Seranovi

a sto se tice onoga iz posolednje epizode, 'upadamo ko banda albanaca sa kosova' ... verov. to u seriji nisu rekli na spanskom, nego su rekli neku njihovu frazu koju su nasi prevodioci preveli ovako :roll: mislim stvarno me nerviraju, imaju obicaj da to rade. u seriji kazu, lupam, licis na mariu fernandez, a ovi nasi prevedu tipa : ista si lepa brena. mislim?!?????!?!?!?!?? lupaju gluposti, pa ne mogu tako da prevode...

Rekli su nesto kao: Entramos como una banda de los albanokosovares (Upadamo kao grupa Albanaca sa Kosova). Da ne bi nas optuzili da smo nacionalisti, fashisti itd, evo dokaza da Spanci vide Albance u ne bas lepom svetlu, najblaze receno.

Prevodioci i treba da prevedu Mariu Fernandez kao Lepu Brenu jer mi nemamo pojma ko je ta Maria, niti bi trebalo da znamo, pa nam samim tim nije ni smesno. Evo na primer pre par epizoda je Diego sanjao Seliju, onda kad jos nisu bili zajedno, pa je Fiti odgovorio da nije nista strasno imati takve snove i da je on nedavno sanjao Esperanzu Aguirre. I onda mi :dontunderstand:. A da je prevedeno: Sanjao sam Radmilu Hrustanovic, svi bi se pocepali. Zato sto ono sto je Esperanza u Spaniji, to je Radmila ovde.

Rekli su nesto kao: Entramos como una banda de los albanokosovares (Upadamo kao grupa Albanaca sa Kosova). Da ne bi nas optuzili da smo nacionalisti, fashisti itd, evo dokaza da Spanci vide Albance u ne bas lepom svetlu, najblaze receno.

Prevodioci i treba da prevedu Mariu Fernandez kao Lepu Brenu jer mi nemamo pojma ko je ta Maria, niti bi trebalo da znamo, pa nam samim tim nije ni smesno. Evo na primer pre par epizoda je Diego sanjao Seliju, onda kad jos nisu bili zajedno, pa je Fiti odgovorio da nije nista strasno imati takve snove i da je on nedavno sanjao Esperanzu Aguirre. I onda mi :dontunderstand:. A da je prevedeno: Sanjao sam Radmilu Hrustanovic, svi bi se pocepali. Zato sto ono sto je Esperanza u Spaniji, to je Radmila ovde.

zar ne znaci Esperanza Nada?Bila bi Nada Hrustanovic...zar ne?

Kakve to veze ima sto nisu u krvnom srodstvu? Ajde ti budi sa tvojim tecom, niste u krvnom srodstvu.Mora neki red da se postuje. Keva se udala, ova ce sina od ocuha, druga sestra drugog sina. Ma, daj molim te...Na sta to lici. Ovaj sa svastikom....:dash:
Tete mi lici na neku zenturacu. Sva se izoblicila. I onaj Gilje je ruzan ali je bolji od nje.

pa ne mogu za techu, tetka mi se nikad nije udala :rotf: ...a razlika bi bila 30 god sto nije malo :mrgreen:
sad dosta zezanja od strane mene :)

razumijem zasto tebe odbija :ali razmisli malo.
dvoej tinejdzera.
bukte hormoni.
oboje su zgodni (markos...ah...:heart: )
zive zajedno
dijele sve kao momak i djevojka
ponovo...ne mogu da se ponashaju kao brat i sestra kad imaju po 17 godina i tada su se upoznali...drugacije je bilo kuru, koji nije mogao u tete nikako, posto je upoznao sa...6 godina zar ne?a gilje i tete su poceli da se muvkaju kad su imali...13?
realno, markos NIKADA nije moga da razvije osjecanja kao Evi kao prema seki.niti Eva.Ne u tim godinama,ne u takvoj situaciji.
Sad cu biti banalna, ali Eva je u ranijim epizodama bila stalno u nekoj ...hm...oskudnoj odjeci.
a ovo sa fitijem...stvarno precerancija.ja nikad ne bih, da sam sa muzem 20 god ,bio mi jedini (ne zaboravimo da su fiti i kandela bili zajedno od djetinjstva) i onda sa zatelebam u njegovog batu :eek:
a tete i ...manolo,kako se god zove...(zaboravih mu ime) ...ipak je to hebena krvna veza :eek: a manolo ili kako se god zove,je stariji od nje:Markosovo godiste!
Da se koknesh...

