Seranovi

Evo nekih malo starijih slika:

belpeque.jpg
belmodel.jpg
belbiot5.jpg
belboxeo.jpg
belpata.jpg
belbio10.jpg
belboda.jpg
belboda3.jpg
belboda2.jpg

Poslednja izmena:
Evo Belenine biografije(na spanskom):http://usuarios.lycos.es/belenweb/belbio.htm

Ovo je preveo google na hrvatski pa nemojte da se ljutite meni zbog njegovih smesnih gresaka:
MaríaBelén rueda Garcia-Porrero rođen jedan sunčan dan u Madrid, March 16, 1965. Njegovi roditelji su Alfonso raditi kao inženjer veze i Betlehem koji je učitelj baleta. Ona ima dva siblings: Alfonso Maria i Isus. Ona je median od tri. U pet godina on je preselio sa svojom obitelji u Alicante zbog problema astme u njegovu malu sestru. Kao dijete se definira kao "prilično buenecita, ništa nepristojan i dobar student." Od male dance trenirao struke zbog svoje majke. U 13 godina ponudio stipendiju da nastavi studiranje balet u Parizu, ali je odbio jer je mnogo koji su uključeni žrtvu i bio nevoljan da se izlazak s prijateljima i zabavite se.

U 18, nakon što dovršite C.O.U. odlaska u Madrid na studij arhitekture, koji je bio njegov veliki entuzijazam od strane tada. Ali sljedeće godine, poznati tijekom odmora u Alicante jedna 26-year-old Italian Massimo zove sa zaključno s ženili. Vjenčanja održana je u Italiji za Crkvu i živio sve dok njihova braka trajala u toj zemlji, ali nakon dvije godine su odvojeni. To je ono što on govori Betlehema na temu: "Ja sam oženjen potpuno u ljubavi. Sada ću vidjeti što više hladnoću i mislim da je lud da tako mlade žene, udaju. U gradu gdje su živjeli smo svi vrlo macho i kad sam je dobio revolucija provoqué . Kada smo bili uvjereni ga sami sa svojim mislima, ali kad se vratio sa svojim prijateljima, što je promijenjeno. Na kraju sam se vratio u Španjolskoj s moje obitelji. "

Nakon tog iskustva se vratio u Madrid, ovaj put kao prodaja etaža, dok jednog dana vidio u novinama da je model agencija potrebi ljudi. I ovaj oblik Betlehem je bio posvećen izradi modela. Vrhunac tog pozornici su se TV oglasa je učinio s Isusom Calvo Bridge. S ahorrillos koji nasljeđuje s ova dva posla, on se vratio u Alicante i otvorio plesnu akademiju kao svoju majku. Ovdje je posvećena balet klasa za djevojke do jednog dana pozva bivši model agencija predstaviti neke dokaze u Tele 5 and're učinio! Od tada javlja Belén rueda smo svi znati (i željeti).

Na početku rada na Tele 5 televizije uskladiti njezine reoccupation u Madridu s učitelj baleta u Alicante dok ih nije imao izbora nego da odaberete jednu od dvije. Prvi program koji je dodijeljen u Betlehem od početka je "VIP", iako je na ovoj ranoj fazi nije predstavio sa Emilio Aragon, ali s Jose Luis Moreno. Mjeseci nakon toga, ako dođe na pozornicu i odonda je postao gotovo nerazdvojni.

Ali je srce Betlehem je slobodna od svojih prethodnih neuspjeha braka i dobro u ljeto i 90 tijekom snimanja od "VIP Marbella" ljubav od filmova Daniel Ecija, koja traje do danas, radeći zajedno na većini projekata .

Nakon što prolazi kroz "VIP" program uvela "Telecupón" zajedno sa Agustin Bravo. No, Emilio Aragon se vraća sa "VIP Night" u jesen 91, gdje je kod kuće jer je okružena prijateljima. Sezonu završava na 92 lipanj i brzo spajanje neki drugi program za kuću: "Da li Telecinco tell me?" prezentirani uz Andres Aberasturi i Antonia dell'Atte (?). Ali Betlehem htjeli predstaviti program sam i da će se dogoditi sa "Roulette sreće". Da biste to učinili, moraju ostaviti Tele 5 i takta prema Antena 3. Betlehem dobiva relaunch ovaj natječaj, ali u prljave jugarreta njen prethodni lanac, oduzimaju program kupujući prava astronomski lik, a zatim daje prezentacije "Roulette ..." Fernando Esteso, catastróficosresultados. Da bi stvari gore, ranije ove godine njezin otac pati srčanog udara i ona razbija koljena dok skijanje tijekom odmora u Austriji. Srećom otac i kći se oporavlja, iako je sudar iz Betlehema i drugima koji pate slične nakon toga napravio to stop trenira balet, koji je do tada kao amater.

Međutim, s obzirom na ograničeni uspjeh da je uzimanje Emilio Aragon u njegov novi program "Night, noć", odlučeno je da Betlehem je registriran u istom pokušaj da biste dobili više publike. Nakon što je rekao i učinio. Na dan izdavanja nove "noć, noć" sa svojom co-predstavljača, udvostručen je publiku koja je do tada program. I Betlehem, s druge strane, presretna da se vrate na rad s ljudima koji je znao "VIP". The program prestaje izdaju u ljeto, nešto što koristi da ide na odmor sa svojim boyfriend u Amazon jungle, a zatim se vratiti s novim dnevni red za jesen 93. Novi program se naziva "nešto drugo" i ovo je bio časopis za večernji koji također uključeni u "napast".

