Seranovi

ma ja mislim da je u ponedeljak repriza od petka,a šta ako je ovo za nas duža pauza,malo se i ovi sa studia b foliraju,pisao sam i pitao ali nema odgovora o broju epizoda koje će prikazati,ja sam gledao neke sekvence na you tube u vezi eve i markosa,pa se uglavnom dosta i poveže,ali je serija super i treba se gledati još,a kako ti gledaš 7 serijal.

MA ima jos puno da traje,eva i markos ce da se vencaju pa ce da idu u barsu da zive pa ce markos da se vrati........................................................................

zmajcek pa ako ti snimas epizode ajde nam daj da mi pocnjemo da pravimo titlove

a ona epizoda sto si stavio na megaupload je losa posto ima da se skine sa rapidshare-a epizode 700 mb ali su zato ekstra pa zato ja sam skinuo ima 6 sezoni i 7 sezonu 2 epizode

ma ja mislim da je u ponedeljak repriza od petka,a šta ako je ovo za nas duža pauza,malo se i ovi sa studia b foliraju,pisao sam i pitao ali nema odgovora o broju epizoda koje će prikazati,ja sam gledao neke sekvence na you tube u vezi eve i markosa,pa se uglavnom dosta i poveže,ali je serija super i treba se gledati još,a kako ti gledaš 7 serijal.

Pa skidam sa neta:)! Evo link za prve dve epizode:
http://vagos.es/showthread.php?t=274146

zmajcek pa ako ti snimas epizode ajde nam daj da mi pocnjemo da pravimo titlove

a ona epizoda sto si stavio na megaupload je losa posto ima da se skine sa rapidshare-a epizode 700 mb ali su zato ekstra pa zato ja sam skinuo ima 6 sezoni i 7 sezonu 2 epizode

strava ko ima strpljenja za titlove. Ja kad nasminim sve ja vam podelim da vi skidajte titlove:D

Back