Prwo,ako neko izgubi majku ne treba ga izbaciti na ulicu kao kuche, a chowek nije stwar da se prebacuje chas wamo, chas tamo...A najwece "djubre" je ispao Gilje koji je jurio Tete, a ona mu je milion puta rekla da ne zeli da budu zajedno!...A pogotowo kada ju je zamolio da se wrati posle raspusta jer je ona prawa i jedina ljubaw u njegowom ziwotu, bezi mentol od kuce u Maroko i wraca se sa hipi dewojkom i repchinom...A ona se wratila zbog njega....to je stwarno bilo krajnje dzukachki....!
A shto se tiche Markosa i Ewe i Fitija i Ane, u principu to je isto...nisu krwno srotstwo...a josh Ana i nije u dobrim odnosima sa Kandelom...I ljubaw ne gleda bash u to da li je neko nechija sestra ili brat ( narawno ne rodjeni )...!

Za tecu sam malo preterao priznajem. Sad mi je i smesno. Ali ostajem pri stavu da je ovo sa Fitijem i Anom nezdravo. Urose ti si mlad ali kada odrastes sigurno ne bi bio sa bratovom zenom ili rodjakom.
Sto se tice Tete ona uposte nije sama. Ima oca, babu, sestru. Ona i sama zeli da ode od njih. Urose budi realan Gilje je bolji prema njoj nego ona prema njemu. Tebi se ona svidja pa to gledas iz drugog ugla.Da ti se svidja Jolie drugacije bi pricao.

Prwo,ako neko izgubi majku ne treba ga izbaciti na ulicu kao kuche, a chowek nije stwar da se prebacuje chas wamo, chas tamo...A najwece "djubre" je ispao Gilje koji je jurio Tete, a ona mu je milion puta rekla da ne zeli da budu zajedno!...A pogotowo kada ju je zamolio da se wrati posle raspusta jer je ona prawa i jedina ljubaw u njegowom ziwotu, bezi mentol od kuce u Maroko i wraca se sa hipi dewojkom i repchinom...A ona se wratila zbog njega....to je stwarno bilo krajnje dzukachki....!
A shto se tiche Markosa i Ewe i Fitija i Ane, u principu to je isto...nisu krwno srotstwo...a josh Ana i nije u dobrim odnosima sa Kandelom...I ljubaw ne gleda bash u to da li je neko nechija sestra ili brat ( narawno ne rodjeni )...!

zasto jednostavno ne prihvatih da njen lik (tete) ima i mane i lose strane-ti samo gledas da je branis......:dash:

i ljudi-molim vas nemojte da preterujete sa tim oko markosa i eve-to je nesto sasvim normalno!!:)

Za tecu sam malo preterao priznajem. Sad mi je i smesno. Ali ostajem pri stavu da je ovo sa Fitijem i Anom nezdravo. Urose ti si mlad ali kada odrastes sigurno ne bi bio sa bratovom zenom ili rodjakom.
Sto se tice Tete ona uposte nije sama. Ima oca, babu, sestru. Ona i sama zeli da ode od njih. Urose budi realan Gilje je bolji prema njoj nego ona prema njemu. Tebi se ona svidja pa to gledas iz drugog ugla.Da ti se svidja Jolie drugacije bi pricao.

zasto jednostavno ne prihvatih da njen lik (tete) ima i mane i lose strane-ti samo gledas da je branis......:dash:

i ljudi-molim vas nemojte da preterujete sa tim oko markosa i eve-to je nesto sasvim normalno!!:)

Gilje jeste trenutno bolji prema njoj, ali da je neko rekao tebi ad te woli najwishe na swetu i da bi umro bez tebe i da morash zbog nje da se wratish, a onda se ta osoba wrati kuci sa drugom dewojkom ( odnosno dechkom ) i josh je smesti u twoju sobu, ne bi se nimalo osecao prijatno...a to je sigurno gore od toga shto neko ne zeli da se smuwa sa nekim...A godne nemoj da potezesh, nisu uopshte bitne, ani ti matt nisi mnogo stariji...Ja nisam rekao da bih bio sa sestrom moje zene, wec sam rekao da je stwar sa Markosm i Ewom i stwar sa Fitijem i Anom skoro ista!
***slatka mala*** prihwatam ja da ona ima mane, ja je nisam branio kada je bila odwratna prema Seliji, naprotiw tu je ispala katastrofa...Ali owo za Giljea mi stwarno nije jasno! Njega niko ne kritikuje kada prawi gluposti ili se idiotski ponasha! Ona njemu nishta loshe noje uradila...
:p8):lol::wink::mrgreen::P:super::klap::bye::rolleyes::):o:D;):p8):lol::mrgreen::P:ok::super::bye::):o:D;):p

