duki500
Ističe se
- Poruka
- 2.873
koliko sam ja skapirao njemu su prve 2 epizode prijavljene (on je pronasao i kontaktirao tog lika i videcemo sta ce da bude...) a sve ostale su mu tu ali su u privatnom rezimu da ne bi i njih uklonili. je l tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha ha izbrišu seriju i izrode se novi likovi ovdje da zajedno patite
Ma samo kucajte Seranovi online sa prevodom...
..i ko je ono od vas skidao epizode u slučaju da se ovo desi? Svaka mu častmislim Lazar..

koliko sam ja skapirao njemu su prve 2 epizode prijavljene (on je pronasao i kontaktirao tog lika i videcemo sta ce da bude...) a sve ostale su mu tu ali su u privatnom rezimu da ne bi i njih uklonili. je l tako?
I na svim ostalim kanalima na yt gde su bili Seranovi vise nema nista,nije samo kod ninja-e.Nego duki nisi mi odgovorio iz koje epizode je tvoj avatar?

Ja sam negde 2011 skidao seriju i imam od 32 do 70 ep. narezano na DVD. Tad sam skidao sa warreza, sad mozda ima nesto na torentu ali cisto sumnjam.. pOzdrav za nove clanove! Ma Seranovi su zakon, a ovaj sto napravio sranje ninji990, pa covek morao da steka seriju je jedno veliko govedo.
I na svim ostalim kanalima na yt gde su bili Seranovi vise nema nista,nije samo kod ninja-e.Nego duki nisi mi odgovorio iz koje epizode je tvoj avatar?

Salinjo je l' znas gde ima 146. i 147. epizoda samo one mi ostale greota da ne odgledam xD

Sigurno da imas negdje da skines...

Jer gleda neko tekmu na drugom?Aldin brate hvala ti do neba!!!! Link za 146 radi valjda ce i za ostale .

sad kad ih nema na yt-u mnogo mi je krivo sto ih jos jednom makar nisam odgledao po ko zna koji put 

Nema me 2 dana na forumu i vidim puno postova i čak 3 nova člana
Možda je i dobro za mene što su obrisane epizode, pre 10 dana sam završio sa serijom i počeo opet, pogledao samo 5-6 epizoda..
Ovo će mi dobro doći da zaboravim malo... sad da se nadam da će u skorije vreme pustiti negde na tvu![]()
Svi rade linkovi, evo ja sebi planiram skinuti sve epizode, pronasao sam stranicu na kojoj imaju prevodi , osim zadnjih 15epizoda ..
dobro to cu izgurati nekako naucit cu do tad
samo mi je problem svaki video po 700MB a DVD ima po 4GB maksimalno, pa kontam koliko mi CDova treba ahah