Seranovi

ovo sam nasla na YT kao komentar na jedan klip, ako moze neko sve da prevede posto ne kontam sve:)
hay cuatro finales

que es un sueño y se despierta el segundo dia de casados. (un truno 7 años soñando)

la vida le ha sido un fracaso y no quiere vivir mas y se suicida

ante todo ama a lucia y la palma para volver con ella

(ojala sea este para darle mas sentido a la serie me gusto que se suicidara asi no haran un puto capitulo mas de esta penosa serie, fijate nunca mejor un adjetivo define a un ultimo capitulo.

yo creo que sucida como jesuscristo para traer amor a lo suyos.

Predlazem da oni kojima smeta da se ovde komentarisu nove epizode ne dolaze vise na forum do septembra. Pa ne mozemo svi da se povucemo i da ne dolazimo ovde kad znamo neke nove momente serije i hteli bi da ih iskomentarisemo. Zato, ko neche da zna, neka se suzdrzi od teme do septembra!

Ne mogu da verujem da ovo kazem...
Ali ovaj kraj nije fer prema Seliji...
Ni prema Ani, Fitiju, Lurdes i Santiju...
Jer njima je bas super krenulo u zivotu...
Ispade da posle Lusijine smrti serija nema smisla,
vec je baljezganje,
bolje da Dijego nije nasao ni jednu cicu za to vreme...
Jer na taj nacin je ispao skot,
dakle sto je on u snu toliko zavoleo Seliju???
I ako su vec pravili takav kraj,
trebali su da plate i ne pitaju za cenu Evi i Kandeli da se pojave...

Ovi koji su razocarani, jeste li pogledali citavu epizodu ili samo zadnjih deset minuta? Svi ste prihvatili zdravo za gotovo da je to bio san (sto je po meni najgluplja varijanta), a ima vise moguchih teorija i da ste pogledali sve mogli ste da rastumacite kraj na drugi nacin.
Evo ko hoce da vidi neka pogleda jos jednu teoriju:
Dijego se zaista ubio, ali mu je onda Bog ili neka visa sila (ko u sta veruje) dao drugu priliku, odn. da se vrati u vreme kad je bio najsretniji i da od tad sve uradi kako valja. On se seca svih dogadjaja posle svadbe zato sto su se one zaista dogodile, ali posto je "putovao u vremenu" i vratio se u proslost on zna sta ce biti, pa moze da spreci Lusijinu smrt, odlazak Markosa i Eve i da Kurito zgazi onog pekara. Eto, po meni je to mozda najbolja teorija, iako nije realna kao ni ona da je to sve bio san. Ali je nekako romanticna.

Ovi koji su razocarani, jeste li pogledali citavu epizodu ili samo zadnjih deset minuta? Svi ste prihvatili zdravo za gotovo da je to bio san (sto je po meni najgluplja varijanta), a ima vise moguchih teorija i da ste pogledali sve mogli ste da rastumacite kraj na drugi nacin.
Dijego se zaista ubio, ali mu je onda Bog ili neka visa sila (ko u sta veruje) dao drugu priliku, odn. da se vrati u vreme kad je bio najsretniji i da od tad sve uradi kako valja. On se seca svih dogadjaja posle svadbe zato sto su se one zaista dogodile, ali posto je "putovao u vremenu" i vratio se u proslost on zna sta ce biti, pa moze da spreci Lusijinu smrt, odlazak Markosa i Eve i da Kurito zgazi onog pekara. Eto, po meni je to mozda najbolja teorija, iako nije realna kao ni ona da je to sve bio san. Ali je nekako romanticna.

ja sam pomislio i to, ali stvarno...mada to mi se cinilo nekako...nemoguce...mada je tako mnogo bolje, barem po meni...;):D

Ali dijego nista pogresno nije uradio !
Nije on ubio Lusiju, nego je ona poginula ! ! !
Sta tu on ima da ispravlja ? ! ? ! ? !

Back