Gilje jeste trenutno bolji prema njoj, ali da je neko rekao tebi ad te woli najwishe na swetu i da bi umro bez tebe i da morash zbog nje da se wratish, a onda se ta osoba wrati kuci sa drugom dewojkom ( odnosno dechkom ) i josh je smesti u twoju sobu, ne bi se nimalo osecao prijatno...a to je sigurno gore od toga shto neko ne zeli da se smuwa sa nekim...A godne nemoj da potezesh, nisu uopshte bitne, ani ti matt nisi mnogo stariji...Ja nisam rekao da bih bio sa sestrom moje zene, wec sam rekao da je stwar sa Markosm i Ewom i stwar sa Fitijem i Anom skoro ista!
***slatka mala*** prihwatam ja da ona ima mane, ja je nisam branio kada je bila odwratna prema Seliji, naprotiw tu je ispala katastrofa...Ali owo za Giljea mi stwarno nije jasno! Njega niko ne kritikuje kada prawi gluposti ili se idiotski ponasha! Ona njemu nishta loshe noje uradila...
:p8):lol::wink::mrgreen::P:super::klap::bye::rolleyes::):o:D;):p8):lol::mrgreen::P:ok::super::bye::):o:D;):p

ali giljeu to i pristaje-to je opis njegovog lika. Ona se potpuno promenila.ne pricamo samo o situaciji izmedju tete i giljea, tu su i drugi likovi prema kojima se ona znatno gore ponasa-sta imas da kazes za njeno ponasanje prema dijegu?lik joj je postao mnogo negativan, i to je jedna velika greska scenarista, nadam se da ce to ispraviti u zadnjoj sezoni.secam se kakva je tete ranije bila, obozavala sam je, ali za ovo sada ne mogu da nadjem objasnjenje niti razlog zasto se tako ponasa, niko joj nosta nije uradio, ona jos i zivi sa svima njima i ako joj oni nisu bukvalno nista-sve vise mi se cini da je ona ostala tu da bi im zagorcavala zivot....:nono:

i nije vam fora da spominjete godine....godine nemaju nikakve veze ovde svako ima slobodu da kaze svoje misljenje:ok:
zato i jesmo tu, da razmenjujemo utiske i misljenja....ima slucajeva kada je neko od 15god zreliji i zrelije se ponasa nego osoba od 25 godina...:dash:

Urose seti se da ona Giljeu nista nije rekla pre odlaska. Sta je on trebao da se nada da ce ona da se smiluje i bude sa njim. Nasao je drugu devojku, pa sta? Treba citav zivot da pati za Tete.Njeno ponasanje je odvratno, Kuro je zreliji od nje. U pravu je "Slatka Mala" ona ko da im zagorcava zivot.Dijego je mogao da otvori vrata i da joj kaze, Idi kod svog oca! On je uvek bio fer prema njoj i ne moze tako da se ponasa. Lik joj je upropascen. Stalno se nesto prenemaze, glumi neku ribu itd. :roll:. Izgleda ko neka tetka u onoj skoli. Skroz su upropastili lik.Ja sam uvek gotivio Lusiju ali bio sam relan. Mnogo puta sam rekao da je ispala djubre prema Dijegu, da je snob, da misli da je pametna itd. Budi realan, nemoj samo gledati fizicki izgled ima mnogo pored toga.

Da nije bilo Giljea i Kura ona ne bi ziwela sa njima jer je Dijego prwo nije primio!
Slazem se da je grozna prema Dijegu, ali sam to mislio kada sam rekao za Seliju jer njih dwoje u toj situaciji idu u paketu! A i Gilje je zagorchawao ziwot Dijegu kada je pobegao i kada je otishao u Maroko, pa niko nije rekao da je on uradio neshto loshe, a Dijega umalo da strefi srcka! A i Kuro kad neshto zacrta onda to mora da se ispuni inache on podiwlja, proziwa swe redom , nece da uchi, nishta...a Dijego mu onda popushta...mislim kakwo je to waspitanje...
A shto se tiche situacije pre odlaska na put, on ju je zamolio da se wrati jer je woli i bla bla bla, da ne pishem isto...a to bi swako shwatio da on zeli da se pomiri sa njim jer je rekao da se ONA OBAWEZNO WRATI!
NE KAZEM da je sawrshena jer nije, ali to sam rekao!

