Seranovi

eeee....
zavrsio se prvi serijal!
Najavljuju da u Septembru pocinje drugi serijal.
Serija je odlicna,samo ona Tete mnogo smara!

aha ona Tete me pocela nesto nervirati kad je dosla ona Selija....
meni je postalo manje zabavno sad kad je umrla Lusija a sad serija postaje malo smor....j.bg svi su porasli i vise mi nije toliko zanimljivo...meni je bilo najbolje kad je Gilje bio moje god tad sam mogao i da se ismejem i svasta....a sad postaje sve veci smor,ali cu ipak da jeodgledam......:neutral::neutral::neutral:

Najbolje godine
Proizvodnja: Blueprint Entertainment
Žanr: Teen Drama
Trajanje: 13 x 45 minuta
Reditelj: Aaron Martin
Uloge: Charity Shea, Brandon Jay McLaren, Jennifer Miller, Athena Karkanis, Naill Matter, Randal Edwards

Samo 13 epizoda otkupljeno... Gledacemo mi Seranove uskoro :)

Ja ne bih želela seranove u toku letnjeg raspusta jer ne bih mogla da ih pratim.:(
Bolja je ideja da gledamo kad prođe odmor.

Neko je ranije tražio smajli koji povraća, e sad evo ga, ali ne znam hoće li se uspešno postaviti:?::neutral:

Ovo je za sve odvratne veze, mada ja ne tvrdim da su odvratne.
Samo desnim klikom miša kliknete na smajlića, izaberete save image, i postavite kao običnu sliku.

Znači Ana i Fiti:

Poslednja izmena:
Ja ne bih želela seranove u toku letnjeg raspusta jer ne bih mogla da ih pratim.:(
Bolja je ideja da gledamo kad prođe odmor.

Neko je ranije tražio smajli koji povraća, e sad evo ga, ali ne znam hoće li se uspešno postaviti:?::neutral:

ni ja ne bih hteo preko raspusta posto ne znam hocu li ici negde ili cu imati nekih obaveza......:neutral:
a serija mi se tako gleda jos kad sav video pomalo iz onog klipa sta ce se desavati sad moram da gledam.......:neutral:

Back