Seranovi

Tete ima razlog da se onako ponasha, ali ipak preteruje!
Ana je stwarno mnogo bolja od Selije...i shto se tiche izgleda ( mada i Selija izgleda dobro) i pogotowo shto se tiche glume!
Dijego nece do kraja biti sa Selijom...setite se da u 8. sezoni Dijego ima nowu ljubaw, a to je Lusijina sestra!
Giljeu swaka chast!

Ne bi se slozio sa tobom.Selija mnogo bolje izgleda.Meni je Ana cak ruznjikava. Ali ukusi su razliciti.Selija ne zna da glumi a nije ni Ana neka vrsna glumica.Ne volim taj tip zene koje su tako crne da imaju vise brkova od muskarca.

Poslednja izmena:
Tete ima razlog da se onako ponasha, ali ipak preteruje!
Ana je stwarno mnogo bolja od Selije...i shto se tiche izgleda ( mada i Selija izgleda dobro) i pogotowo shto se tiche glume!
Dijego nece do kraja biti sa Selijom...setite se da u 8. sezoni Dijego ima nowu ljubaw, a to je Lusijina sestra!
Giljeu swaka chast!

To da ce Dijego da bude sa Lusijonom sestrom su samo nagadjanja.To bi opet bio jedan veliki minus scenaristi.Svi izmedju sebe, bas lepo.Jos samo Kuro da saceka da poraste Kloi pa da se sa njom smuva. :dash: Ili Kloi sa Santijaginom. Bolesno da bolesnije ne moze biti.Kada se Tete zaljubila u brata od tetke sto on ne bi u sestricinu.:dash: Ne bi me cudilo da se Coni zaljubi u Raula. Btw ,od kada Lusija ima sestru kada je ona jedinica?

Nisam gledala epizodu od petka pa ne mogu da je komentarisem, ali se slazem sa svim sto ste rekli i o Tete i o Giljeu. Gilje je postao strasan lik i od onakvog "djavola" kakav je bio kao mali, postao je najpametniji i najzreliji u porodici. A Tete je sve gore i razmazenija... Ako joj ne valja kod Dijega, neka ide kod oca...
I ona da kaze Giljeu da on ne zna kako je to izgubiti majku!!!! Pa njemu je bilo mnogo gore jer je bio mali i nije mogao ni da razume celu situaciju kako treba... Je l' se secate kad je Dijego pronasao u supi pismo koje je ostavila njihova majka, pa dok je Markos citao kako je Gilje plakao...? I svi ostali... Ipak su Seranovi najbolji - oni se svadjaju i vicu, ali kad treba drze se i uvek nadju jedni drugima. Tete ocigledno nije Seranova... Lako okrece ledja ruci koja je prihvatila kao svoje dete...

U choveche, na prethodne dve strane je Tete "jadna" iznapadana samo tako, sa razlogom dakako posto se ponasa kao prava b*i*t*c*h, ali setite se da nije toga serija bi bila mnogo manje zanimljiva. Da su svi klinci prihvatili Seliju, pa onda samo jos da je Dijego ozeni, pa mozemo i mi i oni u zasluzenu penziju. Ili ne daj Boze da Tete ode kod oca ili babe, pa mogla bi odmah da se zavrsi serija.

Ona slika sa Fitijem i Anom u vencanici ne znam odakle je, ali nece oni da se zene. I ova nova, Lucijina sestra, nije uopste sigurno da je ona namenjena Dijegu. Bojim se da cemo do kraja morati da gledamo "par iz snova" Dijega i Seliju.

Da zavrsim ovaj post, prevodilica serije je u poslednje vreme mnogo inspirisana pa je jednom prilikom pisalo "Gilje i KurE" umesto Kuro, a jos je jednom pisalo nesto kao "Majkovichu" itd. Cepala sam se ko ovaj :rotf:

Svakako da serija nebi bila OK bez Tete! Ali scenaristi nisu toliko dobro uradili ove zadnje epizode jer se valjda podrazumeva da ako bi joj nešto smetalo, ako bi se osetila loše naravno da bi otišla kod oca! Mogli su nešto drugo da osmisle da bi serija bila zanimljivija!

Za prevodilicu: :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Tete je poginula mama, a godinu dana kasnije njen muz se "vec" ponovo zaljubio. Ja potpuno mogu da razumem njena osechanja, mislim da bi se tako svi osechali da smo na njenom mestu (ne daj Boze), jedino bi malo ko tako reagovao nego bi se kontrolisao. Ali proci ce je vec.

Sa druge strane, potpuno mi je glupo objasnjenje da je Kuro prestao da prica jer se zabrinuo da bi i Selija mogla da umre kao sto su njegova mama i Lusija ranije. Kao da bi se mali bas toliko potresao zbog Selije, pa jedva je zna. Jedino je Gilje reagovao zrelo, svaka mu cast!

:worth::worth::worth:
matt je stvarno u pravu
uzimaju se svako sa svakim :mrgreen:

Back