Dav1d
Ističe se
- Poruka
- 2.778
Pogledao sam i 146. Mozda sad pustim poslednju... sutra mi je upis u skolu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ostalo mi je još dve tri epizode do kraja serijeMada to je i dobro, počinjem ispočetka
možda pustim sad jednu

Samo cajeve ceo dan i limunaduBolestan sam nešto i neću izlatiti nigde danas, pustiću sad prvu epizodu![]()
Bolestan sam nešto i neću izlatiti nigde danas, pustiću sad prvu epizodu![]()
opet sam se u 7 vratio kuciii hahahahha
i dalje se dopisujemo, danas joj je rodjendan, juce je pripremala,pomagala i to tako a danas nesto porodicno slavi ne s drustvom pa nema vremena kad krenemo u sk od ponedeljka najverovatnijee![]()
![]()
Dukii ima li novostii

nema nista vise od ovog, tek kasnije mozda, unistio me drugar iz odeljenja![]()
nema nista vise od ovog, tek kasnije mozda, unistio me drugar iz odeljenja![]()
Šta, on je smuvao?
dosta je dugacka prica, on joj se javljao na fejsu pre par meseci ona se dopisivala s njim i nasla nekog treceg decka i kad mu je to rekla on joj ni jednu poruku vise nije poslao... posle par meseci od toga ja sam je upoznao bolje i zasvidjala mi se dosta, naravno hteo sam nesto da pokusam jer je devojka prelepa i spolja i iznutra i njega sam pitao iako nisam morao mi nismo nikakvi drugari bez obzira sto idemo u odeljenju zajedno ne druzimo se i on je reko da mu ne smeta i da nema sta da brinem davao mi savete i pricao mi samo napred a posle par dana je izmislio poruku da mu je ona poslala u pola 3 u toku noci i on je 10 puta citao i nije mogo da skapira pa je isfilozofirao nesto (to je sve laz i izmislio je da bih ja bio ljubomoran i prosla bi mu laz da ja nemam drugaricu koja ide sa njom u istom odeljenju pa je pitala i ona je rekla da se nisu culi par meseci uopste) i onda me tu mnogo razocarao, imao sam drugacije misljenje o njemu, i sigurno joj je reko nekom prilikom da smo mi najbolji drugari da bi bio siguran da ce ona da me odbije iako joj se zasvidjam ili nesto slicno
)))

ne mogu prema njoj da budem los![]()
nema veze i da sretne i da se vrati starom, i ja da nadjem drugu devojku i dalje sam tu, kao sto rekoh ne zelim da odustanem i tu je kraaj![]()
ti čekaš.Ali ti puno i ne pokušavašti čekaš.
Ali ti puno i ne pokušavašti čekaš.
Banzajice, pa gde si ti meni lutkice moja slatka!
Odavno te nije bilo.
bas si me obradovala.
Odavno te nije bilo.
bas si me obradovala.

Odavno te nije bilo.
bas si me obradovala.