dakinho
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
Da, tu sam negde izmedju 40. i 50. epizode 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam zavrsio jos jednom celu seriju. Odgledao sam i poslednju 147. Mislim da je ovo 3 put da sam sve odgledao. Svaki put sam seriju gledao u nekim drugim periodima svog zivota i uvek je drugacije doziveo. Serija je malo reci odlicna. Savrsena! U svakom pogledu. Takva kolicina emocije, humora, ali kvalitetnog humora, ne americkih baljezgarija. Svakog puta se uzivim u seriju, imam osecaj da je sve realno. I opet osecaj praznine posle odgledane poslednje epizode. I da, svidja mi se kraj. Jer su vratili smisao serije. Svi su zajedno. 1+1=7 to je sustina. I uvek ali uvek cu se nadati nekom povratku serano porodice. Pa makar i samo jednoj epizodi. Imate na YT intervju kako glavni komentarisu kraj i da li bi snimali opet. Svi sem afrike su za. Jer ona kaze ne treba se vracati unazad i kvariti nesto. Nesto u tom fazonu. Sve ostale kopije ove serije su jako blede. Takav kvalitet i glumacki potencijal klinaca... pa kad samo pogledam kako su to profesionalno radili Viktor i Natalia. Pa to je sjajno. Najveci promasaj u seriji je Celia. Glumica bez energije.. nevidljiva je totalno, moze hiljadu puta da bude manekenka, dzabe joj. Takodje i dalje mislim da im je za Evu trebala glumica koja bi bila privrzenija seriji. Koja bi ostala. Tada bi verovatno ostao i Markos.
Pa vidi ne bih se složio da je upravu. Prvo ako bi se napravio neki nastavak imalo bi smisla da se pravi sa starom postavkom. I zato mislim da uopšte ne bi bilo glupo napraviti par epizoda sa Lusijom, Kandelom, Markosom i Evom koji su se vratili kao iz Francuske, itd itd... Mislim da sa takvom ekipom režiseru uopšte ne bi falilo ideja da napavi ekstra epizode. A svi fanovi bi bili oduševljeni i samo činjenicom da se serija opet snima.Pa vidi Afrika je tu u pravu, dovoljno su sjebali seriju do sad, ne bi to bilo to, al naravno da bi svi voleli da ih vidimo negde opet..