Seranovi

Slazem se da su Dijego, Santi i Fiti stb serije, mislim sve pocinje od njih! Mada po meni serija ne bi bila ista bez Giljea i Tete...Tako su slatki...a pogotovo u narednim epizodama...

Slazem se da su Dijego, Santi i Fiti stb serije, mislim sve pocinje od njih! Mada po meni serija ne bi bila ista bez Giljea i Tete...Tako su slatki...a pogotovo u narednim epizodama...

A sta ce biti u narednim epizodama? Ja ne znam nista o njima dalje, cak ni da li ostaju zajedno ili definitivno raskidaju. Znam da ce Tete da se muva nesto sa Lusijinim rodjakom Manuom koji tek treba da dodje a Gilje ce biti krvniciki ljubomoran, ali to je sve.

Ne znam n7i ja sta ce tacno biti i ne zelim jer hocu da gledam sve po redu, ali znam da ce mnogo vise da se pojavljuju...i Tete ce koliko znam da se smuva sa DVD-om,ali nisam siguran!

Glavni lik serije jeste Dijego,
ali kada Lusija pogine to stvarno vise nece biti to!!!
Mislim otisli su Markos, Eva, Kandela...
Dosla Coni, Hoselito...
(nisu losi likovi, mogu da zamene ove, ali ko ce da zameni Lusiju..?)
I gde nestade ona Rut najedared..?
Pa dodje Elena..?

Dijego-bez njega serija ne moze da postoji
Fiti-bez Fitija moze sada, nekako mi niji bitan kao u prve tri sezone...
Santi-bitan lik
Lusija-takodje
Bez Markosa, Raul i celo to drustvo nije toliko bitno...

Bilo bi lepo kada bi Markos i Eva posle Lusijine smrti dosli kod Dijega sa bebom
i bili bar 10 epizoda, cisto da nam zavaraju to sto je Lusija mrtva...
Mozda da i Kandela dodje jednu epizodu...
Uglavnom posle Lusijine smrti serija ce propasti...
Koliko sezona ima jos..?

Glavni lik serije jeste Dijego,
ali kada Lusija pogine to stvarno vise nece biti to!!!
Mislim otisli su Markos, Eva, Kandela...
Dosla Coni, Hoselito...
(nisu losi likovi, mogu da zamene ove, ali ko ce da zameni Lusiju..?)
I gde nestade ona Rut najedared..?
Pa dodje Elena..?

Dijego-bez njega serija ne moze da postoji
Fiti-bez Fitija moze sada, nekako mi niji bitan kao u prve tri sezone...
Santi-bitan lik
Lusija-takodje
Bez Markosa, Raul i celo to drustvo nije toliko bitno...

Bilo bi lepo kada bi Markos i Eva posle Lusijine smrti dosli kod Dijega sa bebom
i bili bar 10 epizoda, cisto da nam zavaraju to sto je Lusija mrtva...
Mozda da i Kandela dodje jednu epizodu...
Uglavnom posle Lusijine smrti serija ce propasti...
Koliko sezona ima jos..?

u Španiji se prikazuje sedma sezona ''Seranovih''.
Dakle, Eva se više neće pojaviti u seriji, a Markos još dva puta. Kandela takođe neće doći.

I kod njih je pala gledanost od kada je Lusija otisla pa su ovoj sezoni trebali da je vrate da dignu malo gledanost.Samo sto ce to tesko ici jer nju vise serije ne zanimaju. Zato je i rekla da joj ubiju lik.
Fiti nema vise provale kao pre. Ja sam vec rekao da mi je serija bila znaimljivija pre.

Eto gledanost ce pasti i kod nas...
Verovatno cemo opet imati cemu da se smejemo, ali...
Nije to serija iz koje tako lako mozes da izbacis likove...
Oni su porodica, ne drugovi iz skole(koji uvek mogu da odu svako na svoju stranu...)...

Nemojte pogresno da me shvatite, ja gotivim Lusiju extra, ali kada je bila u U Americi, ili sada u Tuluzu niko ne govori a je losa serija! Epizoda su bile, jesu i bice extra! I samo nemojte da mi kazete da su bile dobre jer ste znali da ce da se vrati....propala je to fora! A gledanost je kod njih ogromna!

Nije vise ogromna kao u pocetku sto je bila. Na primer, po meni da izbace Tete i Gilje ili da izbace Fitija i Santija.Pa to ne moze da se poredi. Po cemu su zamljivi Gilje i Tete?Meni je daleko zanimljiviji Kuro od njih. Da izbace Gilje i Tete serija bi opstala a da izbace Santija, Fitija i Dijega mogu da se svi pakuju i da idu kuci. Kada Lusija ona otisla u Barselonu meni je bilo prazno bez nje isto tako kad je i Dijego polomio nogu.Cak mi sada i ona skola deluje prazno bez Kandele.

Nije vise ogromna kao u pocetku sto je bila. Na primer, po meni da izbace Tete i Gilje ili da izbace Fitija i Santija.Pa to ne moze da se poredi. Po cemu su zamljivi Gilje i Tete?Meni je daleko zanimljiviji Kuro od njih. Da izbace Gilje i Tete serija bi opstala a da izbace Santija, Fitija i Dijega mogu da se svi pakuju i da idu kuci. Kada Lusija ona otisla u Barselonu meni je bilo prazno bez nje isto tako kad je i Dijego polomio nogu.Cak mi sada i ona skola deluje prazno bez Kandele.

Gilje i Tete su bili zanimljivi kao klinci,
posebno Gilje... Otprilike dok se nisu smuvali...
A sa ostatkom posta se slazem...

7wws.gif

This is for my friend!!!

STA???
KO CE SA KOJOM RODJAKOM???
JA NISAM GLEDALA JUCE EPIZODU..?
Ili je to nesto u buduce..?
Pa on i tete i nisu u krvnom srotstvu tako da nije strasno,
nisam volela ni Markosa i Evu,
ali su bili zanimljiviji dok nisu smorili do kraja...

Slazem se. Bolji su bili dok se nisu podnosili.Napravili su gresku sto su ih smuvali.Malo je i glupo.Otac sa majkom ovaj sa cerkom.Sad ce sa rodjakom.I to je sve normalno kod njih. :confused:

A kada su se Eva i Markos smuvali nije bilo glupo? I mozda tebi zvuci cudno, ali Gilje i Tete ( pa i DVD i Bolice) imaju najvise fanova, vise nego Lusija i Dijego i svi... I da njih dvoje odu iz serije, opala bi gledanost mnogo! I ako neko zna gde pise da je opala gledanost serije neka postavi link, da se licno uverim!

A kada su se Eva i Markos smuvali nije bilo glupo? I mozda tebi zvuci cudno, ali Gilje i Tete ( pa i DVD i Bolice) imaju najvise fanova, vise nego Lusija i Dijego i svi... I da njih dvoje odu iz serije, opala bi gledanost mnogo! I ako neko zna gde pise da je opala gledanost serije neka postavi link, da se licno uverim!

Opala bi kod populacije do 16 godina. Bas ce nekom ko ima 20 godina da bude zamljiv Gillje.

Back