Seranovi

Dafne meni poznatija kao Marta iz UPE ce preoteti ulogu igracice Tete u serije, a kako ne bi kada je onako igrala u UPI. Steta sto Naco nije taj koji je postao profesor muzickog, posto je taj glumac zaista multitalentovan.
Pre neki dan je neko komentarisao visine glumaca, da li ima neko neke podatke. Ja jedino mogu da ih poredim sa Nacom koji ima izmedju 185-190, ali mi jos ne ide. Prsosto mi je neverovatno da Selija ima samo 172 cm kao sto je neko ranije napisao.

Da li neko zna u kojim jos zemljama se prikazuju Seranovi i kakav je uspeh u ostalim zemljama postogla.
Meni je krivo sto je studio B lokalna televizija i sto mnogi iz unotrasnjosti ne mogu da ih prate :(

zar nije krakata :D[/QUOTE]

Jeste. Ali ne mogu da poverujem koliko raspravljate o likovima koje jos nismo ni videli!!?
Ja se ipak zadrzavam na onome sto sam do sad gledala i sto mi se mnogo svidja...
Meni daleko vise nedostaju stari likovi, a mnogo se manje brinem zbog novih... Uostalom, kad budemo videli nove, pricacemo i o njima, ovako je sve na slepo...

zar nije krakata :D

Jeste. Ali ne mogu da poverujem koliko raspravljate o likovima koje jos nismo ni videli!!?
Ja se ipak zadrzavam na onome sto sam do sad gledala i sto mi se mnogo svidja...
Meni daleko vise nedostaju stari likovi, a mnogo se manje brinem zbog novih... Uostalom, kad budemo videli nove, pricacemo i o njima, ovako je sve na slepo...[/QUOTE]
Pre pojave Seranovih Un paso adelante je bila moja omiljena serija ikada, tako da trenutno znam mnogo vise o na primer Dafne meni poznatijoj kao Marta ili Pablu, Pedru odnosno Nacu u Seranovima nego o Ani, Seliji i ostalima.
A zavisi neko je te likove i video posto onaj ko je kao ja nestrpljiv mogao je da odgleda prvu epizodu 8 sezone na YT ili da je skine sa torenta.

Tu sam, jesam li vam nedostajala? :mrgreen:

Sutra cu da vam postavim nesto, ima da padnete na **pe, a posebno Urosh. Posto nemam skener, moracu primitivnom metodom. Radi se o slikama iz jednog casopisa, pukla sam 400 dinara samo da bi vam to pokazala. Ajde do sutra :bye:

E zivote... Jesi morala bas da kazes, sad sa nestrpljenjem ocekujemo sutra!
Jel' neki domaci casopis ili sta?

Inace, ne verujem da je Natalia Verbeke otisla skroz iz serije...
Ne mogu da docekam nove epizode...

Prikazuju se u Portugalu, Italiji, Urugvaju, Francuskoj, Turskoj, Grckoj, Ceskoj, Meksiku i Finskoj. U Finskoj su popularni kao kod nas, cak je i Fran Perea (Markos) isao u Helsinki u Novembru.

Back