Seranovi

Sta je to Luna uradila zanimljivo reci mi da znam! :hahaha:
Sa nicim se ne slazem. Jedino u vezi Raula samo sto mi nikad nije bio najzanimljiviji.ali super je lik.
Dijego, Fiti i Santi su najjaci likovi u seriji i bez njih serije ne bi ni bilo. A bez Lune je bilo citavih 7 sezona. Da si rekao bilo kog drugog pa i baba je zanimljivija od nje. :hahaha:.

E brate sada si me iznenadio evo ti pa vidi zasto mi je luna najzanimljivija:
A diego je dosadan kada laze.Diego Fiti I santi su neprevazidjeni likovi kojima se :worth:

e a da neki ne dolazi,svi biste pljuvali!!!a sad ne odgovara sto i neko dolazi,sta fali gliljeu i tete sa jedne strane da nema njih smorili bi se...ja sam zadovoljan sto bilo ko dolazi...tako da hvala studiju B poz

Ko bi se smorio da nema Gilje i Tete? Mislis u seriji? Bas su jake i bitne licnosti :hahaha:
Ja seriju gledam zbog trija.

Sta je to Luna uradila zanimljivo reci mi da znam! :hahaha:
Sa nicim se ne slazem. Jedino u vezi Raula samo sto mi nikad nije bio najzanimljiviji.ali super je lik.
Dijego, Fiti i Santi su najjaci likovi u seriji i bez njih serije ne bi ni bilo. A bez Lune je bilo citavih 7 sezona. Da si rekao bilo kog drugog pa i baba je zanimljivija od nje. :hahaha:.

Slazem se sa tobom - majormente. Ja bih Lunu stavila kao najnezanimljiviji lik, Coni je postala najdosadniji, a Raul najgotivniji (otkako je "odrastao" potpuno se promenio). Ali "trio" je (bio i ostao) bez premca i oni su stub cele serije.
Ipak, moram nesto da ti kazem Matt a da se ne naljutis: i ti si se promenio. Bio si tako kulturno stvorenje, a sad kao da si "pukao". Otkako si promenio avatar, pa vise pred ocima nemas stalno Lusiju, postao si mnogo svadljiv (bez ljutnje). :bye:

spageta, promenio sam avatar je su svi mislili da sam zena. a nisam se promenio. nego me nervira kada neke likove predstavlaju kao ultra, mega, giga popularne a likovi su ustvari nebitni skroz (govorim u svoje ime). jesam malo preterao sa vredjanjem, bio sam besan sto samo njih dovode. jer je to nepravedno prema nama sto imamo druge likove koji nam se cine zanimljivim. ali, verovatno su oni samo hteli da dodju. treba platiti profesionalnim glumcima a sa ovima je lako bar. ko kada je dolazla kasandra :hahaha:
vracam ja sutra moju lusi na avatar :heart:
opet kazem (znam i sam) da su gilje i tete bili zanimljivi kao mali sada ne (bar meni).

Slazem se sa tobom - majormente. Ja bih Lunu stavila kao najnezanimljiviji lik, Coni je postala najdosadniji, a Raul najgotivniji (otkako je "odrastao" potpuno se promenio). Ali "trio" je (bio i ostao) bez premca i oni su stub cele serije.

Upravo tako:ok:
Coni je pocela veoma da me nervira sa onim debilom:roll: Ako joj je toliko do .... neka ga uzme i cao j.bt!:dash::roll:
A Raul je meni pre bio bolji dok je pravio njasra i dok je muvao ribe:super:
Pa trio je najbolji zato sto uvek oni imaju neke problmeme iz kojih moraju da se izvlace:mrgreen:

P.S. Ajde neka neko nadje onu pesmu sto je pustio DVD dok su busili...nisam cuo, a bas me zanima pesma:D

Back