Seranovi

Prikazuju se u Portugalu, Italiji, Urugvaju, Francuskoj, Turskoj, Grckoj, Ceskoj, Meksiku i Finskoj. U Finskoj su popularni kao kod nas, cak je i Fran Perea (Markos) isao u Helsinki u Novembru.
Cula sam da bi trebalo da pocnu u Makedoniji i da se prikazuju i na RTCG. Sudio B je lokalna televizija i mnogi izvan BG cak iako imaju kablovsku nemaju Studio B i nemaju mogucnost da prate Seranove.

Ej bre ljudi, jos sam na poslu pa ne mogu. Nije da vas palim, nego juce stvarno nisam mogla posto sam tek bila dosla sa puta. Evo danas do sest valjda hocu.

Marko 094, nemoj da postavljas slike Belen u toplesu, meni je to malo bezveze. Ko hoce da vidi, neka ukuca Belen Rueda na google slike i ta slika ce odmah da se ukaze prva.

Gleda li neko ovu seriju?
Sta mislite o njoj?
Inace ko ne zna, ide na studiju B oko jedanaest uvece, ali ne znam tacno kojim danima.
Ponedeljkom i utorkom sigurno, i znam da ide jos neki dan, ali pogledacu

Nova epizoda ima utorkom, sredom, cetvrtkom i petkom oko dvadeet do jedanaest posle ekrana ili stanje na putevima, a repriza svaki radni dan oko pola sest time da u ponedeljak se pusta epizoda koja je bila u cetvrtak.

Ovo je iz spanskog casopisa Semana, broj od 4.6. Naslov glasi: Gilje i Tete iz Seranovih stvarno zaljubljeni

Evo citava strana:

a ko ne vidi dobro, evo i izbliza:

To ti je sve montaza.Te novine su ti nesto slicno nasem ''Skandalu'',tako da ne bi trebalo verovati u svakojake gluposti poput ove.A,moguce da je ovo scena iz serije.Nebudite tako plitki.

To ti je sve montaza.Te novine su ti nesto slicno nasem ''Skandalu'',tako da ne bi trebalo verovati u svakojake gluposti poput ove.A,moguce da je ovo scena iz serije.Nebudite tako plitki.

A ti bas znas da je to montaza? Ja uopste ne znam kakve su novine taj Skandal (mogu da pretpostavim), ali Semana nije u tom fazonu, vise bi to odgovaralo "Que me dices" (buduchi da si poznavatelj spanske zute stampe, znaces o cemu pricam).
A da li je to scena iz serije, odnosno iz ovih novih epizoda, moci cemo uskoro da proverimo...

Ovo je za Urosa vest..Wapa se bas potrudila. Zajedno ili ne , meni je svejedno..Ja sam mislio da ima nesto o Lusi ili Evi...:think:
One slike u toplesu su pre silikona. Nema ona sada takve, mada ni one nisu lose. :super:

Back