Seranovi

LJUDI AJMO PITANJE SVI: KOJA VAM JE NAJOMILJENIJA EPIZODA?
Trenutno mogu da se setim nekoliko epizoda za koje mogu da kazem da su me najvise nasmejale: na primer, kada Santi i Fiti imaju "bliski susret" sa vanzemaljcima, onda epizoda u kojoj Santi ugradjuje "implakte" i kezi se da svima pokaze nove, bele zube, i ona u kojoj Dijego, Santi, Fiti i baba putuju u Hjuston da bi Dijego proverio da li ga Lusija vara. Bilo je smesno i kada se Santi u jednoj od prvih epizoda mucio da na brzaka nauci engleski, a i kada je polagao vozacki ispit i na kraju prevrnuo kola. :rotf:

Poslednja izmena:
Vecera je bila nova epizoda u Spaniji :) Nadam se da ce vec ujutru ili tokom dana ona devojka sto kaci sve epizode okaciti i ovu novu na YT.

ali ja ne shvatam kako mozete da se patite da gledate na yt...i ja zelim da gledam ali necu dok ne puste...znaci ljudi strpite se jos 2 meseca :):mrgreen: ako vec gledate nemoj te na forumu pricati sta se desava !!!!!!

ali ja ne shvatam kako mozete da se patite da gledate na yt...i ja zelim da gledam ali necu dok ne puste...znaci ljudi strpite se jos 2 meseca :):mrgreen: ako vec gledate nemoj te na forumu pricati sta se desava !!!!!!

ni ja ne mogu da gledam....
prvo nishta ne razumem, drugo nemam ASDL pa mi ono secka, moram da chekam pola sata da bi gledala klip od 10min.

Aj smislite nesto da mu napisemo oko dolaska Seranovih u Beograd, kako bi to bilo dobro i po Studio B....blabla..

Koliko ja znam da je neko sa Studija B (da li onaj Jugoslav Pantelic) najavljivao jos pre dosta meseci da che neko od Seranovih da dodje u Srbiju, pa ja da sam na mestu onog koji che da salje taj mail, ja bih ga podsetila na to i pitala sta se radi po tom pitanju i ima li sanse da se to ostvari.

Najvechi fazon je sto bi ljudi u Srbiji najvise voleli da vide one likove koji su vec napustili seriju, kao sto su Markos, Eva, Lusija, ispravite me ako gresim. I Giljeta i Tete....

Fran Perea u Avgustu ponovo ide u Finsku. Na koji mail se moze pisati Timofejevu? (neko iz ove teme je dobio odgovor, pa rekoh da probam i ja)

Stvarno!? Pa, to nije u redu... Sta ce tamo 2 puta za nekoliko meseci? A mi ga uzalud cekamo i uzalud se nadamo (jer nam je tako obecao Jugoslav Pantelic, pa nas ispalio).
Ja se jos nadam da ce mu (Franu) neko reci koliko je popularan kod nas i da ce i nas da se seti.
Sto se tice najsmesnije epizode, pa zar to nije ona kad se Raul pravio da je ***** da bi mogao da se priblizi Africi i Evi, a Fiti se izbezumio... :rotf: Secate se njihovog razgovora na ljuljasci, kad Raul "priznaje" Fitiju da se zaljubio u nekog bildera, a Fiti mu kaze: "E, stvarno si pravi *****"!:klap:

Stvarno!? Pa, to nije u redu... Sta ce tamo 2 puta za nekoliko meseci? A mi ga uzalud cekamo i uzalud se nadamo (jer nam je tako obecao Jugoslav Pantelic, pa nas ispalio).
Ja se jos nadam da ce mu (Franu) neko reci koliko je popularan kod nas i da ce i nas da se seti.
Sto se tice najsmesnije epizode, pa zar to nije ona kad se Raul pravio da je ***** da bi mogao da se priblizi Africi i Evi, a Fiti se izbezumio... :rotf: Secate se njihovog razgovora na ljuljasci, kad Raul "priznaje" Fitiju da se zaljubio u nekog bildera, a Fiti mu kaze: "E, stvarno si pravi *****"!:klap:

hahahahahhaha e a jel se secas ono kad su diego i fiti kod fermina, pricaju o raulu, i kaze mu fermin da mu fiti saopsti da on nije njegov otac kroz igru i smeh..pa fiti onda glumi onog lika..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Back