Urosh_
Primećen član
- Poruka
- 635
Slazem se da su Dijego, Santi i Fiti stb serije, mislim sve pocinje od njih! Mada po meni serija ne bi bila ista bez Giljea i Tete...Tako su slatki...a pogotovo u narednim epizodama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se da su Dijego, Santi i Fiti stb serije, mislim sve pocinje od njih! Mada po meni serija ne bi bila ista bez Giljea i Tete...Tako su slatki...a pogotovo u narednim epizodama...
Glavni lik serije jeste Dijego,
ali kada Lusija pogine to stvarno vise nece biti to!!!
Mislim otisli su Markos, Eva, Kandela...
Dosla Coni, Hoselito...
(nisu losi likovi, mogu da zamene ove, ali ko ce da zameni Lusiju..?)
I gde nestade ona Rut najedared..?
Pa dodje Elena..?
Dijego-bez njega serija ne moze da postoji
Fiti-bez Fitija moze sada, nekako mi niji bitan kao u prve tri sezone...
Santi-bitan lik
Lusija-takodje
Bez Markosa, Raul i celo to drustvo nije toliko bitno...
Bilo bi lepo kada bi Markos i Eva posle Lusijine smrti dosli kod Dijega sa bebom
i bili bar 10 epizoda, cisto da nam zavaraju to sto je Lusija mrtva...
Mozda da i Kandela dodje jednu epizodu...
Uglavnom posle Lusijine smrti serija ce propasti...
Koliko sezona ima jos..?
Nije vise ogromna kao u pocetku sto je bila. Na primer, po meni da izbace Tete i Gilje ili da izbace Fitija i Santija.Pa to ne moze da se poredi. Po cemu su zamljivi Gilje i Tete?Meni je daleko zanimljiviji Kuro od njih. Da izbace Gilje i Tete serija bi opstala a da izbace Santija, Fitija i Dijega mogu da se svi pakuju i da idu kuci. Kada Lusija ona otisla u Barselonu meni je bilo prazno bez nje isto tako kad je i Dijego polomio nogu.Cak mi sada i ona skola deluje prazno bez Kandele.
Gilje i Tete su bili zanimljivi kao klinci,
posebno Gilje... Otprilike dok se nisu smuvali...
A sa ostatkom posta se slazem...
Slazem se. Bolji su bili dok se nisu podnosili.Napravili su gresku sto su ih smuvali.Malo je i glupo.Otac sa majkom ovaj sa cerkom.Sad ce sa rodjakom.I to je sve normalno kod njih.![]()
A kada su se Eva i Markos smuvali nije bilo glupo? I mozda tebi zvuci cudno, ali Gilje i Tete ( pa i DVD i Bolice) imaju najvise fanova, vise nego Lusija i Dijego i svi... I da njih dvoje odu iz serije, opala bi gledanost mnogo! I ako neko zna gde pise da je opala gledanost serije neka postavi link, da se licno uverim!
Opala bi kod populacije do 16 godina. Bas ce nekom ko ima 20 godina da bude zamljiv Gillje.