Seranovi

Ovo je za Urosa vest..Wapa se bas potrudila. Zajedno ili ne , meni je svejedno..Ja sam mislio da ima nesto o Lusi ili Evi...:think:
One slike u toplesu su pre silikona. Nema ona sada takve, mada ni one nisu lose. :super:

Ako se nadje nesto o Evi, ima ko ce citati :P
Ovaj, jel gledao neko ovu novu seriju - na sta to lici?

Negde sam procitao da ce se Markos pojaviti u osmoj sezoni, moze li neko da potvrdi?

Ljudi vec dugo citam ovu temu i super ste mi svi.Inace veliki sam obozavatelj Seranovih.Nisam odgledao sve epizode u 7 serijalu,ali skoro 95% jesam.

Inace meni je ubedljivo najsmesnija ona epizoda kada je Diego ispustio mob. u WC solju,pa mu se onda zaglavila ruka :rotf::rotf::rotf:
Takodje mi je smesna ona sa venjacjem Santija i Lurditas,narocito onda kada je Fiti napravio krug oko crkve,kako Lurdes ne bi videla Santija.:rotf:
Mada smesno mi je i onda kada su bili na onoj planini na relaksacijI kada se Dijego zamislio i nije uhvatio Anu koja je padala.:rotf::rotf::rotf:
Ma svaka mi je EXTRA.

P.S.
Jedva cekam Septembar zbog novih epizoda,ali koliko sam cuo 8 serijal ima samo 7 epizoda.Jel to tacno:?:
(Nemoj te se ljutiti ako sam napravio neku gresku u kucanju)

Evo nekih linkova za MNOGO ZANIMLJIVE slike:

Verónica Sánchez(Eva Capdevila)-DOWNLOAD
Belén Rueda(Lucía)-DOWNLOAD

Link za MNOGO ZANIMLJIV klip na kome je Verónica:DOWNLOAD

Belenine slike nisu bas nesto,jer sam najbolje vec postavio.
Veronikine slike su EXTRA mislim da su sve iz filmova,ali nisam siguran.
Klip je stvarno super i on je iz filma,vecina slika je iz istog filma.Zanimljivo postaje tek u drugoj polovini klipa.

Evo nekih linkova za MNOGO ZANIMLJIVE slike:

Verónica Sánchez(Eva Capdevila)-DOWNLOAD
Belén Rueda(Lucía)-DOWNLOAD

Link za MNOGO ZANIMLJIV klip na kome je Verónica:DOWNLOAD

Belenine slike nisu bas nesto,jer sam najbolje vec postavio.
Veronikine slike su EXTRA mislim da su sve iz filmova,ali nisam siguran.
Klip je stvarno super i on je iz filma,vecina slika je iz istog filma.Zanimljivo postaje tek u drugoj polovini klipa.

Posalji mi ovo za EVu na PM o cemu se radi, da znam da li sam gledao, ako jesam, da ne skidam za dzabe...

Back