palace
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Mozda nisi primetio da je uvodna pesma nekoliko postova iznad tvog![]()
Ma vidis da sam drogiran

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda nisi primetio da je uvodna pesma nekoliko postova iznad tvog![]()
victor_elias91@hotmail.es to je bivsi msn od giljea jedno vreme mu nije bio u funkciji(to je rekao u nekom interviju)pa neznam dali je sad u funkciji
cisto sumnjam...mada ko zna![]()
Trenutno mogu da se setim nekoliko epizoda za koje mogu da kazem da su me najvise nasmejale: na primer, kada Santi i Fiti imaju "bliski susret" sa vanzemaljcima, onda epizoda u kojoj Santi ugradjuje "implakte" i kezi se da svima pokaze nove, bele zube, i ona u kojoj Dijego, Santi, Fiti i baba putuju u Hjuston da bi Dijego proverio da li ga Lusija vara. Bilo je smesno i kada se Santi u jednoj od prvih epizoda mucio da na brzaka nauci engleski, a i kada je polagao vozacki ispit i na kraju prevrnuo kola.LJUDI AJMO PITANJE SVI: KOJA VAM JE NAJOMILJENIJA EPIZODA?
Wapa, jel se kaze SIENTE ili SIETE?
Siete-sedam
Siente-osećati(ili nešto slično)
Nadam se da ce posle ove nove serije pustiti reprize.![]()
pa ne verujem da bi on bash stavio svoje ime i prezime da mozhe svako da ga pronadje...
ko zna, bilo ko je mogo da napravi sebi msn sa njegovim imenom i prezimenom....![]()
Vecera je bila nova epizoda u SpanijiNadam se da ce vec ujutru ili tokom dana ona devojka sto kaci sve epizode okaciti i ovu novu na YT.
ali ja ne shvatam kako mozete da se patite da gledate na yt...i ja zelim da gledam ali necu dok ne puste...znaci ljudi strpite se jos 2 mesecaako vec gledate nemoj te na forumu pricati sta se desava !!!!!!
Evo maila timofejev@studio-b.co.yuFran Perea u Avgustu ponovo ide u Finsku. Na koji mail se moze pisati Timofejevu? (neko iz ove teme je dobio odgovor, pa rekoh da probam i ja)
Aj smislite nesto da mu napisemo oko dolaska Seranovih u Beograd, kako bi to bilo dobro i po Studio B....blabla..
ja nikako ne mogu da skinem sa ovoga....
Aj smislite nesto da mu napisemo oko dolaska Seranovih u Beograd, kako bi to bilo dobro i po Studio B....blabla..
Fran Perea u Avgustu ponovo ide u Finsku. Na koji mail se moze pisati Timofejevu? (neko iz ove teme je dobio odgovor, pa rekoh da probam i ja)
ja nikako ne mogu da skinem sa ovoga....
Stvarno!? Pa, to nije u redu... Sta ce tamo 2 puta za nekoliko meseci? A mi ga uzalud cekamo i uzalud se nadamo (jer nam je tako obecao Jugoslav Pantelic, pa nas ispalio).
Ja se jos nadam da ce mu (Franu) neko reci koliko je popularan kod nas i da ce i nas da se seti.
Sto se tice najsmesnije epizode, pa zar to nije ona kad se Raul pravio da je ***** da bi mogao da se priblizi Africi i Evi, a Fiti se izbezumio...Secate se njihovog razgovora na ljuljasci, kad Raul "priznaje" Fitiju da se zaljubio u nekog bildera, a Fiti mu kaze: "E, stvarno si pravi *****"!
![]()