Seranovi

sad sam se setila, dobra je i ona epizoda kad su trebali da idu u australiju (diego,santi,fiti), pa kad su sa avionom sleteli u neku tamo drzhavu u africi valjda, pa kad se santi us*ao, pa izgubio pasosh, i nije imao pantalone, nego zavezao neq krpu...:super:

Ljudi jedno pitanje za sve:KOJA EPIZODA SERANOVIH JE PO VAMA NAJGORA?

Po meni ona gde umire Lusija.
Posle nje one gde odlaze Eva i Markos.
I na kraju ona gde je otisla Kandela.

pa ona gde je poginula lusija bila je 0k epizoda, chak i zanimljiva, sem kraja koji je bio uzhasan... ali ubedljivo najgora ona posle lusijine smrti kad su ishli u selo... znachi bila je toliko smorna epizoda...:thumbdown:

pa ona gde je poginula lusija bila je 0k epizoda, chak i zanimljiva, sem kraja koji je bio uzhasan... ali ubedljivo najgora ona posle lusijine smrti kad su ishli u selo... znachi bila je toliko smorna epizoda...:thumbdown:

Ja sam hteo da placem kad je Lusija poginula.
Sledeceg dana sam bezao sa casova i visio u kaficu ceo dan.
Mnogo me pogodila epizoda

ja jesam plakao, secam se da mi taj dan bas bio njesra..i ono jos lusija umre, bas je extra scena bila..kazu da je i sama lusija plakala kad je gledala.. i ono..nakupilo mi se sve, i samo odjednom jos i "I'll find a waaaaaaaaaaay"..eto ti ga..sto kaze fiti plakanje na kvadrat :))

ja pola sata posle te epizode nisam mogla da se smirim.... mene neshto bash posle zvala druagrica i prichala mi o nekim problemima u shkoli, ja kao govorim ''da,da'', i samo mislim o lusiji...

kad su scene u pitanju, jedna od najjacih je ona u kojoj Santi, misleci da nastupa smak sveta, izjavljuje ljubav Karmen: "Oduvek sam Vas voleo! Ne samo voleo, nego i zeleo!" Ta epizoda je u jednoj od prvih sezona,cini mi se.

strasno...
xexe sve sto vise pricamo o njima sve ih vise volim !!!! neverovatno

he...takodje! a bas sam pokusavao da zaboravim na seriju jer jednostavno ne mogu bez nje! jedva cekam novi serijal!!! da imam para otisao bih u spaniju ili gde vec i sve one koji su mi najbolji likovi otisao bih i upoznao bih se s njima....to mi je najveca zelja!:cry:

Back