U prosincu je konačno najavio njihovo vjenčanje s Daniel Ecija i 27 ovog mjeseca oni slaviti gozba, ali nisu dobili remarried. Što se dogodilo? Budući da neki dokumenti u vezi sa svojim prethodnim brak i potrebi da se ovo vjenčanje, nije stići na vrijeme i sretni par ran out vjenčanje, ali odlučili nastaviti sa banket, jer nisu mogli otkazati u posljednji hora.Después da držite polu -- vjenčanje, par provodi medeni mjesec u Kuba, gdje su primati nove godine, ali može biti samo nekoliko dana od oba moraju biti uključeni u njihov rad. Međutim, ubrzo nakon Antena 3 najavio je povlačenje svojih dnevni red "napast" bez jasnog razloga. Na kraju mjeseca se slaviti gala nagrade TP televizija Betlehem, gdje je bio nominiran kao najbolji predstavljača uz Olga Viza i Raffaella Carr, potonji je osvojila nagradu. Betlehem nije prisustvovao je gala jer je bio bolestan. Postoje glasine da je u stvari bila trudna i iako ona to negira, jedan mjesec i pol kasnije je najavio da u stvari ona je trudna. Unatoč da je planirao da su djeca kasnije, Betlehem je oduševila sa sretnim vijestima.

U punoj trudnoće vrati na televiziji predstavljanju programa viceva "Ta TOCA." Nakon ometati njihove fanove s zafio ton od programa i nakon promjena adrese u vili u Sierra Madrid, rođenja u Betlehemu daje djevojke kao prekrasna kao i njezina majka s istim imenom, na 29 Rujan, 1994 "Danas je najsretnijih dana mog života", navodi se.

Sljedeći mjesec posvećen podizanje njezine kćeri. U veljači sljedeće godine proizveo svoj prvi nastup budući da je tijekom trudnoće Cibeles catwalk parada gdje nošnje iz dizajner John Rufete. Betlehem ponovno pojavio u proljeće s novom dnevnom redu, ovaj put u svojoj staroj Tele 5 kanala. S "ide bez bilo koje daljnje," runs naroda Španjolska u potrazi za radoznale znakova. Dolazi ljeto i nakon provođenje odmora u Palma de Mallorca, Betlehem se vraća na televiziji kao što je uobičajeni dnevni red s novim da nema veze sa prošlosti. Ovo je "Live s vama" koja se sastoji od časopis ujutro i ja sam htjela da se napravi natječaj za Maria Teresa Campos, ali zapravo je malo sluha i bio je povučen od mjesec dana od njihova release.

No tu je dobre vijesti: ona je opet trudna i tako je 13 Lipanj, 1996 drugi je njegova kći po imenu Marija. Ali, od samog početka, stvari su kompliciranije jer je rođen sa srcem problem. Sljedećih mjeseci su harshest u životu Betlehem i Dani u cijelosti posvećena joj kći. Baš kad izgleda oporavila, Betlehem je suglasan da preuzme novi natječaj u TVE zove "Zip ZAP", prvi od prošle godine i pol. Međutim, 22 Svibanj smrti Marije. Ona odlazi bez govoreći: "što je nepravedno i traumatskog da je cijela ova afera za obitelj.

No, život ide i na najbolji način da se prevlada je uz potporu svojih prijatelja. Tako se portfelj "Family Doctor" gdje se ponovo radi s Emilio Aragon i njegova marido.En Serije tumači i fotograf Clara Nadal, koji je preuzeo "affaire" godina s karakter Emilio Aragon. Nakon sudionica za nekoliko poglavlja Betlehem je najavio da će ponovno intervenirati u novoj televiziji pod nazivom "novinara" rade isti lik. I tako će se dana January 98 emisiji prvog poglavlja "novinara" serija koja se nastavlja do danas prenosi s velikim uspjehom. Gotovo cijele godine posvećena je snimanje epizoda ove serije. I opet u sredinom siječnja, rado vijesti: Betlehem opet biti trudna. Zaključiti ovo poglavlje ću ostaviti s vama s jednim od njegova najnovija izjava: "Na trenutak sam sretna. Oba profesionalnog i osobnog. Posao što sam sada u potpunosti zadovoljiti me. S druge strane, moj muž i moja kćerka napuni me sreća . "

Izvinjavam se zbog duzine.

Evo jos nekih slika:
belosito.jpg
belhija.jpg
belbdir.jpg
belbadel.jpg
belperio.jpg

Mozda sam dosadna sa Belen, ali sta da radim kad je poslednjih dana zena aktivna, za razliku od ostalih iz serije koji su se zavukli u kuche.

Evo Belen juce na proslavi casopisa Vogue:

Evo ja prvi put ovde,al hajde malo da pomognem-epizode 8 sezone na megauploadu i rapidsharu http://www.vagos.es/showthread.php?p=3297817&posted=1
Samo je potrebno da se registrujete sto je mozda malo zamorno.Ali je mnogo lakse skidati odatle nego sa torrenta. Uzivajte u novim epizodama,posebno je romanticna 4-ta episoda, a zove se ˝La carta de Pandora˝. Nadam se da sam vam pomogla !!Pozdrav:)

da, ali je bez prevoda...

Back