Seranovi

samo ne znam kog je to pekara Kurito zgazio???

Nije pekar, nego churrero, sto pravi churrose (ono sto svako jutro donosi Santi u masnoj kesi za dorucak, kao neko pecivo przeno u ulju), nego ja nisam znala kako da prevedem to pa sam rekla pekar.

Ali dijego nista pogresno nije uradio !
Nije on ubio Lusiju, nego je ona poginula ! ! !
Sta tu on ima da ispravlja ? ! ? ! ? !

Pogresno je uradio sa decom, tj. mogao je da spreci da Markos i Eva odu i da Kuro zgazi coveka. To ce mochi da ispravi. A sa Lusijom nije nista pogresno uradio, ali drugi put ce mochi da spreci njenu smrt tako sto ce on da vozi umesto nje.

Ovi koji su razocarani, jeste li pogledali citavu epizodu ili samo zadnjih deset minuta? Svi ste prihvatili zdravo za gotovo da je to bio san (sto je po meni najgluplja varijanta), a ima vise moguchih teorija i da ste pogledali sve mogli ste da rastumacite kraj na drugi nacin.
Evo ko hoce da vidi neka pogleda jos jednu teoriju:
Dijego se zaista ubio, ali mu je onda Bog ili neka visa sila (ko u sta veruje) dao drugu priliku, odn. da se vrati u vreme kad je bio najsretniji i da od tad sve uradi kako valja. On se seca svih dogadjaja posle svadbe zato sto su se one zaista dogodile, ali posto je "putovao u vremenu" i vratio se u proslost on zna sta ce biti, pa moze da spreci Lusijinu smrt, odlazak Markosa i Eve i da Kurito zgazi onog pekara. Eto, po meni je to mozda najbolja teorija, iako nije realna kao ni ona da je to sve bio san. Ali je nekako romanticna.
Sta mislis o onom delu kada ulazi Lurditas i posle kaze Santi jednog dana cu se ozeniti ovom zenom, a Dijego kaze znam, znam. A meni je realnije da se nije ubio nego da je jedan san prokecija buducnosti koja se moze spreciti. I dalje mi niko nije rekao da li je propust sto se Lurditas pojavljuje u sceni nakon svadbe?

Sta mislis o onom delu kada ulazi Lurditas i posle kaze Santi jednog dana cu se ozeniti ovom zenom, a Dijego kaze znam, znam. A meni je realnije da se nije ubio nego da je jedan san prokecija buducnosti koja se moze spreciti. I dalje mi niko nije rekao da li je propust sto se Lurditas pojavljuje u sceni nakon svadbe?

Mozda je imao i prorocki san, ali meni je realnije da se ubio, a onda mu je data druga prilika pri cemu je on zadrzao secanja iz tog dela zivota posle vencanja. Jer da nije, onda bi opet radio iste greske kao prvi put. Ovako zna sta je trebalo da se dogodi ali ima moch da to promeni.
Za Lurditas ja cisto sumnjam da je bila od pocetka.
Sta kazes na Seliju kad je cula da je Diego u zatvoru? Svi su ocajni a ona slozila facu ko da su joj rekli da joj je pokisnuo vesh. Ono, nikakvih emocija nema :thumbdown:

Nije pekar, nego churrero, sto pravi churrose (ono sto svako jutro donosi Santi u masnoj kesi za dorucak, kao neko pecivo przeno u ulju), nego ja nisam znala kako da prevedem to pa sam rekla pekar.

Pogresno je uradio sa decom, tj. mogao je da spreci da Markos i Eva odu i da Kuro zgazi coveka. To ce mochi da ispravi. A sa Lusijom nije nista pogresno uradio, ali drugi put ce mochi da spreci njenu smrt tako sto ce on da vozi umesto nje.
znaci dijego ce da pogine...?::neutral:

Mozda je imao i prorocki san, ali meni je realnije da se ubio, a onda mu je data druga prilika pri cemu je on zadrzao secanja iz tog dela zivota posle vencanja. Jer da nije, onda bi opet radio iste greske kao prvi put. Ovako zna sta je trebalo da se dogodi ali ima moch da to promeni.
Za Lurditas ja cisto sumnjam da je bila od pocetka.
Sta kazes na Seliju kad je cula da je Diego u zatvoru? Svi su ocajni a ona slozila facu ko da su joj rekli da joj je pokisnuo vesh. Ono, nikakvih emocija nema :thumbdown:

Da mnogo je realnije da coveka bog posalje u proslost,
nego da sanja tripove kojekakve...:neutral:

:mrgreen:

Wapina verzija mi se vise svidja od onih ostalih, ali mi to svejedno ne lici na Seranove. Oni se do sada nisu bavili paranormanim stvarima. Na ovakvoj prici bi im i Molder pozavideo.
Ostajem pri tome da najpre odgledamo celu epizodu kako treba (u septembru) , pa tek onda vidimo sta je stvarno pisac hteo da kaze. Ovako samo nagadjamo.

Wapina verzija mi se vise svidja od onih ostalih, ali mi to svejedno ne lici na Seranove. Oni se do sada nisu bavili paranormanim stvarima. Na ovakvoj prici bi im i Molder pozavideo.
Ostajem pri tome da najpre odgledamo celu epizodu kako treba (u septembru) , pa tek onda vidimo sta je stvarno pisac hteo da kaze. Ovako samo nagadjamo.

xaxaxa Molder:hahaha:
ma ni ja u nista trenutno ne verujem dok ne vidim seriju...:rtfm:

Moralo je da bude paranormalnih stvari kad su hteli u seriju da vrate mrtvu zenu - Lusiju. A hteli su da je vrate jer je ispalo da je ona bila najveca zvezda i jer su svi ocekivali da se vrati u poslednjoj epizodi.

:worth:takodje!!! jedva cekam da vidim ko je pogoddio i da vidim sta su sve poradili...dok me nije bilo...:evil::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ne radi se o nagadjanju ili pogadjanju, jednostavno covek kad odgleda epizodu moze da shvati kraj na nekoliko nacina. Ja sam pogledala celu epizodu na youtubeu i shvatila na jedan nacin, a neko drugi ce mozda shvatiti na drugi nacin (da se ubio ili da je sanjao).

Inace, zna li neko zbog cega se Veronica, tj. Eva nije pojavila u poslednjoj epizodi?

Niko je nije ni zvao ili je ona odbila?!

Koliko ja znam, ona je u losim odnosima sa producentima jos od kad je napustila seriju, tako da niko nije ni ocekivao da se pojavi u zadnjoj epizodi. Ono sto meni nije jasno je zasto se nije pojavila Kandela?

Back