Seranovi

I meni su se smucili sa tim rumom :roll:. Dijego ne zna sta ce. Ja bi voleo da se Lusi vrati ali sta je tu je, Selija je dobra cica :mrgreen:. Malo je dosadna ali pre bih rekao da ne zna da glumi ipak je ona model a ne glumica.Tete se tako ugojila i rasirila sva.

Ko ce znati kad pocinje serija, ja vec deset epizoda redovno propustim pocetak epizode jer me smara da gledam vremenske prognoze, politicki marketing, vule vu pate avek moa i ostale gluposti.

Ionako me sve vise stvari u seriji nervira, prvo onaj Diego. On me nervira onako bas!!! Prvo sanja Seliju, pa se seti Lucije pa onda ne moze da bude sa Selijom, pa je onda poljubi, pa onda prolije njen rum (a i sa tim rumom su bili extra dosadni posto ga je ona podsetila jedno deset puta da ga otvori), pa ce na kraju da se smuvaju. Ajde vise neka se odluci i neka ostavi Luciju da pociva u miru, nego je se stalno seca i maltretira i nas i nju.
Ana mi se svidja kao lik, nekako je zivahna, aktivna, bice tu jos desavanja oko nje. A Selija je onako - niti smrdi niti mirise - totalno prazan lik, da ne kazem da izmedju nje i Dijega nema bas nikakve hemije (kao sto je bilo izmedju njega i Lucije). Eh, stara dobra vremena!

Bas sam se raspisala, izvin'te!

P.S. Gilje dolazi veceras? Ne bih bas rekla....

Bogami, slozio bih se sa tobom. Mada, DIjego je uvek te hoce-te nece... Ja bih licno vise voleo da se on smuva sa Anom, nego sa Selijom. Pricajte vi sta hocete, ali meni je selija totalno nekako (nije da dobro ne izgleda :D)) ali sva je nekako smorena i uopste ne ume da docara tu neku naklonost prema Dijegu (a hemiju kakva je bila izmedju Lusije i Dijega da ne spominjem - toga u zivotu nece biti sa Lusijom).

Sa druge strane, Ana me nekako vise podseca na Lusiju. Zivahna je, dinamicna, po ponasanju podseca na Lusiju. No sta da se radi.

Inace, jedva cekam da sledeca nedelja prodje, sve sa izborima, pa da se stabilizuje malo situacija. Ja stvarno ne znam sta im je. Ovih dana puste seriju u 11, 11.10 a sinoc u 10.15. Uzas!!!

I samo ako bi neko mogao da mi pojasni - prosle nedelje nisam gledao sve epizode. Kako je Ana dospela u seriju? Sta ona u stvari predstavlja tamo? Ja sam mislio da je direktorka skole, ali se spominje nekakvo vlasnistvo - sta je, kupila skolu ili kako (onda ispada da Seranovi idu u privatnu skolu ?:D)

To je zato sto smo navikli na Lusiju.Ali Dijego vise voli taj tip zene.Meni se na primer Ana ne svidja.Nije mi ona za Dijega.Lusija ne moze da se poredi sa njom.Lusija je dama a Selija vise lici na nju.Ali, ja vise volim plavuse :mrgreen:Neznije su :mrgreen:

Bogami, slozio bih se sa tobom. Mada, DIjego je uvek te hoce-te nece... Ja bih licno vise voleo da se on smuva sa Anom, nego sa Selijom. Pricajte vi sta hocete, ali meni je selija totalno nekako (nije da dobro ne izgleda :D)) ali sva je nekako smorena i uopste ne ume da docara tu neku naklonost prema Dijegu (a hemiju kakva je bila izmedju Lusije i Dijega da ne spominjem - toga u zivotu nece biti sa Lusijom).

Sa druge strane, Ana me nekako vise podseca na Lusiju. Zivahna je, dinamicna, po ponasanju podseca na Lusiju. No sta da se radi.

Inace, jedva cekam da sledeca nedelja prodje, sve sa izborima, pa da se stabilizuje malo situacija. Ja stvarno ne znam sta im je. Ovih dana puste seriju u 11, 11.10 a sinoc u 10.15. Uzas!!!

I samo ako bi neko mogao da mi pojasni - prosle nedelje nisam gledao sve epizode. Kako je Ana dospela u seriju? Sta ona u stvari predstavlja tamo? Ja sam mislio da je direktorka skole, ali se spominje nekakvo vlasnistvo - sta je, kupila skolu ili kako (onda ispada da Seranovi idu u privatnu skolu ?:D)

riba je bukvalno pala s neba.. niotkuda

nije direktorka vec vlasnica (imala je deo akcija i dok je Svraka bila tu) a skolu je osnovao njihov deda

Poslednja izmena:
To je zato sto smo navikli na Lusiju.Ali Dijego vise voli taj tip zene.Meni se na primer Ana ne svidja.Nije mi ona za Dijega.Lusija ne moze da se poredi sa njom.Lusija je dama a Selija vise lici na nju.Ali, ja vise volim plavuse :mrgreen:Neznije su :mrgreen:

Mislim da si 127 puta napisao nesto u ovom kontextu...:mrgreen:

Poslednja izmena:
@Wapa
Jel se vratio Gilje?

U jeste, izvini, ja sam nesto utripovala. Citala sam unapred sadrzaj pa sam nesto pomesala. ALi koliko mi se cini, bice jos desavanja na tu temu, ajde da ne otkrivamo.

I Lusija je ugradila silikone.Na pocetku serije je bila ravna ko zid a posle bez brusa i one stoje uspavno :mrgreen::mrgreen:

Eto vidis, a ja to nikad ne bih primetila da nisi sad to rekao, posto sam zensko ne gledam zenama u s***. Ali se zato vidi iz aviona da Selija ne nosi brus, mislim kakvo je to ponasanje?!?! Pred decom u skoli i sl. Ali vama muskima ne smeta, jel ;)

Slazem se sa The One Who, mislim da bi za Diega bila bolja Ana, on onako neodlucan i sav zbunjen, pa da se smuva sa Selijom koja je isto takva, ne ide mi to. A Ana bi ga dovela u red, kao sto je nekad umela Lucija.

U jeste, izvini, ja sam nesto utripovala. Citala sam unapred sadrzaj pa sam nesto pomesala. ALi koliko mi se cini, bice jos desavanja na tu temu, ajde da ne otkrivamo.

Eto vidis, a ja to nikad ne bih primetila da nisi sad to rekao, posto sam zensko ne gledam zenama u s***. Ali se zato vidi iz aviona da Selija ne nosi brus, mislim kakvo je to ponasanje?!?! Pred decom u skoli i sl. Ali vama muskima ne smeta, jel ;)

Slazem se sa The One Who, mislim da bi za Diega bila bolja Ana, on onako neodlucan i sav zbunjen, pa da se smuva sa Selijom koja je isto takva, ne ide mi to. A Ana bi ga dovela u red, kao sto je nekad umela Lucija.

Wapa :mrgreen:Ni Lusi nije nosila brus x puta.Pa kada lepo stoje da sto da nosi :mrgreen:

Poslednja izmena:
Gledanost Seranovih u Spaniji:
1. Sezona (4,834,000 gledalaca i 31.2% udela)
2. Sezona (6,928,000 gledalaca i 38.8% udela)
3. Sezona (6,742,000 gledalaca i 37.8% udela)
4. Sezona (5,686,000 gledalaca i 30.8% udela)
5. Sezona (4,572,000 gledalaca i 26.1% udela)
6. Sezona (4,267,000 gledalaca i 23.8% udela)
7. Sezona (3,400,000 gledalaca i 19.4% udela)

Back