glumi neku ribu
pa sad jeste riba nema stho :D ali je uobrazena i misli da sve mora kako ona kazhe ;)

A curro je josh malisa :D ,pa mu DIjego popustha, sta sad treba da mu pali cuske ? :)

Poslednja izmena:
glumi neku ribu
pa sad jeste riba nema stho :D ali je uobrazena i misli da sve mora kako ona kazhe ;)

A curro je josh malisa :D ,pa mu DIjego popustha, sta sad treba da mu pali cuske ? :)

Ne treba da mu pali cuske, ali kada mu Dijego kaze neshto ne moze, on se uobrazi i nece nishta da radi i prawi sranj*a! I na kraju bude uwek kako Kuro hoce! Ako razumesh shta hocu da kazem?!...:)

uroshe nemoj da preterujes-ti sad pokusavas nju da odbranis nekim sitnicama, poput toga kada je gilje pobegao u maroko i spominjes kurita!:thumbdown:pa daj molim te....to sa giljeom je bila jedna epizoda-dve.....ali shvati nema objasnjenja za to sto tete radi-ona se tako ponasa otkad je lusija poginula, a ne epizodu, dve!!:nono:

Ja ne oprawdawam njeno takwo ponashanje! Ako je to shto je Gilje pobegao od kuce mala stwar, onda ok! Ako si to tako shwatila... i nije takwa otkad je Lusija poginula nego otkad je Dijego sa Selijom u wezi...shto nisu 2 epizode narawno...ali ako tebi ono Gileowo nije mala stwar, onda.... .

Ma kontam ja tebe :)
Ne znam, mozda sam kao i mnogi, sto se tiche Eve i Markosa pristrasna...
pa ne mogu da rasudjujem ...
ALI ovo sa Fitijem i Anom ...chudno malo jeste...
Sto se tice Tete, razumijem ja nju, izgubila je majku, nije joj lako.
ALI mi je glupo sto scenaristi hoce da naprave od nje neku ribetinu :dash: .Meni se svidjala kad je bila onako luckasta, lagano uobrazena ,prava Kapdevila a sad je tako iritantna :dash:
VI bas ne volite Kapdevile cini mi se :)

Ma kontam ja tebe :)
Ne znam, mozda sam kao i mnogi, sto se tiche Eve i Markosa pristrasna...
pa ne mogu da rasudjujem ...
ALI ovo sa Fitijem i Anom ...chudno malo jeste...
Sto se tice Tete, razumijem ja nju, izgubila je majku, nije joj lako.
ALI mi je glupo sto scenaristi hoce da naprave od nje neku ribetinu :dash: .Meni se svidjala kad je bila onako luckasta, lagano uobrazena ,prava Kapdevila a sad je tako iritantna :dash:
VI bas ne volite Kapdevile cini mi se :)

Kako ko...:)
Uprawu si za Fitija i Anu, ali kada pogledamo uopshteno, to nije chudnije od Ewe i Markosa i Giljea i Tete! Al kao shto je neko rekao oni su tinejdzeri, pa im luduju hormoni ( i narawno da je uwek lakshe shwatiti weze mladjih ljudi nego starijih).....:)

Kapdevile su moje ljubimice. Pogotovo Lusija i Eva. :super:. Tete se ponasa gore od Kura.
Nego, Urose, ti si se zablentavio u nju pa ne vidis kako se ona ponasa. Da se tako ponasa neko drugi i reagovao bi ti drugacije. Bolja je bila kad je bila mala. Sada hoce da se ceo svet vrti oko nje, ali to ne moze. Misli ona da je neka riba. Samo Lusija je nju znala da spusti na zemlju. Kuro je razumniji od nje, opet ponavljam iako je dosta mladji. Dijego se drugacije ponasa prema njoj i uvek ima vise razumevanja nego prema svojoj deci. Ma ja bi njoj cusku pa sve da se pusi. :super: da spusti malo nos.
Kod Lusije sam voleo tu nadmenost ali nista preterano kao kod Tete. Nekad me i Lusija nervirala kada se pravila pametna. Kada je gledala Coni kao da je niza klasa itd. Ali, I love Lusi :heart:Eva je bila slatkis, dobrica.
Ovo za Fitija i Anu necu vise da ponavljam-BLJAK-. Postao sam papagaj.Svi sa svakim. Udri brigu na veselje. Jos samo baba i Santi :super:

