Seranovi

Ljudi, zar nisu ovi iz Studio B najavili da ce da pustaju novu seriju!! Kakvi su bre debili, ja mislim da vise nema serije i nisam ni gledao ovu sinoc! Ovu slucajno uhvatim!!! aaaaaaaaaaaaa! jel moze neko da mi isprica sta je bilo u prosloj i u ovoj? PLEASE PLEASE PLEASE!!!

stvarno za koliko se vraca gilje i sto su ovi debili poceli ovako rano nisam video pocetak.je*ali ih izbori prethodne dve noci pocinje u 10 do 11 plus vesti vremenske prognoze i sve vise reklama pa jos i politicki marketing,sto je mnogo mnogo je.Stvarno ga preteruju

Ko ce znati kad pocinje serija, ja vec deset epizoda redovno propustim pocetak epizode jer me smara da gledam vremenske prognoze, politicki marketing, vule vu pate avek moa i ostale gluposti.

Ionako me sve vise stvari u seriji nervira, prvo onaj Diego. On me nervira onako bas!!! Prvo sanja Seliju, pa se seti Lucije pa onda ne moze da bude sa Selijom, pa je onda poljubi, pa onda prolije njen rum (a i sa tim rumom su bili extra dosadni posto ga je ona podsetila jedno deset puta da ga otvori), pa ce na kraju da se smuvaju. Ajde vise neka se odluci i neka ostavi Luciju da pociva u miru, nego je se stalno seca i maltretira i nas i nju.
Ana mi se svidja kao lik, nekako je zivahna, aktivna, bice tu jos desavanja oko nje. A Selija je onako - niti smrdi niti mirise - totalno prazan lik, da ne kazem da izmedju nje i Dijega nema bas nikakve hemije (kao sto je bilo izmedju njega i Lucije). Eh, stara dobra vremena!

Bas sam se raspisala, izvin'te!

P.S. Gilje dolazi veceras? Ne bih bas rekla....

Back