Seranovi

A kod Selije me nervira njen glas. Tako je prokleto monoton i boja mu je uvek uravnotezena, da me to dovodi do ludila!

Ja bih dodala da je i njena "gluma" tako prokleto monotona, ukratko - mozda jeste riba ali nema pojma da glumi. A tek kad bude glumila da je zaljubljena u Dijega, mislim da ce tek to biti neuverljivo.

Za vas dvoje novih iznad mog posta, pregledajte malo prethodne strane, receno je vec milion puta da li ce biti 8. sezona i kad gine Lucia (koja je kao sto je ocito ako pratite seriju vec poginula).

Ocigledno nije. Opala gledanost u Spaniji a i kod nas. Razlozi milion puta spomenuti...
Mada, sad odgledah epizodu - nije bila toliko losa. Selija stvarno lepo izgleda, ali mi je nekako njen stomak, u sceni na plazi, imao neke cudne 'reljefe'. Da nije mozda od porodjaja carskim rezom ili liposukcije...

Mada, meni ova Ana ne izgleda toliko lose. Cak mi sladja i simpaticnija od Selije...

da ljudi, i ja sam primetila da se u poslednje 3 epizode raul nije pojavio... E ako i on ode... Mislim, daaaaaaaajte.... Ana mi je ismpa, a Selija mi je žirafa... Nije mi nesto... Manu mi liči na pacova, tako da mi on i kurito ne lice, a ni markos ni gilje.... Fiti je najjaci lik u seriji- meni licno

Zagledajte ih malo bolje kad naprave one tuzne face.(kuro i manu)
Raul se vraca u petak.(epizoda ce biti prikazana u petak)
Takodje ove nedelje:
Gilje bezi od kuce.
Dolazi Markos.

Natalia-Verbeke-Photos-001-1.jpg

ne znam da li je zrikava, ali izgleda fenomenalno:lol:

ako je po ovoj slici onda je ANA 1000 puta

Back