Seranovi

Hwala hwala :D :D :D :) uh sjutra repriza od petka... jedva chekam :),Uroshe ne vjerujem da je 5 sezona? ako moze odg na 7 pitanje..:).
P.S
Mozhe li neko da mi kazhe koji je raspored repriza,jer moram rano u krevet :( ,skola zove :D

Lusija je moja ljubimica. :lol:

Pa da, složili smo se: Lucia je moja ljubimica! O'š da se biješ, a? :wink: :lol:

1.U kojoj epizodi umire Lusija...
2.Da li Tete posle njene smrti napustha SJ?
3.Da li posliej Lusijine smrti Santi i Lurditas dobijaju dete?
4.Da li ce se do kraja sledecih epizoda pojavljivati Marcos,Eva i Kandela?
5.Koja je sezona na studio B?
6.Koje godine je rodjen Curro?
7.Da li postoje 1,2,3,4,5 seijal i dali je neki od ovih studio b prikazivao???
8.Kad Dijegu umire 1 zena i u kojoj sezoni?
9.Ko je bila 1 Dijegova zena?Ako mozhe slika...
Eto to me je zanimalo,a i mnoge druge,:) jer su mi ove stvari vrlo vazhne...
P.S nije mnogo pitanja :D

1. U 107. epizodi.
2.ne
3. neposredno pre
4. Marcos
5.peta sezona
7. Šta ti uopšte znači to pitanje? Ako je ovo 5. sezona, pre nje je bilo 4, izvini moram :roll:

Hwala hwala :D :D :D :) uh sjutra repriza od petka... jedva chekam :),Uroshe ne vjerujem da je 5 sezona? ako moze odg na 7 pitanje..:).
P.S
Mozhe li neko da mi kazhe koji je raspored repriza,jer moram rano u krevet :( ,skola zove :D

Jeste sigurno...a serijal i sezona ti je potpuno isto...pogledaj na nekoj stranici pocev od 60 imas ceo spisak epizoda odvojen po seijalima(ili sezonama kako vec hoces)...:)

Za Urosha i druge koji vole Nataliju Sanchez Tete:
Ima stariju sestru Sandru, a pre par meseci je izjavila da treba da dobiju i brata, valjda se u medjuvremenu rodio.
Na pitanje da li je u vezi sa Giljeom kaže: Nismo par i nikad to nismo ni bili. Između nas ima puno poverenja i nikad ne bih želela da izgubim to prijateljstvo.
Za grupu SJK: Na stend-baju smo. Šteta što je napredak na muzičkom polju doveo do slabije prodaje i manjeg broja publike.
Kaže da ju je Belen na snimanju uvek pazila kao da joj je majka i da kad je ona otišla bila je mnogo tužna pošto je prvo izgubila sestru (Evu), pa onda mamu. Kaže da joj Belen mnogo nedostaje i da kad su snimali scenu kad joj saopštavaju da je Lucia umrla pa ona treba da plače, stvarno se zaplakala.

U neku ruku si u pravu, ali neke serije u Americi traju i po 20(mozda cak i 25)godina,ako ne i vise...pa moze i ova da traje duze s obzirom da nije isla stalno nego je imala ceste prekide...

A koje to serije traju po 20,25 godina - one najgore sapunice i sl.
A i onda bi bio toliki dijapazon likova da to uopste ne bi bilo zanimljivo...

Wapa:
Za Urosha i druge koji vole Nataliju Sanchez Tete:
Ima stariju sestru Sandru, a pre par meseci je izjavila da treba da dobiju i brata, valjda se u medjuvremenu rodio.
Na pitanje da li je u vezi sa Giljeom kaže: Nismo par i nikad to nismo ni bili. Između nas ima puno poverenja i nikad ne bih želela da izgubim to prijateljstvo.
Za grupu SJK: Na stend-baju smo. Šteta što je napredak na muzičkom polju doveo do slabije prodaje i manjeg broja publike.
Kaže da ju je Belen na snimanju uvek pazila kao da joj je majka i da kad je ona otišla bila je mnogo tužna pošto je prvo izgubila sestru (Evu), pa onda mamu. Kaže da joj Belen mnogo nedostaje i da kad su snimali scenu kad joj saopštavaju da je Lucia umrla pa ona treba da plače, stvarno se zaplakala.

Au bajo... Ajde, ako mozes, iskopaj nesto o Veronici Sanchez, jer vidim da se fino bakces sa spanskim i to...

Nemam nista protiv da se serija prekine u onom trenutku kad se Eva vraca u seriju...
samo sto se ona ne vraca.... Prema tome - NIKAD!
MISLILA sam prije 5-6 epizoda kad se vratja u seriju...i Markos ode sa njom.
Ne znam kako cu prezaliti Lusiju i ja je mnogo volim,ali jos manje znam kako tju prezaliti da Dijego ima neke dvije djevojke :roll:
Scenaristi su u tom trenutku imali kamen umijesto mozga.

jos jedan razlog zasto su trebali prekinuti seriju...ah...ma netju vise da pricham o tom prekidanju prije nekoliko dana...ne treba plakati za prosutim mlijekom.

Ajde dosta vise sa tim prekidanjem serije...Ako vam se vise ne gleda nemojte je gledati, a nemojte drge ljude gnjaviti sa tim da je trebalo da prekinu seriju...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Au bajo... Ajde, ako mozes, iskopaj nesto o Veronici Sanchez, jer vidim da se fino bakces sa spanskim i to...

Pa eto, trudim se. Ću da se bacim na kopanje čim nađem malo vremena, ništa ne brini, volim ja da pomognem.

Ne znam kako cu prezaliti Lusiju i ja je mnogo volim,ali jos manje znam kako tju prezaliti da Dijego ima neke dvije djevojke :roll:
Scenaristi su u tom trenutku imali kamen umijesto mozga.

Da vala baš, pametno zboriš. Kakve crne dve devojke, njemu je dovoljna jedna - LUCIA! Baš je dobro rekao Markos na onom videu "making of" na youtubeu da između njih ima neke hemije, ne mislim u pravom životu, ali na ekranu su baš slatki zajedno. :mrgreen:

hemija-ono sto je spasavalo parove u Seranovima.Dakle,Markos i Eva su imali izvanrednu hemiju,cak i prije nego sto su se Veronika Sanchez i Fran Perrea zabavljali.
ista stvar sa Lusijom i DIjegom...'ladno bi u stvarnom zivotu mogli biti muz i zena.

A ne, draga moja, nasa Belen se bila smuvala sa Javierom Bardemom (čoveče, kako joj zavidim!!!!!!!!!)
Sladak je Diego, bilo je i hemije, ali Javier je Javier GUAPO :worth:

E pa ne verujem da nije bilo nestho izmedju njih..:) ...mislim sigurno su bili zajedno, smuvao je gilje a dali je bilo nestho izmedju njih kad je ona dala taj intervJuU,to vec neznam.. :D

Back