Seranovi

Evo i mene :D
Fiti kaze da je hteo da cita kupio bi novine :D Ili Dijego kad je bio sa Lusijom u bioskopu kaze super je film ali su im cudni glasovi,posle skontao da su to pravi glasovi.
Bugarska sinhronizacija je sigurno ocajna,bolje prevod da su stavili,mnogo je jeftinije.Npr Nemci sinhronizuju sve zivo,imaju trziste pa im se moze.
SRBIJA PRVAK SVETA
3prsta.jpg

Ja se izvinjavam sto se ovako odjednom ulecem u diskusiju... ali evo trazim po netu vec ceo dan gde bih mogao da gledam Seranove od prve epizode sa prevodom ali ne mogu nigde da nadjem.. pa bih molio nekoga ako bi mogao da mi kaze gde ima da se gleda ili da se skine, hvala unapred :)

Ja ništa ne komentarišem, ali redovno čitam vaše poruke...
Gledam Seranove već 5. put, i svaki put su mi sve bolji, hahaha

Sinoć sam odgledao čuvenu 110. epizodu, Faze ljubavi kad Lusije gine. To je meni definitivno jedna od najtužnijih epizoda u svim serijama koje sam gledao.
Pogotovo scena sa Lusijom i Dijegom u sobi, nema nikakve plačnjave, kuknjave, a opet je sve toliko emotivno... I onda on posle kad sedne na krevet pa shvati šta se desilo... Nisam neki patetičar i slično, ali te su me scene baš "takle".
U neku ruku mi je i drago što je kraj serije onakav kakav jeste, baš zbog tih likova, što znamo da su i dalje tu Lusija, Kandela, pa i Markos i Eva. A opet s druge strane, kad skontaš - možda se ništa od tih urnebesnih i fantastičnih scena nisu ni dogodile, nastavili ljudi normalno da žive do kraja života, pa mi bude "krivo" hahaha...

Bilo bi lepo kad npr sada Globomedia i Telecinco napravili specijal, kao TV film - Seranovi: 7 godina posle, čisto da vidimo njihov život. Nastavak serije ne, obično nastavci uprskaju sve ono što je dotad napravljeno. :D

Dzoi ukljuci se u temu ! :D Gresks u kucanju,107. je epizoda :D Sto se tice filma,bilo bi super,ali nisam optimista.Odgledao sam ostatak sezone BCS i po meni je definitivno vredna gledanja.Fokusira se na Saulov i Majkov zivot,a u narednim sezonama ce se pojavljivati i Gus

Evo još i da napišem jednu zanimljivost.. .
Na kraju epizode 106. epizode "Pad imperije Serano" (epizoda pre smrti), kao i obično idu scene iz sledeće epizode. I tu na kraju ide scena kad Lusija "priča" sa Dijegom u sobi, i ono kad mu kaže gde je dnevnik, "volim te" i to... ta scena ustvari izgleda drugačije kada se stvarno emituje u sledećoj epizodi (fases del amor) Možete i sami da proverite.
Naime, par dana pre emitovanja te epizode u Španiji, na YT se pojavio snimak te scene, neki radnik iz montaže serije ili ko već ga je okačio. Tu je nastao pravi skandal oko toga, Telecinco ga je tužio, otpustio, pokušao da blokira video... na kraju su Antonio Resines i Belen Rueda samo dan pre prikazivanja pozvani da opet snime istu scenu samo kako ne bi bila ista kao ta koja je postavljena na YouTube.

Nema tu nekih ogromnih razlika, uglavnom, Belen Rueda se u ovoj drugoj malo više potrudila da što bolje odglumi i drugačije "grimase" pravi...

Poslednja izmena:

Back