Seranovi

@anya_misic ako ti se seranovi ne svidjaju nemoj vise da ih komentarises na ovoj temi,ja nisam otisao na temu o naprimer rebelde(debilde) i spamovao da iama boljih serija i ako je debilde ***** zivo.

Nisam rekla da mi se ne svidjaju!! A vidim da su jedine serije koje znas seranovi i rebelde, i ne znas sta je prava serija!! Naprotiv, ja sam gledala cele seranove i super su mi, ali nemam nikakvu potrebu da dolazim na 4um i pricam o totalno nebitnim temama..

ja tebi nisam pricao da li znas neke serije osim seranovih i debilde.ima mnogo dobrih serija kao sto su mucke,vecina serija na foks lifeu,dadilja,zivot sa fren...ako nemas potrebu da dolazis na forum,sto si ovde,sama si sebe sad ispalila.ne mislim ja nista lose o tebi ali ako je ovo forum za fanove serija onda se bar pravi da si fan i ako jesi fan nemoj onda da da pricas protiv serije.

Kad sam pricala protiv nje? A da, izvini, ja sam fan, i ne smem nista drugo da radim, daj molim te..

Cula sam negde da ce Raul i Afrika opet biti zajedno u 8. sezoni, jel cuo neko nesto o tome?

@anya_misic ako ti se seranovi ne svidjaju nemoj vise da ih komentarises na ovoj temi,ja nisam otisao na temu o naprimer rebelde(debilde) i spamovao da iama boljih serija i ako je debilde ***** zivo.

E, svaka ti cast! Potpuno si u pravu i u svemu se slazem sa tobom.
Inace, ja obozavam Seranove i mogla bih da ih gledam po ko zna jos koliko puta, tako da se nadam da ce biti jos koji put reprizirani (iako sam ih vec dva puta gledala cele). Osim toga, mora se priznati da ni jedna serija do sada nije bila gledana od tako raznolikog gledalista - hocu reci da ih gledaju svi uzrasti sa podjednakom strascu.:super:

Back