uporedite...
Afri se ponovo ubacuje u sedlo, sa onom bebom... Sada Raul više nema veze sa ovom serijom, osim preko Afrike, koja i njega uvlači u celu priču... I tako to ide...
Još nešto da dodam, kada sam govorila "prve epizode" nisam mislila bukvalno. Nisam gledala prve epizode. Kasnije sam ja tek saznala da postoje Seranovi.![]()

Sa koliko je momaka Afrika spavala, teško je reći čije je dete. Može biti: Raulovo, Manuovo, Selijinog muža...
![]()

Ma sigurno nije Raulovo![]()
Nisam ni ja... Šta im to znači? Jedan dan manje ili više za njih je svejedno, ali nama ne.nikad nisam rayumela poentu ovoga sto nema ponedeljkom
Jedna epizoda nedeljno...
A onda sam počela redovno da ih pratim...

Prvo: Nisam pitala ko je najjlepši, već najzanimljiviji bez obzira na lepotu. Oko Lune se ne vrti ništa u seriji niti je nešto zanimljivo rekla da bi bila po tvom išljenju najjzanimljivija. Verujem da me nisi razumeo, ili nisi pažljivo čitao.
Drugo: Izvinite na pitanju ali zašto vam je Raul zanimljiv? Mislim da kao što ste znali da kažete da je Luna nezanimljiva jer nije ništa interesanto rekla niti uradila, trebalo bi da obrazložite zašto je Raul zanimljiv.:???:
Treće: Matt, se uopšte nije promenio. Uvek je bio ovakav, što spageta zove "puknutim". Da se ne uvrede ni spageta ni matt, ali on je uveg bio buntovnički raspoložen, i branio je svoje mišljenje i kada ga niko nije "napao". Ja mislim da baš zbog toga matt i jeste "matt".
Četvto: Mr. Jingles-e, mogu da se kladim da ne bi izdržao 5 dana bez ove serije.Iskreno... Ja ovako nešto u životu ne bih uradila, ukoliko sam na nekom važnm putovanju i daleko sm od njegovog završetka.
asdfghjkl: Tri pitanja- Gde je PARTY? Kada je? Kako ćeš doći?
I, molim te, ne drži nas u neizvesnosti!!!![]()

a ako oces autogram ili da pricas sa njima ispred palate bg u 6
Otkud ti owa informacija?
Shta je Timofejev na studio B-u uopshte?
A ljudi koje Palate????