Seranovi

Carolina Cerezuela - glumica, ili da stavim pod navodnike "glumica", vise se naslikava nego sto glumi, 80. godiste. Cini mi se da je u vezi sa Carlosom Moyom, teniserom.

Sarabubasvabo, nisi u pravu sto ne gledas seriju, smesnija je nego ikad!

Eto ispade ja muskarac pa imam vise razumevanja za kapdevile - Dijego stvarno zna da davi sa ljubomorom i horom,Markos je imao kompleks nize vrednosti,a izgleda ni Gilje nije bolji.
Tako da mi ih nije zao,sami su smotani.
A tete gabor? tesko
Fiti je ipak Fiti -samoproklamovani expert za zene :)
Ej...nije duhovito :(
Slayem se sa JAcobom.Dijego stvarno zna da bude pain in the ass sa ljubomorom i koliko sluša Santija i Fitija.Markos jeste imao kompleks niže vrijednosti,ali nije to toliko problematično,nego što je stalno raskidao sa Evom bez ikakvog razloga i onda jurio za njom.Naivan je.Gilje je...ma ne zanimaju me njih dvoje mnogo više :) ....

znate sta mislim da svako ima pravo da iskaze svoje misljenje pa tako i ja, tete je meni zaista ruzna... za razliku od eve koja mi je prava slatkica.. da i mene je Lusija malo počela da nervira sa svojom ozbiljnoscu i svojim nivoom... Mislim, jadan Dijego... MA meni je seranovih u globalu žao, a čini mi se da Kapdevile( lusija i tete), to koriste na najbolji moguci nacin da pothrane svoj ego... Pogotovo ona umisljena tete... Mislim, ovo je samo serija o cemu mi raspravljamo... Ali eto uzivi se covek,,,,, Jadan Gilje, a sve joj cini, nije on kriv sto je nezreo, kad muskarci i onako kasnije sazrevaju... A Tete ako toliko smeta, neka smota Raula- s njim ce se bas usreciti!!! Uf, kako me iritira deristee....

Gilje je klinac ali Dijego je zreo covek. I mene ta Lusijina nadmenost nervira i zao mi je Dijega on je bas zaljubljen u nju.I ja sam se uzeveo u seriju:mrgreen:. A Tete je razmazeno deriste.Ja je i ne gledam ko zensko. To je dete i to razmazeno sto ne podnosim.
Tete stvarno jeste razmažena,ne slažem se da Kapdevile ubijaju Seranove!Ja mslim da je baš obrnuto u nekim slučajevima!Dijego je medo,ali ne bih mogla da živim sa njim i Santijem da mu diše za vratom!

Ljudi, smirite malo doživljaj! Zar je važno da li je Tete lepa ili nije, pa nisu raskinuli zbog toga!
A drugo, što se tiče Lucie i Diega - čitava serija se zasniva na tome da je ona "malo" iznad njegovog nivoa: ona je prezgodna profesorka u školi, a on ćelavi kafandžija. Nemojte krivo da me shvatite, ja Diega obožavam. Ali upravo taj njegov kompleks niže vrednosti omogućava nove zaplete u svakoj epizodi. A to da je ona njega ostavila kao džukelu (como un perro, što bi rekao Santi), to je njegovo viđenje stvari - nije ona baš takva b*tch.

Joj, jeste videli kako peva Santi!!!! :rotf: :rotf: :rotf:

Kako nije wazno! devojka nije lepa nego je prelepa, najlepsa...Ella es diosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nije mi jasno kako to ne shvataju...Ili mozda ljubomora udarila na oci? Ne znam sta je, ali nije zdravo!

Ma da Uroshe, ali šta ćeš, ukusi se razlikuju.

Evo sad malo za The One Who i druge što vole Evu (obećala sam):
VERONICA SANCHEZ - Seranovi su joj bili prva serija, ranije je snimila samo filmove i pilot epizodu serije koja se nije nikad prikazivala. Pre Seranovih je snimila film Al sur de Granada, gde je glumila sa Antoniom Resinesom - Diegom.
Ranije je svirala čelo, sad više nema vremena, a želela bi i da ima više vremena za učenje engleskog i francuskog, ples i putovanja. Jedna od omiljenih grupa joj je Belle and Sebastian. Da nije postala glumica, bila bi profesorka filozofije. Jako joj smeta kad je novinari pitaju za u privatan život, kaže da je izabrala da bude glumica, a ne da bude poznata, to je samo posledica njenog posla. Ipak, smatra se vrlo srećnom što može da živi od glume. Ne sviđa joj se što sad kad je poznata ne može da šeta ulicom jer je svi živi zaustavljaju.
Bila je u vezi sa F.Pereom, a i raskid je, kao i veza, bio vrlo diskretan. Sad kažu da je u vezi sa nekim glumcem, nisam mu zapamtila ime, sorry.

