- Poruka
- 4.922
Pa Seranovi su spanska serija![]()
xexe pa da ali mislim ovi nasi puste neku spansku seriju pa onda posle godinu ili vise puste je opet...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Seranovi su spanska serija![]()
@anya_misic ako ti se seranovi ne svidjaju nemoj vise da ih komentarises na ovoj temi,ja nisam otisao na temu o naprimer rebelde(debilde) i spamovao da iama boljih serija i ako je debilde ***** zivo.
Sigurno, evo uskoro krece UPA na foxu, pa ce sigurno nekada kasnije pustati i Seranove na drugim televizijama. Mogla bi neka nacionalna, ovako samo mi koji imamo studio B mozemo da gledamo, a nije nas bas mnogo u Srbiji.a hoce li mozda nekad da puste celu seriju iz pocetka...kao sto rade sa spanskim serijama?
propade forum:???::???::???::close:
tkacio:
tkacio:
![]()
@anya_misic ako ti se seranovi ne svidjaju nemoj vise da ih komentarises na ovoj temi,ja nisam otisao na temu o naprimer rebelde(debilde) i spamovao da iama boljih serija i ako je debilde ***** zivo.
Sigurno, evo uskoro krece UPA na foxu, pa ce sigurno nekada kasnije pustati i Seranove na drugim televizijama.
Kad?!?!?!
Ljudi, jel biste vi vise voleli da osma sezona Seranovih ide dan za danom, pa da se sve izvrti za dve nedelje ili da ide jednom nedeljno?
Ne znamo.nisam ukapirao da se 8 serijal pusta 1 nedeljno ili cela serija iz pocetka ?
ja bi volela jednom nedeljno da bi trajali duzhe...
brate, bolje da mi daju sve odjednom, nego tako da mi seckaju na kasicicu i da zivim iscekujuci seranove..ono..glupost..1 nedeljno D:
da, ali koliko epizoda ima osma sezona?
Ja imam prvu polovinu serije sa prevodom, pa ako je neko zainteresovan....
A stize mi za 10ak dana i drugi deo, tako da cu imati celu seriju sa prevodom..
Ja imam prvu polovinu serije sa prevodom, pa ako je neko zainteresovan....
A stize mi za 10ak dana i drugi deo, tako da cu imati celu seriju sa prevodom..