dakinho
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
Da, tu sam negde izmedju 40. i 50. epizode 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Krivo mi je sta sam propustio jer nisam rastao uz njih, ali ipak mi je drago sto sam je pogledao.
Posle su bili na avali i na rtv...

odlicno je

Upravo sam zavrsio jos jednom celu seriju. Odgledao sam i poslednju 147. Mislim da je ovo 3 put da sam sve odgledao. Svaki put sam seriju gledao u nekim drugim periodima svog zivota i uvek je drugacije doziveo. Serija je malo reci odlicna. Savrsena! U svakom pogledu. Takva kolicina emocije, humora, ali kvalitetnog humora, ne americkih baljezgarija. Svakog puta se uzivim u seriju, imam osecaj da je sve realno. I opet osecaj praznine posle odgledane poslednje epizode. I da, svidja mi se kraj. Jer su vratili smisao serije. Svi su zajedno. 1+1=7 to je sustina. I uvek ali uvek cu se nadati nekom povratku serano porodice. Pa makar i samo jednoj epizodi. Imate na YT intervju kako glavni komentarisu kraj i da li bi snimali opet. Svi sem afrike su za. Jer ona kaze ne treba se vracati unazad i kvariti nesto. Nesto u tom fazonu. Sve ostale kopije ove serije su jako blede. Takav kvalitet i glumacki potencijal klinaca... pa kad samo pogledam kako su to profesionalno radili Viktor i Natalia. Pa to je sjajno. Najveci promasaj u seriji je Celia. Glumica bez energije.. nevidljiva je totalno, moze hiljadu puta da bude manekenka, dzabe joj. Takodje i dalje mislim da im je za Evu trebala glumica koja bi bila privrzenija seriji. Koja bi ostala. Tada bi verovatno ostao i Markos.
Pa vidi ne bih se složio da je upravu. Prvo ako bi se napravio neki nastavak imalo bi smisla da se pravi sa starom postavkom. I zato mislim da uopšte ne bi bilo glupo napraviti par epizoda sa Lusijom, Kandelom, Markosom i Evom koji su se vratili kao iz Francuske, itd itd... Mislim da sa takvom ekipom režiseru uopšte ne bi falilo ideja da napavi ekstra epizode. A svi fanovi bi bili oduševljeni i samo činjenicom da se serija opet snima.Pa vidi Afrika je tu u pravu, dovoljno su sjebali seriju do sad, ne bi to bilo to, al naravno da bi svi voleli da ih vidimo negde opet..