serija je extraaaa
cuo sam da u ponedeljak ima epizoda seranovih u 14:05
cuo sam da u ponedeljak ima epizoda seranovih u 14:05
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: Stvarno?!!?!?!? Joj, valjda je to samo za praznike. Ne znam, mislim da je juče bilo. Ja nisam gledala, ali... :shock:
MA ima jos puno da traje,eva i markos ce da se vencaju pa ce da idu u barsu da zive pa ce markos da se vrati........................................................................
ma ja mislim da je u ponedeljak repriza od petka,a šta ako je ovo za nas duža pauza,malo se i ovi sa studia b foliraju,pisao sam i pitao ali nema odgovora o broju epizoda koje će prikazati,ja sam gledao neke sekvence na you tube u vezi eve i markosa,pa se uglavnom dosta i poveže,ali je serija super i treba se gledati još,a kako ti gledaš 7 serijal.
! Evo link za prve dve epizode:
((((( na koji program gledate vi u Srbiji seriju i dokle su stigle epizode??zmajcek pa ako ti snimas epizode ajde nam daj da mi pocnjemo da pravimo titlove
a ona epizoda sto si stavio na megaupload je losa posto ima da se skine sa rapidshare-a epizode 700 mb ali su zato ekstra pa zato ja sam skinuo ima 6 sezoni i 7 sezonu 2 epizode
kod nas su se zavshili Seranovi((((( na koji program gledate vi u Srbiji seriju i dokle su stigle epizode??
U Srbiji je na Studiu - B,stigli su do 55 epizode.A gde ti ti to zivis kad su se zavrsili Seranovi?
Joj nema seranovih do kraja nedelje,daj boze da je to privremeno.....