Kako ko...:)
Uprawu si za Fitija i Anu, ali kada pogledamo uopshteno, to nije chudnije od Ewe i Markosa i Giljea i Tete! Al kao shto je neko rekao oni su tinejdzeri, pa im luduju hormoni ( i narawno da je uwek lakshe shwatiti weze mladjih ljudi nego starijih).....:)

I te kako je cudnije. On je sa njenom sestrom bio 20 godina. Da sam na mestu njegovom gadio bi se samog sebe a ne mlatio onim buketom.Dobro je sto je bar Ana shvatila da je napravila glupost. Nema nista od toga vise, bar se nadam..Jer su ga onda u*****li do kraja scenaristi. Ovi se bar nisu mesali.Nije Markos bio sa Tete (sto je tada bilo i nemoguce)
Rekao sam da vise necu o tome :dash::dash:

I te kako je cudnije. On je sa njenom sestrom bio 20 godina. Da sam na mestu njegovom gadio bi se samog sebe a ne mlatio onim buketom.Dobro je sto je bar Ana shvatila da je napravila glupost. Nema nista od toga vise, bar se nadam..Jer su ga onda u*****li do kraja scenaristi. Ovi se bar nisu mesali.Nije Markos bio sa Tete (sto je tada bilo i nemoguce)
Rekao sam da vise necu o tome :dash::dash:

Stwarno je dobro shto se njihowa "ljubawna pricha" tako zawrshila!
Ja mislim da je bolje da ne komentarishemo Tete wishe jer cemo jedno te isto pisati u nedogled! Ti werowatno imash neshto protiw nje ( ili jednostawno je ne gotiwish ), pa swe shto ona uradi je katastrofa, a drugi shto urade nije nishta!

dooooostaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!necemo vise o ovome...neko odobrava njeno ponasanje, a neko ne...ne mozemo nikoga naterati da prihvati nase misljenje:nono:! i meni se isto dopadalo to kod lusije kada je bila onako nadmena i kako je tete spustala na zemlju! jel se secate kako je onoj su opalila samar:rotf:
prelazimo na neku drugu temu, jer stvarno ovako mozemo u nedogled!!:worth:

STOP!:!:

Palila se Tete jedno vreme na Raula bese..? Ma jos da budu Lurditas i Hosiko zajedno, mislim......
Ni to me ne bi cudilo..............!!
Ne shvatam ovoliku raspavu, ipak je to samo serija, i nista nije stvarno, mislim volim i ja seranove, ali......
Tete ce da se smiri skroz, i bice kao pre, a za Fitija i Anu, i mene je to iznerviralo, glupo su smislili, ali mi je bio smesan Fiti posle "marcipana" kako je sav skakutao...:D
Uskoro kraj....:(
Dobra je serija, mada bi bilo MNOGO bolje da su tu Eva........ Markos................ LUSIJA.............:D:D:D

e uroshe ti se ponasas razmazeno jer toliko branis tete i ako nisi upravu.pa i meni sa ona svidja ali ja vidim koko se ponasa i naravno da mi se nesvidja to ponasanje.po ponasanju je bila bolja kao mala ali po izgledu i te kako sada.

tako da nemojte vise o tome da pricate.znaci ako ti neko nesto kaze za tete iskuliraj,jer je nekom drugom naprimer selija omiljeni lik a svi je pljuju.

meni je iskreno tete ali nisam zamadjijan njom.

Kapdevile su moje ljubimice. Pogotovo Lusija i Eva. :super:. Tete se ponasa gore od Kura.
Nego, Urose, ti si se zablentavio u nju pa ne vidis kako se ona ponasa. Da se tako ponasa neko drugi i reagovao bi ti drugacije. Bolja je bila kad je bila mala. Sada hoce da se ceo svet vrti oko nje, ali to ne moze. Misli ona da je neka riba. Samo Lusija je nju znala da spusti na zemlju. Kuro je razumniji od nje, opet ponavljam iako je dosta mladji. Dijego se drugacije ponasa prema njoj i uvek ima vise razumevanja nego prema svojoj deci. Ma ja bi njoj cusku pa sve da se pusi. :super: da spusti malo nos.
Kod Lusije sam voleo tu nadmenost ali nista preterano kao kod Tete. Nekad me i Lusija nervirala kada se pravila pametna. Kada je gledala Coni kao da je niza klasa itd. Ali, I love Lusi :heart:Eva je bila slatkis, dobrica.
Ovo za Fitija i Anu necu vise da ponavljam-BLJAK-. Postao sam papagaj.Svi sa svakim. Udri brigu na veselje. Jos samo baba i Santi :super:

