Seranovi

Coni je extra lik :rotf: Jedan od najzanimljivijih likova. :super:

ma coni je najbolja :ok::super::tick:

coni i raul su mi jedni od omiljenih likova

Kako je lepa Coni!:eek::)

coni je boginja.

Coni je bas kraljica :) Lurditas me nervira kad pocne da skici ko bolesni labrador

A ne secate se kako nas je Coni sve nervirala kad se tek pojavila????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:rotf::rotf::rotf:

I ja se secam! Bas je bila grozna, ali promenili su je... U stvari, mozda je i nisu promenili, ali kad vise ne gusi Dijega mnogo je simpaticna... :p Ako primecujete, ona je, kao i Fiti, vrlo cesto glavna za unosenje pometnje i zabune bez razloga. Prava Fitijeva sestra! :super:

HITNO, HITNO!!!! Evo link http://www.elpais.com/articulo/Pantallas/Serrano/punto/final/elpepugen/20080522elpepirtv_6/Tes
pokusacu da prevedem na brzinu: Tele 5 i Globomedia su odlucili da je dosao kraj seriji Seranovi. Dosad je emitovano 140 epizoda, a juce je pocela da se snima poslednja (od ukupno sedam) nove sezone, za koju se jos uvek ne zna kad ce biti emitovana.
Prekid prijateljstva koje se cinilo neunistivim, neocekivana trudnoca, novi nestasluci Kurita i nova ozbiljna kriza kod Dijega su neki od dogadjaja koji ce obeleziti kraj serije. Jedna od producenata, Begonja Alvares, kaze da citavom ekipom "vlada nostalgija" i da che poslednje epizode biti "specijalne i iznenadjujuce".

Ne može! Neka repriziraju, bilo šta sa,mo da se serija ne prekida! Dobro, preterah ali...
Ne mogu to da urade jer...
Ima da budem kao ovaj::dash:
I ovaj:sad2:
I ovi::(:cry:
I opet kao ovi::dash::dash::dash:
A onda ću prvo da im dođem na vrata pa ću prvo da histerišem i molim kao ovaj :worth:,
Ako ne upali, onda kao ovaj :rtfm:!::!::!::!::!::!
Ne smeju to da urade!:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Tele 5 i Globomedia su odlucili da je dosao kraj seriji Seranovi. Dosad je emitovano 140 epizoda, a juce je pocela da se snima poslednja (od ukupno sedam) nove sezone, za koju se jos uvek ne zna kad ce biti emitovana.
Pa ima 8 sezona,valjda ce je studio b pikazivati...

Jeste li za to da se opet pusti iz pocetka?
Pa ako su mogli Bolji zivot, i tako neke domace da ponavljaju 1000 puta, mogli bi i Seranove. A ja sam cuo i da postoje italijanski da kazem Seranovi, zna li neko nesto o njima. Ali ipak ovo je stvarno mnogo dobra serija, i nekako mi je prirasla k` srcu, joj nece je valjda prekinuti!!!

Back