Seranovi

Серија је одлична! Колико још епизода ће бити на телевизији.:???: којим данима и у колико сати се емитује?

Poslednja izmena:
Odgledah danas 3. i 4. epizodu...odlicne su...gde mogu da skinem prwe 2 sa prewodom???

Pomagajte please....!!!
Ako je neko sazno neshto nowo u wezi njihowog dolaska neka jawi!!!!

OLa! :) Ewo i ja da wam se jawim! Nisam odawno nistha pisao[imam razloge za to] ali ewo sad mogu ! :D Pa da pohwalim owe prwe epizode 8 sezone :) , Gilje i Tete napokon u zavrshise u krewetu :D :klap:... A Luna nije losha u pocetq me nerwirala ali sad je coo:ok:l ,
Diego Santi i Fiti odlicni kao i uwjek:super:!!!Malo Choni smara ali stho ce zena :D
Curro je porastao :neutral: ... EEEE sad :)
Cujem da dolaze u Beograd pa ko mozhe neka ih slika :) Ali cuo sam da ce i biti neka zurka sa njima :blabla: ide li ko tamo ???
Poz!:heart:
P.S Tete je preslatka !!!:kiss:

joj u pravu si-posle 140 epizoda bilo je stvarno i krajnje vreme da zavrse u krevetu :P:vatromet:
e ne znam kako ce iko da ide na tu zurku ad niko nist ne govori i nista se ne zna...ko ce uopste da ide na tu zurku, kako ce ljudi da saznaju za to..??!:dash:

OLa! :) Ewo i ja da wam se jawim! Nisam odawno nistha pisao[imam razloge za to] ali ewo sad mogu ! :D Pa da pohwalim owe prwe epizode 8 sezone :) , Gilje i Tete napokon u zavrshise u krewetu :D :klap:... A Luna nije losha u pocetq me nerwirala ali sad je coo:ok:l ,
Diego Santi i Fiti odlicni kao i uwjek:super:!!!Malo Choni smara ali stho ce zena :D
Curro je porastao :neutral: ... EEEE sad :)
Cujem da dolaze u Beograd pa ko mozhe neka ih slika :) Ali cuo sam da ce i biti neka zurka sa njima :blabla: ide li ko tamo ???
Poz!:heart:
P.S Tete je preslatka !!!:kiss:

Potpisujem.....:):heart:

nek me neko podseti ako moze ~ sta znaci ono sto Dijego non stop ponavlja "sodomizuje"? sa cime je on to permutovao???

Rec "sodomizuje" Dijego stalno koristi umesto reci "somatizuje" - u smislu da fizicki dozivljava stresne situacije. :lol:
Sto se tice dolaska Giljea i Tete u Beograd - pa zar nije preslatko i divno sto je Studio B to uradio za svoje gledaoce? Koja je televizija tako nesto u skorije vreme uradila? Istina, ja sam se nadala kad su najavili dolazak zvezda Seranovih, da bi to mogao da bude Fran (Markos)::D, pa da nam mozda i otpeva neku njegovu pesmu:D, ali ni ovako nije lose. Bice simpaticni - sigurna sam. Ali koji bi to pogodak bio da su doveli "trio"!!! Eh!

jooj DVD -kako je sladakkkk :heart:
kad oni stizu a aerodrom, ja mislim da sam procitala oko podneva, jel tako?
budite srecni sto nam uopste neko i dolazi, a oni su deo seranovih isto kao i dijego, fiti, santi i ostali ;)

e a da neki ne dolazi,svi biste pljuvali!!!a sad ne odgovara sto i neko dolazi,sta fali gliljeu i tete sa jedne strane da nema njih smorili bi se...ja sam zadovoljan sto bilo ko dolazi...tako da hvala studiju B poz

Rec "sodomizuje" Dijego stalno koristi umesto reci "somatizuje" - u smislu da fizicki dozivljava stresne situacije. :lol:
Sto se tice dolaska Giljea i Tete u Beograd - pa zar nije preslatko i divno sto je Studio B to uradio za svoje gledaoce? Koja je televizija tako nesto u skorije vreme uradila? Istina, ja sam se nadala kad su najavili dolazak zvezda Seranovih, da bi to mogao da bude Fran (Markos)::D, pa da nam mozda i otpeva neku njegovu pesmu:D, ali ni ovako nije lose. Bice simpaticni - sigurna sam. Ali koji bi to pogodak bio da su doveli "trio"!!! Eh!

Potpuno se slažem sa tobom. Takođe, pitanja je da li bi iko od ostalih glumaca želeo da nas poseti, ili da li bi mogao? Predpostavljam da studio b nije imao veze kojima bi mogao da pozove ostale, ne možemo tek tako reći da nije pokušao. Mada čini mi se da to niko nije rekao ali nema veze.
Što se tiče party-ja, prestanite da pokušavate. Jedino logično rešenje, koje je već neko pomenuo je da se zove studio b.
Toliko od mene
:bye:

e a da neki ne dolazi,svi biste pljuvali!!!a sad ne odgovara sto i neko dolazi,sta fali gliljeu i tete sa jedne strane da nema njih smorili bi se...ja sam zadovoljan sto bilo ko dolazi...tako da hvala studiju B poz

slazem se...Dobro je sto cu uopste neko i da dodje...Boli njih d**e za Srbiju.U ostalim zemljama imaju sigurno wise obozawalaca neko kod nas,ali su ipak odlucili da dodju..Tako da bolje budite zahwalni studiu B sto je i njih doweo!!!To ni jedna telewizija ne bi uradila...
tako ba studio B je :super::super::super::super: i :klap::klap::klap::klap: za njih

Panamane ovo prvo (bolja varijanta) se sigurno neće dogoditi. Veće su šanse da se ovo drugo (gora varijanta) ostvari.:roll:
Da ne vrtimo u prazno, ko vam je omiljen lik sada, tačnije ko vam je najzanimljiviji bez obzira na izgled? Ko vam je totalno dosadan? Ovo pitam jer su se likovi TOTALNO promenili, opet bez obzira na izgled a i serija se popravila u odnosu na prethodnu sezonu. Šteta što će dijego da zezne stvar na kraju.

Najomiljeniji mi je bio vec skoro izbacen th. Raul.
Najzanimljivija i najlepsa je Luna.
Najvise mrzim Coni i uvek sam.
Najdosadniji mi je Diego!

Sta je to Luna uradila zanimljivo reci mi da znam! :hahaha:
Sa nicim se ne slazem. Jedino u vezi Raula samo sto mi nikad nije bio najzanimljiviji.ali super je lik.
Dijego, Fiti i Santi su najjaci likovi u seriji i bez njih serije ne bi ni bilo. A bez Lune je bilo citavih 7 sezona. Da si rekao bilo kog drugog pa i baba je zanimljivija od nje. :hahaha:.

Back