iskreno, ja najvise volim familiju Martinez :heart: . Mislim na rani period...Coni (sad prije je bila fuj), FITI FITI FITI,Kandela (:( ) i ...pa sad...Raul (mada je znao da me nervira,ali mi je ipak bio simpatican).
Seranovi su znali uzasno da me nerviraju,mislim na santijaga i dijega...Santijago sa svojim primitivizmom,a Dijego sa naivnoscu i smotanoscu. Ali i njih volim (voljela...sad ne pratim seriju )...Ali mi je Giljermo ok (mada me nervirao kad je ukrao motor i te budalashtine, a uvijek Tete ispada,i kad nije zasluzila, zlica a on dobrica)
A Kapdevile...msilim...sta reci :) L Eva i Lusija....a i Tete mnogo prije.
Sto se tiche babe i Santijaga :lol: sjecate se i tu je bila prica kad je Santijago rekao da mu je atraktivna, kad su on i Fiti vidjali one vanzemaljce :rotf:

Prevodioci i treba da prevedu Mariu Fernandez kao Lepu Brenu jer mi nemamo pojma ko je ta Maria, niti bi trebalo da znamo, pa nam samim tim nije ni smesno.
haha ma razumem šta hoćete da kažete al mi se i dalje ne sviđa kad prave poređenja sa nečim našim, jer ne mogu baš da ubodu. uzmimo nepostojeću mariu :lol: i brenu, mi se smejemo jer je kod nas brena narodnjak, a maria je možda neka manekenka, mislim ne mogu baš da ubodu. ma nije to ni toliko bitno, al eto meni je lepše kad to ne prevode.
zar ne znaci Esperanza Nada?Bila bi Nada Hrustanovic...zar ne?
ma ne, bre... poenta nije u tome da prevedu BUKVALNO reči i imena, nego smo mi pričali o tome kako oni prevode njihove likove u naše :) nama poznate pevače itd.

a sad malo analize.
1. baš su preterali što prave tako neverovatne veze između likova, pa bukvalno je svako sa svakim bio, a to ne pristaje seriji koja je humoristička, a ne neka glupa sapunica!
2. potpuno mi je ok da eva i markos budu zajedno, mislim nisu ama baš nikakav rod.
3. fiti i ana - eh, pa neko je već rekao da ona i kandela nisu bliske, a i fiti se razveo od kandele odavno... i ona je otišla... a i kad je bio u braku s njom, ana nikad nije bila tu negde, nije živela kod njih, tako da bukvalno je ko da nisu sestre. tako da i to odobravam... tj. odobravala bih da se ani ne sviđa dijego :lol: ovako je bolesno, jer su oni B.F. mislim to su upravo ti nemogući zapleti i veze izm. likova! boleeest.
4. da malo detaljnije razradim gilje i tete. tete mi je u početku bila baš simpatična, pametna, dobra, iako malo lukava... i baš me je nervirao gilje što je uvek pravio neke gluposti za koje je ona snosila posledice. MNOGO me je iznerviralo što je morala da trpi onu njegovu devojku iz maroka... ali, sad mi je ona baš gadan lik, a gilje je postao zreliji. i ne možete da poredite njegov beg od kuće, sa njenim ispadima besa. on to nije uradio kako bi zagorčao život dijegu, nego je naivno želeo da ostvari svoju sreću - jeste, dijego je patio, ali to nije bila giljeova namera! dok je tete svesno radila protiv dijega i selije, pogotovo nje, koja joj NIŠTA loše nije učinila.njen cilj je bio da ih razdvoji, i da oni pate dok su zajedno! čak smatram da je selija imala previše razumevanja prema njoj. ma da sam ja na njenom mestu videla bi tete koga može da tretira kao ovcu! i tu me je dijego mnogo razočarao, nije umeo da postavi neku granicu dokle tete sme da ide. i uopšte je toliko neodgovoran prema seliji, ona mu eto nekako uvek dođe na poslednje mesto. to ne sme da se dešava ako mu se sviđa. al po svemu sudeći, izgleda da je bio sa njom tek onako...
5. raul je postao isto jako zreliji, dok je pre bio baš sklon glupostima, nije mogao da se kontroliše! sad se ipak trudi da sredi svoj život. i da, i ja vidim na kraju njega i afri zajedno!
6. afri, moj NAJDRAŽI lik! (ona i ana). tako je simpatična, spontana, baš je pozitivac!

~

baš mi je drago što postoji ova tema,i što ovako detaljno analiziramo :D

Poslednja izmena:

Back