Meni.
Trebao si da napises @marko
Ako post ne valja neka ga mod obrise.
Pazi ti ces da me ucis kako cu da pisem...
nbt back on da tema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni.
Trebao si da napises @marko
Ako post ne valja neka ga mod obrise.
Pazi ti ces da me ucis kako cu da pisem...
nbt back on da tema...
Necu da te ucim.Samo sam te posavetovao da bi te ljudi bolje razumeli.
Da se vratimo na temu.
Koji lik vam je najlooooooodji?
Meni Raul.
Pa tako nesto...Sta vise da pricamo o seriji?Sve smo rekli.Cekamo novu sezonu.Jedino nam ostaje da pricamo o glumcima i nekim zanimljivostima o njima.
stvarno je ribetina!!! mmmmm....ma ja mislim da bih ja te "grudi" morao rucno da opipam da bih video da li su taman.....![]()
A zato onda ulazis u temu i pises ako ti se ne svidja.Idi onda u teme tih "boljih serija" pa pisi tamo. Ne razumem ovakve likove, upadnu u temui napisu neku glupost koja nema smisla.
Nama se svidja. Po meni trenutno nema boljih serija.
Wapa ja bas mislio da su seranovi i tebi najbolji ali...![]()
Realno, ali realno, Seranowi su najjacha serija barem meni! Gledao sam ja dosta serija, ali nishta nije ni blizu...a retko ko je neku drugu seriju tako pomno pratio i gledao swaku epizodu i wisio za nju po nekoliko sati na internetu!!!!!!!!!!!
Jel ce ovi na stb da puste reprizu pa 8. sezonu ili odmah 8. sezonu?
Receno je da ce pustiti odmah 8 sezonu...A mozda puste iz pocetka ako ova serija najbolje god ili kako vec ne bude gledana !!!![]()
a hoce li mozda nekad da puste celu seriju iz pocetka...kao sto rade sa spanskim serijama?