Seranovi

da li ste primetili da je lusija bila deblja na pocetku serije,a dijego mrsaviji nego sad

Mozda, mada meni to ne upada toliko u oci koliko to da je Dijego primetno osedeo od prvih epizoda... U pocetku je ono njegovih malo dlaka na glavi bilo crno, a kasnije... Pa, nije ni cudo - vec 5 godina se snima serija...
Ne mogu da docekam nastavak. Tacno da ih vise nema na TV, ali ih ja ne zaboravljam... U odsustvu epizoda, slusam onih 30-ak pesama Fran Peree koje imam. I uzivam...

Da li je sinoć neko gledao film "Tačka na i" sa Natalijom Verbeke na TV Košava?Ja nisam imao prilike da ga gledam do sad i mogu reći da je ostavio pozitivan utisak kod mene.Izuzetna ideja,a Ana je u pojedinim momentima baš žešća u vrućim scenama...

To je vec drugi put da Kosava prikazuje taj film, ali ja nikako da ga pogledam jer se ne secam gde mi je memorisana Kosava. Ali po sadrzaju, mora da je dobar film (a da ne pominjem Gaela Garciju Bernala :mrgreen:)

Ja sam slučajno video u novinama najavu za film,postavili su njenu sliku uz tekst o radnji filma,pa rekoh, ajd da vidim kako se neko iz Seranovih snalazi na filmu,pošto nikog od njih nisam imao prilike da vidim na "filmskom platnu".Natalija se definitivno dobro pokazala.
Skoro nisam odgledao film koji je definitivno pun iznenadjenja kao ovaj.Malo me podseća na "Flamansko platno" koji je takodje pun kontraverzi.:ok:

Evo i mene, nakon malo odsustva...

Prokletstvo, da sam cesce posecivao forum, mozda bih video najavu za film DOT THE I - TACKA NA I...
Bila bi fora kada bi ga reprizirali :D

Inace, koga zanima Veronica Sanchez, njen zvanican sajt se u poslednje vreme poprilicno aktivirao i cesto se refreshuje => http://www.verosanchez.com/index2.htm...

Steta sto je tema zamrla, ali septembar je tu, samo dva meseca daleko

2001478930222931698_rs.jpg

Back