Bila bi fora da nastave za jedno 15 godina, Raul-Markos-Eva-Afrika bi bili sto su bili Dijego-Lusija-Fiti-Kandela+njihova deca, deda Santijago, Kuro, GIlje, Tete... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila bi fora da nastave za jedno 15 godina, Raul-Markos-Eva-Afrika bi bili sto su bili Dijego-Lusija-Fiti-Kandela+njihova deca, deda Santijago, Kuro, GIlje, Tete...![]()
to je lusija, pricali smo o tome ranije, valjda je to jedini put kada se vratila da snimi scenu, koja traje sekund-dva
a jel ima neko link na you tube-u sa lusijom, jer nisam gledala sinotj, a netju motji ni danas....
Jeste li za to da se opet pusti iz pocetka?
Pa ako su mogli Bolji zivot, i tako neke domace da ponavljaju 1000 puta, mogli bi i Seranove. A ja sam cuo i da postoje italijanski da kazem Seranovi, zna li neko nesto o njima. Ali ipak ovo je stvarno mnogo dobra serija, i nekako mi je prirasla k` srcu, joj nece je valjda prekinuti!!!
Apsolutno se slazem sa tobom! Pa, zar ne bismo svi ovo vrlo rado gledali ispocetka? Opet Markos i Eva, Lusija, Kandela... Glasam ZA!
Za sve Serano-nostalgicare evo par slika da se malo podsetite:
![]()
![]()
Gleda li neko ovu seriju?
Sta mislite o njoj?
Inace ko ne zna, ide na studiju B oko jedanaest uvece, ali ne znam tacno kojim danima.
Ponedeljkom i utorkom sigurno, i znam da ide jos neki dan, ali pogledacu