Seranovi

Uki ne znam koliko imas godina ali sigurno si mladji od mene i Matta( zakljucujem po komentarima, nemoj mi se dzaba ljutis), tako da bi trebao da imas malo postovanja prema starijima... Ne, nisu nam svrake popile mozak, samo imamo drugacije misljenje od tebe! Zar ne Matt? Meni kao sto rece Matt, tete se sva u obraze stvorila i nije mi lepa...č ***, sta da radim, ali zato mi je Eva sva cakana... Ja postujem tudje misljenje i zahtevam da drugi postuju moje... Nema onoga tipa, pa kako? PA nisi u pravu? pa gde su ti oci? Nadam se da sam bila JASNA! JA ovde nikog nisma pitala "gde su ti bre oči" ako mu se misljenje razlikuje od mog.. Tako da RESPECT PLEASE! Ah, nisam gledala seriju sinoc, zaspah, danas cu reprizu.... kakav je kreten onaj Alexov drug vatrogasac

Ne znam, ali sinoc je bila odlicna epizoda.
Znaci, napravili su jedan niz ekstrakomicnih epizoda... :D
Ali najjaci je Santi na kraju kada objasnjava Dijegu zasto je otac vise voleo prasence nego njega, pa pocne da cvili i skici onako... Valjao sam se kao konj... Mogli bi samo Santija da pustaju, smejao bih se kao konj.

Jao Boze, sad sam gledala reprizu, znaci ovaj Santi je CARINA ! ! ! A tek Fiti................. :):):)
Pukla sam od smeha, loodaci su skroz... Jel ima Lusije u vecerasnjoj epizodi, i koliko ce biti odsutna?

Koliko ja znam da Lucia nije otišla u Barselonu nego u Tuluz (što bi rekao Santi - Tulum), a biće odsutna valjda četiri epizode, do kraja 5. sezone. A onda još malo pa .... :shock: :sad2:

Uhvatila sam sebe da opet jedva cekam da svaku epizodu gledam duplo. Iako gledam uvece obavezno, ne propustam ni reprize - a posebno poslednjih nekoliko epizoda. Serija je stvarno fenomenalna... Prosto se ne zna ko je sladji, a Dijego je stvarno stub cele serije... Jedva cekam vecerasnju epizodu da vidim sta ce se desavati izmedju Raula i Afrike...

Koliko ja znam da Lucia nije otišla u Barselonu nego u Tuluz (što bi rekao Santi - Tulum), a biće odsutna valjda četiri epizode, do kraja 5. sezone. A onda još malo pa .... :shock: :sad2:

Da,Tulum:lol:.Verovatno je vec pocela da snima taj film pa nije mogla da saceka ni kraj sezone.Bas mi je zao sto odlazi iz serije.:cry:Onda jos 5 epzoda u novoj sezoni i "Adios Lucia!"Jel ona "gine" u 106 epizodi?

Da, nasao sam. Zbog tog filma je napustila seriju.
(May 2006) She's not going to appear in some chapters of "Los Serrano" that will be aired on June, because she's going to film a new movie called "El orfanato".
Snimite joj decka.Mladji je od nje 7 godina.Neki poznati spanski glumac.

Uki ne znam koliko imas godina ali sigurno si mladji od mene i Matta( zakljucujem po komentarima, nemoj mi se dzaba ljutis), tako da bi trebao da imas malo postovanja prema starijima... Ne, nisu nam svrake popile mozak, samo imamo drugacije misljenje od tebe! Zar ne Matt? Meni kao sto rece Matt, tete se sva u obraze stvorila i nije mi lepa...č ***, sta da radim, ali zato mi je Eva sva cakana... Ja postujem tudje misljenje i zahtevam da drugi postuju moje... Nema onoga tipa, pa kako? PA nisi u pravu? pa gde su ti oci? Nadam se da sam bila JASNA! JA ovde nikog nisma pitala "gde su ti bre oči" ako mu se misljenje razlikuje od mog.. Tako da RESPECT PLEASE! Ah, nisam gledala seriju sinoc, zaspah, danas cu reprizu.... kakav je kreten onaj Alexov drug vatrogasac

Prvo godine nisu bitne, a to ne znaci da su komentari losiji od tvojih! I postujem tvoje misljenje! Ti si hwalila mnoge u prethodnim porukama, ja nista lose nisam rekao! Mozes da kazes da ti neko nije simpatican, ali ne i da ga totalno ocrnis! I ne moras da trazis podrsku od Matt-a... ako imas nesto reci u svoje ime! I nemoj da mi pretis ( mozda sam pogresno rzumeo, ali ono JASNO mi je zvucalo kao pretnja)!

Da, nasao sam. Zbog tog filma je napustila seriju.
(May 2006) She's not going to appear in some chapters of "Los Serrano" that will be aired on June, because she's going to film a new movie called "El orfanato".
Snimite joj decka.Mladji je od nje 7 godina.Neki poznati spanski glumac.

Za dečka nemam komentar, nije uopšte zgodan a i bradatiji je od Dijega. Mora da joj se svidelo golicanje Dijegove brade, pa je tražila još ekstremniji primerak.
De je taj lik od Javiera Bardema, sa kojim je bila dok je snimala Mar adentro (tj, dok je u seriji bila u Hjustonu). Nije mu ni do kolena, bre! :thumbdown:
P.S. Taj lik - Jose Luis Garcia Lopez (pazi imena, kao Jovan Jovanović maltene), nije uopšte poznat glumac. Pardon, jeste ako posećujete madridska pozorišta...

Pomislio sam da je poznat jer sam video biografiju na imdb i vidim da covek dosta radi.Mozda se Lusi primila na DIjega u seriji pa sada trazi bradate :lol:
Mislim da su DIjego,Santi i Fiti stub serije.

Pomislio sam da je poznat jer sam video biografiju na imdb i vidim da covek dosta radi.Mozda se Lusi primila na DIjega u seriji pa sada trazi bradate :lol:
Mislim da su DIjego,Santi i Fiti stub serije.
:lol:
Dobro vidim da to većina ljudi na ovom forumu misli tako da ...
Ne znam,ljudi valjda vole komične ...:roll: (koji znaju biti vrlo nekomični)

Slazem se - stub serije jesu Dijego, Santi i Fiti jer oni uvek sve zapetljaju, ali koliko bi serija bila siromasnija da tu nije i Raul! Sve je sladji... Danas mi ga je bilo tako zao... Trudi se, daje sve od sebe - a sve maler za malerom, pa cak na kraju i Afrika ga otkacila... Cini mi se da je u potpunosti zauzeo Markosovo mesto - beskrajna dobrica, dusa od coveka, smotanko i beznadezno zaljubljen u devojku koja je kao stvorena za njega ali ga nece (ili bar zasad nece). Sad tek shvatam zasto su Raul i Markos bili tako nerazdvojni drugovi - u sustini su isti.

Back