Seranovi

Marko, za ovaj toples sto kazes da je sa silikonima (i hvala ti sto si ga postavio kao link a ne da ga svi gledaju), nisam ja neki strucnjak za silikone, ali zar ne bi onda trebalo da :arrow: grudi budu vise nabudzene, onako kao krofne. Meni tu izgledaju sasvim normalno i prirodno.
Nije da ja tvrdim da ona nije ugradila silikone, posto stvarno ne znam, ali eto, to je moje zapazanje.

O cemu se ovde raspravlja? Da li Lusija ima silikone? Pa, naravno da ih ima, jer sa 43 ipak ne bi mogla da izgleda bas onako a da joj medicina tu nije pomogla. Ali, zato ima dosta bora oko ociju... Cudi me da i to nije operisala.
U stvari, bas me briga. Sto ne pricamo malo i o muskom delu serije? Istina, tu je situacija mnogo tanja, jer ono sto vredi se po meni svodi na Markosa i Raula, ali i to je nesto...

Marko, za ovaj toples sto kazes da je sa silikonima (i hvala ti sto si ga postavio kao link a ne da ga svi gledaju), nisam ja neki strucnjak za silikone, ali zar ne bi onda trebalo da :arrow: grudi budu vise nabudzene, onako kao krofne. Meni tu izgledaju sasvim normalno i prirodno.
Nije da ja tvrdim da ona nije ugradila silikone, posto stvarno ne znam, ali eto, to je moje zapazanje.

Nisam ni ja neki strucnjak,ali ove izgledaju vece nego one koje sam pre postavio.
Da ih spojim pa da uporedite?

Iz drugog ugla su slikane pa ti izgleda kao da su na jednoj vece na drugoj manje.Naci cu ja neke gde joj bas stoje bez brusa.:mrgreen:
Evo na primer ova..Pogledaj kolike su...Provide joj se.....

Back