Seranovi

Cuveni trio:
2628.jpg

Ovde mozete naci puno informacija o seriji.

Nego elem, zna li neko nesto o Veronici, tj. Evi?

Za 2008. je najavljen njen film "zenitram", pa od toga na kraju ne ispade nista?
Zna li neko mozda kada taj film dolazi u (spanske) bioskope?

A zato onda ulazis u temu i pises ako ti se ne svidja.Idi onda u teme tih "boljih serija" pa pisi tamo. Ne razumem ovakve likove, upadnu u temui napisu neku glupost koja nema smisla.
Nama se svidja. Po meni trenutno nema boljih serija.

svaka cast potpuno si upravu.Ovde pricamo oSERANOVIMA (Najboljoj seriji ikada)Wapa ja bas mislio da su seranovi i tebi najbolji ali...:roll:

Inace jedni od najj likova su mi Coni,Raul,Gilje,Santi.................:super::super::super:

Wapa ja bas mislio da su seranovi i tebi najbolji ali...:roll:

Ma obozavam ja njih, ali sam malo matorija od vas vecine pa sam u zivotu gledala mnoooogo serija i Muchke, naprimer, su mi neprevazidjene. Ali sam ipak na ovoj temi, a ne na temi Muchaka. To dovoljno govori, zar ne?

@The One Who
Zenitram, Un Argentino Que Vuela

Dirección:Luis Barone
País:España, Argentina
Año:2007
Género:Comedia,Fantasia
Guión:Luis Barone
Fotografía:José Guerra
Montaje:Fernando Pardo
Estreno en España:2008

Reparto:Luis Minujín, Verónica Sánchez, Jordi Mollá, Luis Luque, Steven Bauer.

Vidis, imaju jos fore do kraja 2008. da puste film u bioskope.

Poslednja izmena:
Gledam i ja Mucke (sada na dvd).To je kultna serija. Del Boy i Rodni se radjaju jednom u 100 godina.Rekao sam trenutno su Seranovi najbolji.Ima mnogo dobrih serija koje su bile ranije.

jel ima neko mucke na dvdju.trebaju mi oni specijali od po sat ipo sto su se stalno za novu godinu pustali.meni su mucke vrh serija,ali ipak ne moze neko ove dve serije da poredi,jer nisu istog zanra,a po kvalitetu su obe u samom vrhu.

Realno, ali realno, Seranowi su najjacha serija barem meni! Gledao sam ja dosta serija, ali nishta nije ni blizu...a retko ko je neku drugu seriju tako pomno pratio i gledao swaku epizodu i wisio za nju po nekoliko sati na internetu!!!!!!!!!!!

@anya_misic ako ti se seranovi ne svidjaju nemoj vise da ih komentarises na ovoj temi,ja nisam otisao na temu o naprimer rebelde(debilde) i spamovao da iama boljih serija i ako je debilde ***** zivo.

Back