Seranovi

Ma, pustite vise Seliju i Anu i koja je lepsa i koja bolje glumi! A Tete me nervira da ne mogu vise ni da trosim reci na nju. Ima u ovoj seriji jos likova koji zasluzuju da se spomenu... Na primer, evo kako izgleda Coni, tj. glumica koja tumaci lik Coni, privatno... A?

pepaaniortecn1.jpg

Za swe padobrance koji swrate jednom u mesec dana na temu i chitaju samo pslednju stranU! Chitajte celu temu, pa onda kritikujte druge postowe druge postowe ne wezane za trernutna deshawanja u seriji! ono za Lusijinu sestru je wec bilo postawljeno, tako da ja nishta nowo nisam otkrio!
Po meni je mnogo weci majmun i kreten ispao Gilje, od Tete ( ali ja nju ne branim, stwarno je poprilicno preterala ), kada je hteo da ide u Tuluz da ziwi kod Markosa i pogotowo kada je pobegao u Maroko...znachi to je bila katastrofa...josh onaj hipi fazon - tuga!

Ljudi, ajmo nekoliko stvari da razjasnimo.
Stvarno nije u redu da neko samo bane i ostavlja poruke tipa :nemojte da govorite stace biti u narednim epizodama, ili nemojte da raspravljate vise o ani i seliji itd...

Forum je mesto gde vlada razmena misljenja, manje vise ma kakva ona bila. Ukoliko neko zeli da raspravlja o sadrzaju epizoda, neka to ucini, sve je vezano za seriju. Onaj kome se to ne dopada neka ne cita i gotova prica...

Sto se tice Coni, mislim da su je na ovim slikama malo napucali. Njen prosecan izgled, po mojoj nekoj oceni, je ovaj iz serije. Ali lik joj je gotivan. Uvek je vesela i nasmejana, i ima neke Fiti-stil teorije i tako... A Lurditas mi je previse nekako stisnuta. Mada, sada je mnogo slobodnija u odnosu na orve epizode...

Back