A evo i CURRO:
Pre serije je planirao da bude policajac ili bombero :mrgreen:, ali ga je onda baka odvela na kasting za Seranove, gde su ga izabrali. Na snimanju se mnogo smeje, ali se dosta i umori jer voli mnogo da spava.
Na snimanju se najbolje slaže sa Sarom, koja glumi Bolićeovu sestru :dontunderstand:, kao i sa Antoniom Resinesom, Belen Rueda i Fran Pereom. Ne sviđa mu se da ga zovu Kuro jer kaže da kad bude snimao neku drugu seriju, zvaće se drugačije pa će onda imati više imena. Srce malo!!!! :heart:

Ali vezano za Veronicu, prisustvovala je sa Franom Pereom na premijeri nekog baleta, cini mi se da se zove "Krv" (ili tako nekako, okacio sam slike na svom sajtu), tako da, ili su raskinuli pa su ostali u dobrim odnosima, ili, sto se suska, su zajedno... Again... Inace, propustio sam i sinoc epizodu, a i danas reprizu, tako da... Bad luck!

Nije ruzna a nije ni neka lepotica, mislim na Tete. Jos uvek je dete (u seriji) i necu da komentarisem njen izgled.Ukusi su razliciti.Sada je malo odrasla u novoj sezoni i sva se pretvorila u obraze.
Eva je preslatka, da se razumemo nije ni ona lepotica ali ima nesto u njoj.
Sto je tice Dijega on je jos smesniji kada se spetlja, deljuje ko da ima 12 godina, a da mu je Lusija keva, ne zna sta da joj kaze. :lol:Kakav lik.Kuro je snalazljiviji od njega.

Ali vezano za Veronicu, prisustvovala je sa Franom Pereom na premijeri nekog baleta, cini mi se da se zove "Krv" (ili tako nekako, okacio sam slike na svom sajtu), tako da, ili su raskinuli pa su ostali u dobrim odnosima, ili, sto se suska, su zajedno...

Ne znam za taj balet, ali su bili oboje na dodeli nagrada Fotogramas pre oko nedelju dana, kao i Diego i Lucia. Na jednom sajtu je pisalo da su Veronica i Fran došli zajedno, kao povodom toga što su oboje glumili u filmu Las 13 rosas i da su ostali dobri prijatelji i nakon prekida, tako je bukvalno pisalo. Tako da mi se čini da nisu više zajedno. A na nekim drugim sajtovima nije pisalo da su došli zajedno, što bi značilo da su se sreli tamo.

Koliko dugo ce Raul imati 17 godina? Kada je pocela serija Tete je imala 12 a Raul 17 sada Tete ima 15 a Raul i dalje ima 17. Na kraju ce Tete, Raul, Afri i Gilje ici u isti razred. :lol:

Koliko dugo ce Raul imati 17 godina? Kada je pocela serija Tete je imala 12 a Raul 17 sada Tete ima 15 a Raul i dalje ima 17. Na kraju ce Tete, Raul, Afri i Gilje ici u isti razred. :lol:

U principu, ako je proslo 3 godine, a oni su bili 2 ili 3 srednje,trebalo bi da su 1. ili 2. godina faxa!

Pa u jednoj od proslih epizoda Raul je i spomenuo da su ponavljali (mislim da je to rekao pevacici Morfejevog sna).

Inace jos ranije, dok su Kandela i Markos bili tu, Raul je spomenuo da su ponavljali. Obzirom da je to bilo jako davno, a vreme u seriji bas leti (Lucija ostavila Dijega mesecima, isto tako se nisu videli i Markos i Eva), ne bi me cudilo da je to drugi put da ponavlja.

Inace, generalno gledano, kao lik u seriji Raul je bas tupav - kako za skolu, tako i za zivot.

mislim da nemiaju 17 nego su ponavljali godinu(mozda cak i nekoliko puta)!

Raul je i sam pre neki dan (mislim u razgovoru sa pevacicom Morfejevog sna kad su se sreli) rekao da su ponavljali.
A mislim ali nisam siguran da je jos ranije (dok su jos Kandela i Markos bili u seriji) rekao da je ponavljao. Obzirom kako u seriji vreme leti (Lucija je ostavila Dijega mesecima, a isto tako i Markos i Eva mesecima nisu bili zajedno) ne bi me cudilo da je to drugi put da je ponavljao!
Inace Raul je, kao lik u seriji, izuyetno tupav - kako za skolu tako i za zivot i veci deo problema koji je zadesio Markosa je upravo zato sto je slusao Raula.

Back