Seranovi

Sve sto se desavalo je bio samo san. Diego se budi, pored njega je Lusija, jutro posto su se vencali... tako da je svih 8 sezona Dijego u stvari samo sanjao...

ali, covek se uci dok je ziv...

Sve sto se desavalo je bio samo san. Diego se budi, pored njega je Lusija, jutro posto su se vencali... tako da je svih 8 sezona Dijego u stvari samo sanjao...

ali, covek se uci dok je ziv...

Koliko vidim na forumima, kraj moze da se shvati na dva nacina. Jedan je ovaj koji si ti napisao.

Da li bi mogao neko da javi kad epizoda bude postavljena na youtube? Jos je nema.

Ma glupo bi bilo stvarno....

Sto se toga tice, upravo sam naisla na jedan komentar na jednom spanskom sajtu povodom toga koji ga je bas uboo (ne znam kako da se izrazim).

Ahora entiendo porque Resines se lia con Hayde michel y el fiti con la Berbeke eso solo puede pasar en sueños.
Sad razumem zasto se Resines smuvao sa Hajdi Michel, a Fiti sa Anom, to moze da se desi samo u snovima.

Ne znam sta da mislim, ne znam ni sama kakav sam kraj ocekivala. Sada je ocigledno da je ovo definitivno kraj serije, ali kakav je kraj to je vec diskutabilno.
Ako neko na YT nadje poslednju epizodu neka linkuje. Noora je rekla da ce je veceras postaviti.

Ja bas i cekam da Noora postavi celu epizodu da je tek onda odgledam, glupo je ovako na osnovu poslednjih par minuta reci da je kraj sranje. Totalno je izvadjeno iz konteksta.
Ali da je neocekivano, jeste!

Back