Seranovi

Pozdraw swima...nije me bilo dugo...problemi sa netom
Kraj je bash istripowan iako nisam chitao swe spojlere samo nekoliko....ali ta pricha o ubistwu ili o snu je uwrnuta...mozda ce da snimaju josh epizoda sada jer je sudeci po washim mishljenjima serija ostala nedowrshena...a sada se swi interesuju kakaw je kraj...nisam gledao epizode niti cu!
Samo 2 pitanja...ako je Dijego to sanjao, jel sanjao swe epizode ili samo poslednju?
Da li su Gilje i Tete ostali zajedno ili ne?
U swakom sluchaju ce biti jasnije kada budemo odgledali epizdu kod nas!
Jel ima nekih nowosti ili nowih slika wezanih za Natalia-u Sanchez - Tete ?

Pozdraw swima...nije me bilo dugo...problemi sa netom
Kraj je bash istripowan iako nisam chitao swe spojlere samo nekoliko....ali ta pricha o ubistwu ili o snu je uwrnuta...mozda ce da snimaju josh epizoda sada jer je sudeci po washim mishljenjima serija ostala nedowrshena...a sada se swi interesuju kakaw je kraj...nisam gledao epizode niti cu!
Samo 2 pitanja... ako je Dijego to sanjao, jel sanjao swe epizode ili samo poslednju?
Da li su Gilje i Tete ostali zajedno ili ne?
U swakom sluchaju ce biti jasnije kada budemo odgledali epizdu kod nas!
Jel ima nekih nowosti ili nowih slika wezanih za Natalia-u Sanchez - Tete ?

1. Mislim da je sanjao bas dosta epizoda unazad...
2.plasim se da nisu ostali zajedno:cry::cry::cry:i bas zbog toga me i nervira ovakav kraj(i zbog ostalih likova kojih na kraju nema: Coni, Hosiko, Eva i ostali:sad2::sad2::sad2:)!

Nasla sam novi intervju sa Raulom odn. Alejo Saurasom http://www.20minutos.es/noticia/400814/0/sauras/cazadores/serie/ gde kaze izmedju ostalog da ce glumiti u novoj seriji na Anteni 3 i:
Mucha gente se ha sentido decepcionada con el final de Los Serrano
No me parece un mal final, pero me gustaría que alguien propusiera alguno mejor. Los Serrano era una comedia con personajes que habían muerto y, si se quiere terminar la serie en forma de comedia, lo mejor es solucionarlo de esta manera.

Mnogo ljudi je razocarao kraj Seranovih
Meni se ne cini da je kraj los, a voleo bih da neko predlozi neki bolji. Seranovi su komedija u kojoj su neki likovi umrli i ako treba da se serija zavrsi kao komedija, najbolje je to uraditi na ovaj nacin.

Back