Bogami, slozio bih se sa tobom. Mada, DIjego je uvek te hoce-te nece... Ja bih licno vise voleo da se on smuva sa Anom, nego sa Selijom. Pricajte vi sta hocete, ali meni je selija totalno nekako (nije da dobro ne izgleda

)) ali sva je nekako smorena i uopste ne ume da docara tu neku naklonost prema Dijegu (a hemiju kakva je bila izmedju Lusije i Dijega da ne spominjem - toga u zivotu nece biti sa Lusijom).
Sa druge strane, Ana me nekako vise podseca na Lusiju. Zivahna je, dinamicna, po ponasanju podseca na Lusiju. No sta da se radi.
Inace, jedva cekam da sledeca nedelja prodje, sve sa izborima, pa da se stabilizuje malo situacija. Ja stvarno ne znam sta im je. Ovih dana puste seriju u 11, 11.10 a sinoc u 10.15. Uzas!!!
I samo ako bi neko mogao da mi pojasni - prosle nedelje nisam gledao sve epizode. Kako je Ana dospela u seriju? Sta ona u stvari predstavlja tamo? Ja sam mislio da je direktorka skole, ali se spominje nekakvo vlasnistvo - sta je, kupila skolu ili kako (onda ispada da Seranovi idu u privatnu skolu ?
)